Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Fulakas »

PetG έγραψε:
Fulakas έγραψε:Εγω ξερω παιδια απο χτες που κοπηκαν και τιυς δινανε αναβολη στους οππι

Ναι γιατί έτρεχαν μέσα στην βροχή και γλιστρούσε το ταρτάν

α οκ
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από PetG »

Έτσι είπανε κάποιοι. Τώρα δεν ξέρω εάν ισχύει όντως. Μπορεί να είπανε και ψέματα
Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gian_Arg »

Οι υπάλληλοι που δουλεύουν στις φυλακές περιμένουν τους νέους υπαλλήλους... Όχι με κακιά έννοια αλλά όλα τα καταστήματα έχουν προβλήματα έλλειψης προσωπικού!
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Δε γινεται να υπαρχει 'κακη εννοια' διοτι και οι νεοι υπαλληλοι δημοσιοι υπαλληλοι θα ειναι εξ αρχης, τα ιδια δικαιωματα με τους παλιους θα εχουν!Δεν ειναι οπως στο στρατο με τους φανταρους για να το παιζει παλιος καποιος.

Θα παει η αναφορα συννεφο αμα το παιξει ιστορια κανενας παλιος!

Gian_Arg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gian_Arg »

Δεν εννοώ ότι θα σας κάνουμε κάτι τους καινούριους... Ίσα ίσα σας χρειαζόμαστε και για την ακρίβεια πρέπει να σας δείξουμε πως είναι τα πράγματα για να μας βοηθήσετε και εσείς με την σειρά σας !
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από apiliotis »

Καλημέρα παιδια! Ακουγοντας τα ενημερωτικά ραδιόφωνα όλο και αναφέρουν ότι εκλογές για φθινόπωρο μάλλον άκυρο. Και εννοείται ότι παντα καθοδηγούν την κοινή γνώμη, παντα πριν πουν κάτι επίσημο πετανε καιρό πριν σπόντες τα ενημερωτικά. Εχει κανεις θείο/μπαρμπα σε κόμμα να μας πει αν ισχύει; Και μακάρι αυτή τη βδομάδα να έχουμε νέα

WURTH123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από WURTH123 »

apiliotis έγραψε: Καλημέρα παιδια! Ακουγοντας τα ενημερωτικά ραδιόφωνα όλο και αναφέρουν ότι εκλογές για φθινόπωρο μάλλον άκυρο. Και εννοείται ότι παντα καθοδηγούν την κοινή γνώμη, παντα πριν πουν κάτι επίσημο πετανε καιρό πριν σπόντες τα ενημερωτικά. Εχει κανεις θείο/μπαρμπα σε κόμμα να μας πει αν ισχύει;Και μακάρι αυτή τη βδομάδα να έχουμε νέα

Ο Μητσοτάκης σε κάθε του συνέντευξη λέει εκλογές τέλος τετραετίας.
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ασε τι λεει ο Κουλης. Έχει πει άλλα και άλλα, αυτό θα πιστέψουμε; Κανενας εκ των έσω ψυθιρίζει τπτ;
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από PetG »

Έτσι μπορεί να λέει ότι θα έχει εκλογές στο τέλος της τετραετίας αλλά όλα είναι πιθανά να γίνουν και εκλογές τον Οκτώβριο. Τα κόμματα πάντως κάνουν ήδη προεκλογικό αγώνα και περιοδεία και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Έχουνε ανακαλέσει άδειες τον Αύγουστο από πολλά άτομα που είναι στις επιτροπές, στα τυπογραφεία, στα δημαρχεία παντού. Απλά περιμένουν εαν θα βγει να πει ότι πάμε σε εκλογές
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από MakisD »

Δεν γίνονται εκλογές ξυπνάτε.
Securitas90
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Securitas90 »

Γεια σας θέλω ρωτήσω κάτι! Είμαι από την 6κ/2018 έκανα τα 8μημα και κόπηκα στα αθλήματα, ξανά έκανα τώρα και βρίσκομαι σειρά 135-133 κάπου εκεί δεν δήλωσα παντού! Τι θα γίνει τώρα ξέρουμε; Αξίζει να ασχοληθώ εάν. Ε πάρουν
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Για αρχή κάτσε διάβασε τι προηγουμενες 30 σελίδες και μετά θα σου έχουν λυθει κάποιες απορίες. Αλλά ας πουμε τα βασικά: Τι θα γίνει τώρα ξέρουμε, ναι περιμενουμε να βγει οριστική λίστα κατάταξης για να καλέσουν για υγειονομικά, αθλήματα κτλ κτλ. Αν κοπηκες μια φορά, μέλημα σου θα πρεπει να είναι η προπονηση, ξανά και ξανά για να περάσεις αν σε καλεσουν. Αν αξίζει να ασχοληθείς; Εδώ θες να σου λύσουμε το προβληματισμο σ χωρίς να έχεις δηλώσει όλες τις περιοχές και πρεπει να ξέρουμε αν θα σαι επιλαχων βάση της μυρωδιάς των νυχιών μας πχ; Διάβασε πιο πισω για τα μισθολογικά, για τα καθήκοντα, κτλ και αν νομίζεις ότι θες κάνε το. Γνώμη μου να κυνηγάς παντα κάτι καλυτερο. Αν δεν σε ψήνει, ασε την θέση για κάποιον με μεγαλύτερη θέληση.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Loxias89 »

Η θέση του καθενός στη λίστα δεν παίζει κάποιο ρόλο, σαφώς οι πρώτοι επιλαχών είναι πιο πιθανό να πιάσουν θέση αλλά και αυτό είναι σχετικό. Μπορεί να κοπούν άτομα σε θέσεις με εντοπιότητα το οποίο δεν ευνοεί αυτούς που έχουν δηλώσει θεσεις χωρις εντοπιότητα... Επίσης κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στα αθλήματα. Κάποιοι ειδήμονες λέγανε δε θα χει τεστ. Εν τέλη θα έχει τεστ. Υπογράφει κανείς ότι δεν θα χει τσιπ στα αθλήματα επειδή είναι με υπουργείο ; Εφόσον έχει επιτροπή ΑΣΕΠ κανείς δε ξέρει τπτ. Ακόμα και ο αριθμος θέσης που έχει ο καθένας στη σελίδα του ΑΣΕΠ με βάση τα καταστήματα που δήλωσε, δεν δίνει κάποιο συμπέρασμα.
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Mak Marine »

Securitas90 έγραψε:Γεια σας θέλω ρωτήσω κάτι! Είμαι από την 6κ/2018 έκανα τα 8μημα και κόπηκα στα αθλήματα, ξανά έκανα τώρα και βρίσκομαι σειρά 135-133 κάπου εκεί δεν δήλωσα παντού! Τι θα γίνει τώρα ξέρουμε; Αξίζει να ασχοληθώ εάν. Ε πάρουν

εν έχεις εντοπιότητα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες (εάν επιτρέπετε πόσα μόρια έχεις και που δήλωσες; )

Securitas90
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Securitas90 »

Mak Marine έγραψε:
Securitas90 έγραψε:Γεια σας θέλω ρωτήσω κάτι! Είμαι από την 6κ/2018 έκανα τα 8μημα και κόπηκα στα αθλήματα, ξανά έκανα τώρα και βρίσκομαι σειρά 135-133 κάπου εκεί δεν δήλωσα παντού! Τι θα γίνει τώρα ξέρουμε; Αξίζει να ασχοληθώ εάν. Ε πάρουν

εν έχεις εντοπιότητα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες (εάν επιτρέπετε πόσα μόρια έχεις και που δήλωσες;)

Όχι δεν έχω εντοπιότητα 790 κάτι από το θυμάμαι δήλωσα 15 20 φύλακες κάπου εκεί

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες