Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Γιατί εδώ όλοι τα ξέρουν όλα καλύτερα να τα γράφετε όπως πραγματικά είναι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A8%CE%95%CE%9A%CE%A86%CE%976-%CE%95%CE%A6%CE%91
Έγγραφο του ΑΣΕΠ που ανεβηκε στο Διαύγεια χθες αναφέρει για την 9κ/2021
Αυτεπάγγελτος και
κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων. Αποστολή πινάκων στο Υπουργείο για τη διεξαγωγή των σχετικών δοκιμασιών.
Έγγραφο του ΑΣΕΠ που ανεβηκε στο Διαύγεια χθες αναφέρει για την 9κ/2021
Αυτεπάγγελτος και
κατ΄ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων. Αποστολή πινάκων στο Υπουργείο για τη διεξαγωγή των σχετικών δοκιμασιών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Σάβ Ιούλ 02, 2022 5:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και που είναι το κακό άμα δώσουμε πκε τον Αύγουστο; Μακάρι να δώσουμε να τελειώνουμε!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 5
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
Σαν επιλαχων στην 9κ δεν βγάζω άκρη είναι κοντά στην θέση 330 στους χωρίς προϋπηρεσία έχω καμία ελπιδα;
Παιδιά έχει αλλάξει κάτι στη διαδικασία ψυχοτεχνικων ; Ή είναι η γνωστή που ξέρουμε που σχεδιάζουμε και μετά η συνέντευξη;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 63
Από ότι ξέρω εγώ είναι το γνωστό mmpi test και στην συνέχεια μια συνέντευξη... Αν τώρα το υπουργείο αλλάξει την διαδικασία είναι άλλο θέμα !
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά. Σας αδειάζω μία ακόμη θέση. Ύστερα απο πολύ σκέψη και μαθαίνοντας τα μισθολογικά απο την 6κ κατέληξα ότι η δουλειά αυτή δε με καλύπτει ούτε στο ελάχιστο. Μια θέση στις αγροτικές φυλακές Χανίων σας περιμένει. 

Τι παίζει ακριβώς αν μπορείς να μας εξηγήσεις αναλυτικά τα μισθολογικα
Meraklis έγραψε:Τι παίζει ακριβώς αν μπορείς να μας εξηγήσεις αναλυτικά τα μισθολογικα
Ξεκινάς με 680 καθαρά. Αν προσθέσεις νύχτες και αργίες 100-120 τα οποία πληρωνεσαι ανά δίμηνο φτάνεις τα 800 το πρώτο χρόνο περίπου. Απο το δεύτερο χρόνο φτάνεις στα 880-900. Για κάποιον που είναι κοντά στη πόλη του και δε χρειάζεται να μετακομίσει είναι καλά. Με τη κατάσταση που επικρατεί με ενοίκια κτλπ στη περίπτωση μου δε με παίρνει να αφήσω μια δουλειά που βγάζω παραπάνω και λόγο οικογενειακής κατάστασης έχω και δικούς μου ανθρώπους για βοήθεια. Θεωρώ πολύ λίγα τα χρήματα για αυτή τη δουλειά. Ήδη τους τελευταίους μήνες έχουμε σοβαρές επιθέσεις κρατουμένων σε σωφρονιστικοά καταστήματα. Μισθός πείνας και να παίζεις τη ζωή σου κορώνα γράμματα (σαν εσωτερικός) δε λέει.
Sam_Wise είσαι στους 4 με εμπειρία σωστά ;
Loxias89 έγραψε:Sam_Wise είσαι στους 4 με εμπειρία σωστά ;
Ναι φίλε ακριβώς.
Μέχρι να γίνουν οι πκε και ειδικά άμα φτάσουμε προς τον Οκτώβρη που λενε ότι θα πεινάσουμε βλέπω τουλάχιστον το 30% των επιτύχων να μην παρουσιαστούν. Εγώ σαν επιλαχών 80 θέση για άθλημα 85 για Θήβα και 92 για κορυδαλλό θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι είμαι μέσα. Αλλά και εγώ το σκέφτομαι. Δουλεύω σε ιδιωτική εταιρία. Βγάζω 1100 με 15 12ωρα Τον μήνα και μ πληρώνουν αμάξι και βενζίνες. Να πάω για 900 Είναι τρελή μείωση . αλλά η μονιμότητα είναι βασικό προσόν. Και στους εξωτερικούς η οπλοφορία π κάνα έξτραδακι τιμιότερος βρίσκεις είναι δελεαστικό. Καμία άποψη ;
80 επιλαχών και παίρνουν 5 ατομα! Και βέβαια είσαι μακριά αλλά να παε πκε και οτι γίνει
Πιστεύω. Θα δούμε τρελές αλλαγές μετά τα αθλήματα στις θέσεις. Και ποσό μάλλον όταν και ο τελευταίος ενημερωθεί για το εισόδημα. Κάποιοι ξέρουμε την μισθοδοσία από όταν βγήκε. Η 9κ αλλοι την έμαθαν τώρα. Και αλλοι τόσοι έχουν απλά κάνει τα χαρτιά τους και δεν έχουν αναρωτηθεί καν. Παράδειγμα εμένα η μάνα μ μ είχε κάνει τα χαρτιά μου για την 6κ και δεν τπ γνώριζα καν και ούτε γνώριζα ότι υπάρχει αυτό το επάγγελμα τότε . νόμιζα ότι ήταν αστυνομικοί . γιαυτο λέω μην θεωρεί κανένας απίθανο να μπει και ας είναι 200 επιλαχών
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες