Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
Α μπραβο πες το ετσι, δε θες να γινουν ΠΚΕ μεσα στο καλοκαιρι επειδη εισαι σεζον.Στα τετοια μας αμα εισαι σεζον και ασε το υφακι γι αλλου.
Μακαρι μεχρι τελος Αυγουστου να ολοκληρωθουν οι ΠΚΕ και μην ερθεις εσυ mpourino91 δε θα κλαψουμε!
Μακαρι μεχρι τελος Αυγουστου να ολοκληρωθουν οι ΠΚΕ και μην ερθεις εσυ mpourino91 δε θα κλαψουμε!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Συνεχιζει να τ ξινεις ακομα λιγο και παρακαλα να μπεις... Εχεις 2 χρονια γραφεις και λες οτι μαλακια σε κατεβαινει παλιο τεμπελχανα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Αν και εγω δν ειχα στν ηλιο μοιρα θα παρακαλουσα και σημερα να βγουν τα αθληματα... Και επειδη φαινεται πως εισαι απο τα παιδακια τς ξαπλας και ειμαι σιγουρος πως δηλωσες εξωτερικος κατσε και θα φας καλα ταξιαρχε τς ξαπλας
Χαχαχα εκει που δουλευω εγω τα τελευταια 7 χρονια, θες βυσμα τον Μητροπολητη για να ερθεις σερβιτορε της κακιας ωρας!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Χαχαχαχαχ πολυ πολυ πολυ καλοοοο... Ελα μια μυκονο να δεις που δουλευω και ποσα πιανω... Βλακαμα κλαψε λιγο ακομα να βγουν τα αθληματα μπας και παρεις κανα ευρω... Μας επριξες μ τν κλαψα σου μια με τα μορια μια τωρα, που δουκευεις κιολλας νουμερο να ειναι καλα η μαμα κ ο μπαμπας π σου τα δινουν
Πωπω πως κανετε με μια κουβεντα που ειπα. Λες και σας σκοτωσα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δουλευεις σε μια τοσο καλη θεση που λες και θα πας στς φυλακες να σ γλεντανε οι κρατουμενοι; Αντε ρε βλαχαδερο πανε πες τα αυτα στα φιλαρακια σ ποτ σ πιστευουν
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εχω 2 μερες που μπηκα και βαρεθηκα εδω... Επειδη λογο δουλειας και λογο καλοκαιριου και ζεστης ειπα τν γνωμη καλυτερα να δωσουμε αργοτερα τα αθληματα κανα 2 νευριασαν, λες και θα ακουσουν εμενα απο τν Ασεπ το ποτε θα γινει... Παραπληροφορηση, εξυπναδικες και μαγκες εδω μεσα... Καλη επιτυχια σ ολους...
Ποιος σου είπε ότι θα σταματήσω από τη δουλειά που είμαι αν μπω φυλακές; Φτωχό μου παιδί και απονηρευτο χαχα
mpourinos91 έγραψε:Ειλικρινα βαρεθηκα, μπηκα εδω να λεμε κανενα νεο, καθε μερα ποτε τα αθληματα και ποτε τα αθληματα... Λες και αν περασετε τα αθληματα θα σας παρουν αμεσως... Βαλτε το καλα στ μυαλο πριν το 23 δν ξεκιναει κανεις... Πιστευετε θα μπειτε και θα εχετε τν σουπερ δουλεια μ τα σουπερ λεφτα; Η πιστευετε αν ειστε εξωτερικοι θα ειστε ζωαρα; Οι εξωτερικοι φορανε 8 ωρες τ αλεξισφαιρο κ εχουν αμεση επαφη με τς κρατουνενους και σε περιπτωση επεισοδιων μεσα στς φυλακες μπαινουν αμεσως... Οποτε χαλαρωστε και χαμηλα τν μπαλα γιατι σε φυλακες οπως κορυδαλλος ειτε εσωτερικοι ειτε εξωτερικοι θα ειστε τα π... Των κρατουμενων και θα τ δειτε
Εσύ δηλαδή μπήκες στο forum για να χλευάσεις τα άτομα που θέλουν να διοριστούν και έχουν άγχος με τα αθλήματα; Η μήπως είσαι κανένας επιλαχόν και προσπαθείς να διώξεις κόσμο μπας και σε πάρουν; Αφού θεωρείς ότι αυτό το επάγγελμα είναι να είσαι το πουτ... Των κρατουμένων με άθλια λεφτά γιατι συμμετείχες και γιατί μπαίνεις στην διαδικασία να μιλάς σε forum και να αποθαρρύνεις κόσμο; Κάτσε στην σεζόν σου και μην ασχολείσαι. Μόνο πρόβλημα δημιουργείς στο forum
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZNfan την Τετ Ιουν 08, 2022 4:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μια θέση στο δημόσιο. Να στο πω εγώ έτσι απλα ΖΝ
Τι εξωτερικός τι εξωτερικός ο mpourinios μας λέει είναι το ίδιο ελα να σε βάλω μέσα Κορυδαλλο να δεις την γλύκα
Εν τω μεταξύ λέει ότι οι εξωτερικόι είναι χειρότερο γιατί έρχονται σε επαφή με τους κρατούμενους, ενώ συμβαίνει το αντίθετο, οι σωφρονιστικόι είναι αυτοί που έρχονται σε άμεση επαφή με τους κρατούμενους. Οι εξωτερικόι απλά βαράνε σκοπιά.
Μόνο σε κάποιες φυλακές κάνεις μεταφορά για νοσηλεία και φρούρηση νοσηλευομενου κρατουμένου.
Στο Κορυδαλλο οι εξωτερικόι απλά βαράνε σκοπιά.
Μόνο σε κάποιες φυλακές κάνεις μεταφορά για νοσηλεία και φρούρηση νοσηλευομενου κρατουμένου.
Στο Κορυδαλλο οι εξωτερικόι απλά βαράνε σκοπιά.
Έχει τις εσωτερικές μεγαγωγες ο Κορυδαλλός, μεταξύ Κορυδαλλού κ νοσοκομείο Κορυδαλλού - γυναικείες φυλακές, επίσης και την φρούρηση σε δημόσια νοσοκομεία.Καμία σχέση όμως με το να έχεις ολόκληρη πτέρυγα και γενικά δεν συγκρίνεται...
Αυτές τις εσωτερικές μεταγωγες οι σωφρονιστικόι δε τις κάνουν?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες