Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Securitas90
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Securitas90 »

Παιδιά είμαι 160 σειρά στην κατάταξη αξίζει να πάω να δώσω; Με κάλεσαν και μένα για υγειονομικα, αξίζει τον πάω; Η τσάμπα ταλαιπωρία?
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Mak Marine »

Securitas90 έγραψε:Παιδιά είμαι 160 σειρά στην κατάταξη αξίζει να πάω να δώσω; Με κάλεσαν και μένα για υγειονομικα, αξίζει τον πάω; Η τσάμπα ταλαιπωρία;
ΝΑ ΠΑΣ χωρίς άλλη σκέψη

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Xanthos »

Ρε φίλε τι ρωτάς τώρα. Εννοείτε ότι θα πας. Έκανες αυτόν τον αγώνα που έκανες περίμενες τόσο καιρό. Οκ έφτασες σε κάποια θέση. Σου δίνεται η ευκαιρία να πας να δώσεις αθλήματα και το σκέφτεσαι; Κ αν ερθει η σειρά σου κ δεν έχεις δώσει τι θα κάνεις μετά; Εκτός αν τα έκανες για χαβαλέ
Ο. Π. Κ. Ε
Anastasios64
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Anastasios64 »

Για εμένα οποίος είναι Αθήνα ακόμα και τελευταίος να είναι να πάει να δώσει για τα παιδιά στην επαρχία αν τους παίρνει οικονομικά σε κατέβει ένα 3ημερο. Αλλά πιστεύω ότι τα 500 τελευταία άτομα ειδικά αν δεν είναι και σε ειδική κατηγορία τσάμπα θα πάνε. Για να γνωρίζεται τα υγειονομικά με τα αθλήματα πάνε 40 μέρες οπότε 20-30 Νοεμβρίου ξεκινάμε οι πρώτοι που θα κρατήσει σίγουρα 2-3 βδομάδες μέχρι να μας καλέσουν όλους. Λογικά πριν τα Χριστούγεννα θέλουν να έχουν μια εικόνα. Οι εξωτερικοί αν δεν πιάσουν Ιούνιο δουλειά πάνε για Σεπτέμβρη. Η εσωτερικοί ποιο γρήγορα
Securitas90
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Securitas90 »

Ευχαριστώ ρε παιδιά για τα ενθαρρυντικά λόγια, απλά το λέω με την έννοια επειδή είμαι αρκετά κάτω στην κατάταξη δηλ πρέπει να κοπούν 160 όχι για άλλον λόγο, Ευχαριστώ πάντως
GeorgePol
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από GeorgePol »

Gian_Arg έγραψε:Αν μια γυναίκα είναι στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της άρα της μένουν άλλοι 8 μήνες και μια διάρκεια για την λοχεία άλλους 2 μήνες μιλάμε για 10 μήνες ! Η αναβολή μπορεί να φτάσει τους 10 μήνες μέχρι να έρθει η ώρα για να τελειώσει η διαδικασία των αθλητικών δοκιμασιών;

Απο οτι είδα οι οδηγίες της καρτελας είναι ίδιες με την 6κ (ίσως δεν το είδανε οι άνθρωποι; Στην Ελλάδα είμαστε) , η προκήρυξη το λέει ρητά όμως, πως αναβολές μάξιμουμ 15 μέρες σωστά λες φίλε! Και διαφορετικά να είναι πιστεύω δεν θα κολλήσει την διαδικασία αυτό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από glock »

Καλημέρα κύριοι. Τί χρώμα στολές σας δίνουν στην σχολή;
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Οι υεφκκ σκουρο μπλε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Player7 την Παρ Σεπ 23, 2022 10:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Fulakas »

Anastasios64 έγραψε:Για εμένα οποίος είναι Αθήνα ακόμα και τελευταίος να είναι να πάει να δώσει για τα παιδιά στην επαρχία αν τους παίρνει οικονομικά σε κατέβει ένα 3ημερο. Αλλά πιστεύω ότι τα 500 τελευταία άτομα ειδικά αν δεν είναι και σε ειδική κατηγορία τσάμπα θα πάνε. Για να γνωρίζεται τα υγειονομικά με τα αθλήματα πάνε 40 μέρες οπότε 20-30 Νοεμβρίου ξεκινάμε οι πρώτοι που θα κρατήσει σίγουρα 2-3 βδομάδες μέχρι να μας καλέσουν όλους. Λογικά πριν τα Χριστούγεννα θέλουν να έχουν μια εικόνα. Οι εξωτερικοί αν δεν πιάσουν Ιούνιο δουλειά πάνε για Σεπτέμβρη. Η εσωτερικοί ποιο γρήγορα
τι ενοεις 40 μερες?
Anastasios64
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Anastasios64 »

Fulakas έγραψε:
Anastasios64 έγραψε:Για εμένα οποίος είναι Αθήνα ακόμα και τελευταίος να είναι να πάει να δώσει για τα παιδιά στην επαρχία αν τους παίρνει οικονομικά σε κατέβει ένα 3ημερο. Αλλά πιστεύω ότι τα 500 τελευταία άτομα ειδικά αν δεν είναι και σε ειδική κατηγορία τσάμπα θα πάνε. Για να γνωρίζεται τα υγειονομικά με τα αθλήματα πάνε 40 μέρες οπότε 20-30 Νοεμβρίου ξεκινάμε οι πρώτοι που θα κρατήσει σίγουρα 2-3 βδομάδες μέχρι να μας καλέσουν όλους. Λογικά πριν τα Χριστούγεννα θέλουν να έχουν μια εικόνα. Οι εξωτερικοί αν δεν πιάσουν Ιούνιο δουλειά πάνε για Σεπτέμβρη. Η εσωτερικοί ποιο γρήγορα
τι ενοεις 40 μερες;

40 μέρες από τις 21 Οκτωβρίου για τα αθλήματα... Θα καλέσουν μετά το πέρας της 21 Οκτωβρίου υγειονομικά μέσα σε 2 εβδομάδες και εν συνεχεία στις επόμενες 2 εβδομάδες για τα αθλήματα. Πιστεύω ότι θέλουν να τελειώσουν τα αθλήματα με τους περισσότερους πέραν των αναβολών τουλάχιστον πριν τα Χριστούγεννα αν και η αλήθεια είναι λίγο δύσκολο.

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Fulakas »

Anastasios64 έγραψε:40 μέρες από τις 21 Οκτωβρίου για τα αθλήματα... Θα καλέσουν μετά το πέρας της 21 Οκτωβρίου υγειονομικά μέσα σε 2 εβδομάδες και εν συνεχεία στις επόμενες 2 εβδομάδες για τα αθλήματα. Πιστεύω ότι θέλουν να τελειώσουν τα αθλήματα με τους περισσότερους πέραν των αναβολών τουλάχιστον πριν τα Χριστούγεννα αν και η αλήθεια είναι λίγο δύσκολο.
αφου εγραφε θα γινει με το παλιο συστημα προκυρηξεων, συνεχομενες ημερες. Και γιατι 40 μερες; Μπορει να βγει ανακοινωση στις 10 του μηνα και να πει 22 οκτωβρη παρουσιαζεσαι, απιθανο το εχεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 23, 2022 5:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

PETRAN21 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, στο γεγονός ότι κάλεσαν τόσα πολλά άτομα σε σχέση με τον αριθμό των ατόμων που θα πάρουν; Τι πιστεύετε;
Απλά να είναι καλυμμένοι, διότι άλλοι ίσως δε παρουσιαστούν, άλλοι θα κοπούν, τώρα αν ένας είναι πχ σειρά 1000 ακατόρθωτο να μπει, δλδ να κοπούν τόσοι πολλοί

Απλά για την εμπειρία ας πάνε.

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Πως βλέπουμε σε ποια σειρά είμαστε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ale3andros12 την Παρ Σεπ 23, 2022 5:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PETRAN21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από PETRAN21 »

Κατάλαβα φίλε, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Εγώ την έχω πάρει την εμπειρία γιατί ήμουν επιλαχών της 6κ και συμμετείχα σε όλες τις διαδικασίες τον περασμένο Οκτώβριο. Και επειδή είμαι από επαρχία και τα έξοδα είναι αρκετά για να συμμετάσχεις ξανά, είμαι στην θέση 140 σε κάποιες φυλακές, δεν ξέρω πόσες πιθανότητες υπάρχουν.
ARMY1964
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ARMY1964 »

Γνωριζει κανεις αν θα εχει δεικτη μαζα σωματος στα υγειονομικα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες