Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Αν μια γυναίκα είναι στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της άρα της μένουν άλλοι 8 μήνες και μια διάρκεια για την λοχεία άλλους 2 μήνες μιλάμε για 10 μήνες ! Η αναβολή μπορεί να φτάσει τους 10 μήνες μέχρι να έρθει η ώρα για να τελειώσει η διαδικασία των αθλητικών δοκιμασιών;
Το Υπουργειο 15 μερες δεν εδωσε αναβολη μαξ; Μονο για τους τραυματισμους ισχυει αυτο; Δε νομιζω να ειμαστε τοσο ατυχοι και να ειναι εγκυος καποια απο τις γυναικες που θα κληθουν για ΠΚΕ!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Από την στιγμή που το αναφέρει ξεκάθαρα στην ανακοίνωση θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για κάτι τέτοιο, δεν είναι θέμα τύχης !
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
Καλησπέρα με κάλεσαν και εμένα να κάνω τις εξετάσεις. Μια ερώτηση ή καλύτερη Θέση που έχω σε μια φυλακή είναι η 160 τκ ερώτημα μου είναι το εξής τα άλλα 159 άτομα που είναι πάνω από εμένα για αυτή τη φυλακή μπορεί να είναι διοριστεοι σε άλλη φυλακή; Η και τα 159 είναι επιλαχοντες; Αξίζει λςτε να παω;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 26
ale3andros12 έγραψε:Καλησπέρα με κάλεσαν και εμένα να κάνω τις εξετάσεις. Μια ερώτηση ή καλύτερη Θέση που έχω σε μια φυλακή είναι η 160 τκ ερώτημα μου είναι το εξής τα άλλα 159 άτομα που είναι πάνω από εμένα για αυτή τη φυλακή μπορεί να είναι διοριστεοι σε άλλη φυλακή; Η και τα 159 είναι επιλαχοντες; Αξίζει λςτε να παω;
Ναι, οι 159 που είναι μπροστά σου μπορεί να είναι και όλοι σχεδόν διοριστεοι αλλού.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
Διασωστης31 έγραψε:
Ναι, οι 159 που είναι μπροστά σου μπορεί να είναι και όλοι σχεδόν διοριστεοι αλλού.
Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ale3andros12 την Πέμ Σεπ 22, 2022 6:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα παιδιά! Είναι κάποιος από εδώ ειδική κατηγορία! Είμαι άτομο με αναπηρία πάνω από 50% και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με τα υγιεινομικα!
T9S5R έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Είναι κάποιος από εδώ ειδική κατηγορία! Είμαι άτομο με αναπηρία πάνω από 50% και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με τα υγιεινομικα!
Η αναπηρία επηρεαζει τα αθλήματα ; Τρέχεις χιλιάρι ;
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι κάποιος από εδώ μέσα ειδική κατηγορία! Είμαι άτομο με αναπηρία πάνω από 50% και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για την καρτέλα των υγειονομικών!
Ανέβηκε δυο φορές το μηνυμα καταλαθος! Από ότι είχα ρωτήσει στον ΑΣΕΠ τρέχω κανονικά τα 1000μ δεν μου είχαν πει κάτι άλλο!
T9S5R έγραψε:Ανέβηκε δυο φορές το μηνυμα καταλαθος!Από ότι είχα ρωτήσει στον ΑΣΕΠ τρέχω κανονικά τα 1000μ δεν μου είχαν πει κάτι άλλο!
Αν η αναπηρία που έχεις δεν επηρεαζει τις επιδόσεις σου στα ΠΚΕ τότε είσαι οκ θεωρητικά.τι άλλο θες να ρωτήσεις ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Κατεβαζουμε το δελτιο υγειονομικης εξετασης το εκτυπωνουμε, το συμπληρωνουμε και ο καθε γιατρος γραφει την γνωματευση του με την σφραγιδα του και μαζι με τις εξετασεις το παραδινουμε σ αυτους οταν ερθει η ωρα για τα αθληματα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Καλησπέρα παιδιά, στο γεγονός ότι κάλεσαν τόσα πολλά άτομα σε σχέση με τον αριθμό των ατόμων που θα πάρουν; Τι πιστεύετε;
Έτσι καταλαβαίνω και γω. Θα μας ανακοινωθεί το πότεNickkoutsi έγραψε:Κατεβαζουμε το δελτιο υγειονομικης εξετασης το εκτυπωνουμε, το συμπληρωνουμε και ο καθε γιατρος γραφει την γνωματευση του με την σφραγιδα του και μαζι με τις εξετασεις το παραδινουμε σ αυτους οταν ερθει η ωρα για τα αθληματα;
PETRAN21 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, στο γεγονός ότι κάλεσαν τόσα πολλά άτομα σε σχέση με τον αριθμό των ατόμων που θα πάρουν; Τι πιστεύετε;
Εμπειρία για 1000 άτομα. Έτσι για τη βόλτα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες