Αλλιώς μπορείς να πατήσεις εκεί που λέει εξαγωγή σε excel και σου βγάζει αναλυτικά την κατάταξη σε κάθε φυλακή που δήλωσεςNikolakis95 έγραψε: Ααα οκ σε ευχαριστω, νομιζα οτι δεν υπηρχε τροπος να το δω αυτο γιατι ειχα ρωτησει και παλαιοτερα και δεν ειχα παρει απαντηση. Με γλιτωσες πραγματικα απο πολυ κοπο.
Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 69
Και στην 6 κ συζητιόνταν για + 250 αλλά δεν νομίζω ότι μπορούν να υπερβούν τον αριθμό που ζητούν σε κάθε προκήρυξη (ετσι νομιζω εγώ)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 26
Mak Marine έγραψε:Και στην 6 κ συζητιόνταν για + 250 αλλά δεν νομίζω ότι μπορούν να υπερβούν τον αριθμό που ζητούν σε κάθε προκήρυξη (ετσι νομιζω εγώ)
Μπορούν με νέο αίτημα του υπουργείου στον ασεπ, μετά τα οριστικά της προκήρυξης.
Στο προϋπολογισμό του 2022 υπήρχαν 256 θέσεις για ταα καταστήματα κράτησης. Αυτές αν θέλει τις παίρνει έξτρα από την 9κ, αλλιως βγάζει νέα προκήρυξη. Αποκλείεται να βγάλει νέα προκήρυξη οπότε θα τους πάρει από 9κ.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 69
Μακάρι να μπουν καποια επιπλέον παιδιάΔιασωστης31 έγραψε:Mak Marine έγραψε:Και στην 6 κ συζητιόνταν για + 250 αλλά δεν νομίζω ότι μπορούν να υπερβούν τον αριθμό που ζητούν σε κάθε προκήρυξη (ετσι νομιζω εγώ)
Μπορούν με νέο αίτημα του υπουργείου στον ασεπ, μετά τα οριστικά της προκήρυξης.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 30
Mak Marine έγραψε:Μακάρι να μπουν καποια επιπλέον παιδιάΔιασωστης31 έγραψε:Mak Marine έγραψε:Και στην 6 κ συζητιόνταν για + 250 αλλά δεν νομίζω ότι μπορούν να υπερβούν τον αριθμό που ζητούν σε κάθε προκήρυξη (ετσι νομιζω εγώ)
Ρε παλικάρια και τα 258 που θα τα βάλουν; Αθήνα; Η σε όλα τα καταστήματα;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 29
Σε όλα και όλες τις θέσεις μεσα-εξω (όχι σε όλα ακριβώς αυτά που έχουν τις περισσότερες ελλείψεις, δεν είναι μόνο ο Κορυδαλλός), θα βγάλει ανακοίνωση ο ΑΣΕΠ εάν γίνει έτσι όπως έχει γίνει και σε παλιότερες προκηρύξεις όταν ζητάνε επιπλέον ατομα και θα αναφέρει ακριβώς τις θέσεις και που θα είναι. Εγώ έχω μια απορία πώς και δεν παίρνει άτομα από την 6κ που είναι έτοιμα επιλοχοντες και από ΠΚΕ και από όλα!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Οι επιλαχόντες της 6κ θα καλύψουν τα 100 σχεδόν κενά της 6κ, όταν θυμηθεί το υπουργείο και ο ασεπ να τους καλέσει.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Η 6κ πάει έκλεισε, αν πάρουν μόνο απ' την 9κ σε περίπτωση που δε βγει καινούργια προκήρυξηΕλπίζω την άλλη εβδομάδα να μας στείλουν για καρτέλες, τώρα εφόσον ήδη καθυστέρησαν, θεωρείτε μήπως πκε γίνουν αρχές η μέσα Οκτώβρη;
αν δωσουν καρτελες, την αλλη βδομαδα σιγιυρα 1η βδομαδα οκτωβρηgeomp έγραψε:Η 6κ πάει έκλεισε, αν πάρουν μόνο απ' την 9κ σε περίπτωση που δε βγει καινούργια προκήρυξηΕλπίζω την άλλη εβδομάδα να μας στείλουν για καρτέλες, τώρα εφόσον ήδη καθυστέρησαν, θεωρείτε μήπως πκε γίνουν αρχές η μέσα Οκτώβρη;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Δηλ ας πούμε ένα άτομο ότι βρίσκεται στην 160 θέση με αυτές τίς αλλαγές έχει ελπίδες δηλαδή; Θα εξηγήσει κάποιος;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
geomp έγραψε:Η 6κ πάει έκλεισε, αν πάρουν μόνο απ' την 9κ σε περίπτωση που δε βγει καινούργια προκήρυξηΕλπίζω την άλλη εβδομάδα να μας στείλουν για καρτέλες, τώρα εφόσον ήδη καθυστέρησαν, θεωρείτε μήπως πκε γίνουν αρχές η μέσα Οκτώβρη;
Ο πίνακας επιλαχοντων κάθε προκήρυξης ασεπ έχει διάρκεια 2 χρόνια.
αν κοπουν ατομα πανω απο αυτον και σε συνδυασμο με αυξηξση θεσεων φυσικα και εχει.Securitas90 έγραψε:Δηλ ας πούμε ένα άτομο ότι βρίσκεται στην 160 θέση με αυτές τίς αλλαγές έχει ελπίδες δηλαδή; Θα εξηγήσει κάποιος;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Καλημέρα σας, είναι σίγουρο όμως ότι θα υπάρξει αύξηση των θέσεων;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Καλημέρα σας, είναι σίγουρο όμως ότι θα υπάρξει αύξηση των θέσεων;[/QUOTE
Έτσι ανακοίνωσαν ότι έχει σταλεί λίστα 2020 ατόμων στο υπουργείο.
Έτσι ανακοίνωσαν ότι έχει σταλεί λίστα 2020 ατόμων στο υπουργείο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες