Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
Δεν υπάρχει ΔΜΣ στη προκήρυξη, και 150 κιλά να είσαι άμα μπορείς να βγάλεις τα αθλήματα δε τους νοιάζει!
Player7 έγραψε:Δεν υπάρχει ΔΜΣ στη προκήρυξη, και 150 κιλά να είσαι άμα μπορείς να βγάλεις τα αθλήματα δε τους νοιάζει!
Οκ φιλε μου ευχαριστω μηπως γνωριζεις αν θα παρει και αυτους τους 256 επιλαχοντες που λενε καποι εδω μεσα.
- kostaslaparidis
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα!Θέλω να ρωτήσω αν και βρίσκομαι σε σχετικά καλή θέση στον πίνακα
Δεν μου έχει έρθει κάποιος μέιλ η μύνημα για τα υγειονομικά ακόμα
Είναι λογικό αυτό ;
Δεν μου έχει έρθει κάποιος μέιλ η μύνημα για τα υγειονομικά ακόμα
Είναι λογικό αυτό ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Ακόμα και αν μόλις έχει γεννήσει μια γυναίκα 15 μέρες αναβολή δεν φτάνουν ούτε για αστείο ! Στην 6κ οι αναβολές είχαν πάει ένα χρόνο μετά ! Δεν ξέρω αν μπορούμε να το πάρουμε σαν παράδειγμα αυτό αλλά ίσος δείχνει έναν δρόμο ! Τέλος πάντων με τις αναβολές, για τα παιδιά που είναι επιλαχόντες η άποψη μου είναι καλύτερα να μετανοιωσουν για κάτι που έχουν κάνει πάρα για κάτι που έχουν αφήσει ένα ερωτηματικό!
Δεν ηρθε καποιο email ή καποιο μηνυμα σε καποιον, απλα βγηκε πινακας και λεει ονοματα! Δεν ηρθε προσωπικα σε καποιον κατι φιλε!
Τους 256 εξτρα πιστευω θα τους καλεσει οταν ολοκληρωθει η 9κ, θα βγει δηλαδη διαταγη για 256 επιλαχοντες!
Τους 256 εξτρα πιστευω θα τους καλεσει οταν ολοκληρωθει η 9κ, θα βγει δηλαδη διαταγη για 256 επιλαχοντες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Player7 την Παρ Σεπ 23, 2022 7:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποτε θα βγούν ημερομηνίες με τα ονόματα γνωρίζουμε; Και θα δώσουμε και αθλήματα μαζι στο 3ημερο η τα αθλήματα θα είναι μετά από καιρό;
Ημερομηνιες με ονοματα λογικα θα βγουν μολις τελειωσει η προθεσμια για την συμπληρωση της καρτελας μεχρι 21/10!
Player7 έγραψε:Ημερομηνιες με ονοματα λογικα θα βγουν μολις τελειωσει η προθεσμια για την συμπληρωση της καρτελας μεχρι 21/10! Μπορει να πουν και 10 οκτωβρη οτι παρουιαζεστε στις 22 οκτωβρη. Ποτε δεν ξερεις
Καλησπέρα παιδιά. Καλή επιτυχία. Μια ερώτηση, όταν λέει Χ. Θέση σε μια ειδική κατηγορία με εμπειρία, εννοεί για όλες τις φυλακές η σε αυτήν που έχω δηλώσει;
Παιδιά στη φωτογραφία που θα βάλουμε πάνω στη καρτέλα παίζει ρόλο να είμαστε ξυρισμένοι η όχι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Σεπ 24, 2022 10:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εδώ επιτρέπονται τα μουσια στην υπηρεσία, λες να πειραζει στη φωτογραφία; ! Ρωτήστε κάτι πιο σοβαρό.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Όντος παιδιά αυτό με τα γένια για καποιους μπορεί είναι σοβαρό, εδώ φόρουμ είναι και κάνουμε συζήτηση. Και εμένα με απασχολεί στις επιτροπές εάν παίζουν ρόλο τα γένια! Εννοώ ρε παιδιά εντάξει δεν σε κόβουν αλλά να μην σε κοιτάνε και με μισό μάτι επειδή έχεις μούσια. Μπορεί να είναι οι υπηρεσίες πολιτικό προσωπικό, αλλά οι επιτροπές είναι του ΠροΠο ! Αυτοί μια ζωή ξυρισμένοι είναι όπως επιβάλλεται!
Ρε φίλε περιποιημένο θα είναι το μούσι δε λέμε να είσαι σαν απλυτος εξαρχιωτης.Αμα είσαι σωστά ντυμένος είσαι εντάξει. Το ντύσιμο παίζει σημαντικότερο ρόλο και να μη φοράς σκουλαρίκια βραχιόλια κλπ.
Επίσης θα φοράς μάσκα σίγουρα μπροστά στις επιτροπές!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Έγινε ευχαριστώ για την απάντηση!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες