Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Άρα στις 20 που είπαν θα βγουν πίνακες!
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από apiliotis »

Ξέρουμε αν δικαιώθηκαν σε όσους δε επισυναφθηκε η βαιβαιωση Υψομετρησης; Πάντως μπράβο ευχάριστα νέα προχωραει το πράγμα επιτέλους!

Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Καλημερα. Κατα 99,9999 δεν θα δικαιωθει ουτε μισος οχι ενας για την βεβαιωση ορθοπεδικου! στην 6κ2018 που συμμετειχα δεν ειχα βαλει μεσα ουτε εγω την βεβαιωση υψους και απορριφθηκα απο την ολη διαδικασια, ενω βασει των πινακων μοριων που αναρτηθηκαν ημουν μεσα! Εκανα ενσταση. Εβαλα δικηγορο. Ακομη και με τον γραμματεα του υπουργου ειχα μιλησει! Φιλε μου μου ειπε ηταν δικη σου παραληψη! Η προκηρυξη το αναγραφει! Ενοειται ιδια απαντηση και απο ΑΣΕΠ στην ενσταση μου! Ζηταμε συγκεκριμενα 10 πραγματα μου απαντησαν γραπτως. Εστειλες τα 9. Εισαι εκτος διαδικασιας! Οποτε οποιος δεν εστειλε βεβαιωση καλη επιτυχια στην επομενη προκηρυξη! Να το διαγραψει απο το μυαλο του για την 9κ!
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lazarus »

Οι χρονοι ειναι συγκεκριμενοι για να στειλεις εγγραφα που τυχον παρελειψες! Μετα και την τελευταια ημερα υποβολης αιτησεων εχεις 10 μερες να στειλεις εγγραφο που ξεχασες! Αν το στειλεις την 11η μερα το πλοιο εχει σαλπαρει για λιμανια ξενα!
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από PetG »

Παιδιά μια ερώτηση εάν ξέρει κάποιος. Το τεστ θα είναι της Μινεσότα ή αυτό που έβαλαν στην ΟΠΠΙ
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Αυτό που είχε και η 6κ θα βάλουν.Mmpi test

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Λέω μήπως αλλάξουν και βάλουν κανένα άλλο γιατί από τότε πέρασαν χρόνια και μπορεί να έχει διαρρεύσει κάτι.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Είναι 556 ερωτήσεις και να έχουν διαρρεύσει κάποιες, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες σωστές απαντήσεις ο καθένας δίνει τη δική του οπτική και για αυτήν κρίνεται!Το τεστ γενικά είναι απόρρητο δε μπορείς να το βρεις πουθενά εκτός αν στο εκτυπώσει κάποιος από μέσα. Που και αυτοί δύσκολα το βρίσκουν.

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Fulakas »

PetG έγραψε:Λέω μήπως αλλάξουν και βάλουν κανένα άλλο γιατί από τότε πέρασαν χρόνια και μπορεί να έχει διαρρεύσει κάτι.
δεν εχει βγει προγραμα ακομα, οποτε δεν ξερουμε σιγουρα.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:Είναι 556 ερωτήσεις και να έχουν διαρρεύσει κάποιες, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες σωστές απαντήσεις ο καθένας δίνει τη δική του οπτική και για αυτήν κρίνεται!Το τεστ γενικά είναι απόρρητο δε μπορείς να το βρεις πουθενά εκτός αν στο εκτυπώσει κάποιος από μέσα. Που και αυτοί δύσκολα το βρίσκουν.

Δυστυχώς νομίζω πως έχει διαρρεύσει καθώς υπάρχει στα αγγλικά στο internet άμα ψάξεις γι'αυτό και ρώτησα. Τωρα εάν έχει τις ίδιες ερωτήσεις δεν το γνωρίζω

WURTH123
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από WURTH123 »

lazarus έγραψε: Οι χρονοι ειναι συγκεκριμενοι για να στειλεις εγγραφα που τυχον παρελειψες! Μετα και την τελευταια ημερα υποβολης αιτησεων εχεις 10 μερες να στειλεις εγγραφο που ξεχασες! Αν το στειλεις την 11η μερα το πλοιο εχει σαλπαρει για λιμανια ξενα!
Μην λες ότι σου κατέβει φίλος, θα μπερδέψεις κανέναν και θα τον χαντακώσεις. Στην περίοδο τον ενστάσεων δεν γίνονται δεκτά έγγραφα που παρέλειψες. Οι ενστάσεις είναι για το αν ο ΑΣΕΠ δεν σου έχει μετρήσει κάποιο μόριο από τα έγγραφα που έχεις ήδη στείλει.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Loxias89 »

Να μας πούνε αυτοί που κόπηκαν στο τεστ στην 6κ18 και γράφουν εδώ πλέον, ποιο είναι το πλάνο τους; Τι γίνεται σαυτη τη περίπτωση ξέρει κάποιος ; Θα πέρασουν το τεστ αυτή τη φορά;
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Walas »

Το τεστ το έχουν μόνο ψυχίατροι και ψυχολόγοι. Και να διαρρεύσει όπως λέει ο φίλος πιο πάνω δεν υπάρχει σωστη η Λάθος απάντηση στο συγκεκριμενο τεστ εκτός κάποιες που βγάζουν ματι. Τεστ προσωπικότητας ειναι το συγκεκριμένο και δεν κόβεται καποιος μόνο από αυτό. Μετά έχει την συνέντευξη με την επιτροπή από ψυχιάτρους και ψυχολόγους. Το αν θα περάσεις η οχι το κρίνει η επιτροπή όχι μόνο το τεστ.
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από jioseftsavi »

WuRTH εσύ μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις. Μαθε ανάγνωση και κατανόηση κειμένου και μην γράφεις μπούρδες και το παιζεις εξυπνος! Εχεις τελειωσει δημοτικο; Οτι έγραψα και πιο πάνω! Για τυχόν παράληψη εγγράφου που ξέχασες έχεις 10 μέρες από την τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων να το στείλεις! Μετά τέλος! Ένσταση έξυπνοπουλι μου έκανα όχι για να στείλω χαρτί! Έκανα ένσταση γιατι με είχαν αποκλείσει από τους πίνακες λόγο μη αποστολης βεβαίωσης υψομετρικου! Και επικαλεστηκα στην ενσταση οτι το εστειλα μετα απο 20 μερες λογο παραληψης μου! Και μου ειπαν λε πουλε! Άρα γράφω ότι όσοι δεν έχουν στείλει χαρτί ορθοπεδικου η το στείλανε εκ των υστέρων είναι εκτός διαδικασίας ότι και να κάνουν!
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Walas έγραψε:Το τεστ το έχουν μόνο ψυχίατροι και ψυχολόγοι. Και να διαρρεύσει όπως λέει ο φίλος πιο πάνω δεν υπάρχει σωστη η Λάθος απάντηση στο συγκεκριμενο τεστ εκτός κάποιες που βγάζουν ματι. Τεστ προσωπικότητας ειναι το συγκεκριμένο και δεν κόβεται καποιος μόνο από αυτό. Μετά έχει την συνέντευξη με την επιτροπή από ψυχιάτρους και ψυχολόγους. Το αν θα περάσεις η οχι το κρίνει η επιτροπή όχι μόνο το τεστ.

Ναι εννοείται ότι το κρίνει η επιτροπή αλλά δυστυχώς έχει διαρρεύσει και το έχω ψάξει κιόλας και έχω κάνει 2-3 τεστακια. Το ότι βγάζει ένα πόρισμα βγάζει αλλά είναι και η συνέντευξη εννοείται. Απλα ρώτησα γιατί διέρρευσε το συγκεκριμένο και μπορεί αρκετοί να το αποστηθίσουν και να γράψουν αυτά που θέλουν να φανεί στο τεστ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες