Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
PETRAN21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από PETRAN21 »

Πότε θα γίνουν εκλογές ρε παιδιά; Το 23 είναι οι εκλογές.
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Guardian1 »

2 Οκτωβρίου θα γίνουν εκλογές!
PETRAN21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από PETRAN21 »

Από που το συμπεραίνεις αυτό ρε αδερφέ; Και πέρυσι έλεγαν πάλι για εκλογές και τίποτα δεν έγινε!

FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Εκλογες στο τέλος της τετραετίας είπε ο αρχηγός...
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Fulakas »

FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Εκλογες στο τέλος της τετραετίας είπε ο αρχηγός...
αρε αρχηγε!
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Loxias89 »

Εκλογές Οκτώβριο έχουν αλλάξει τα δεδομένα μην ανοίγουμε συζητήσεις τζάμπα χωρίς λόγο... Όσοι έχετε γνωστούς στο κόμμα θα έχετε μάθει τι ειπώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην συνέλευση. Προχωράμε
Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Νδουληδες και πάσης φύσεως κομματοσκυλα του κερατά έχετε καταστρέψει την πατρίδα. Εμετός ΕικόναΕικόναΕικόνα Μόνο
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Νέμεσις έγραψε:Νδουληδες και πάσης φύσεως κομματοσκυλα του κερατά έχετε καταστρέψει την πατρίδα. Εμετός ΕικόναΕικόναΕικόνα Μόνο

Λόγω της Νδουλας γράφεις στα νήματα προκηρύξεων φίλε, κ εσυ κ εγώ κ όλοι. Αλλιώς θα έγραφες σε αλλα σάιτ. Ας είμαστε αντικειμενικοί

Νέμεσις
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Νέμεσις »

Loxias89 έγραψε:
Νέμεσις έγραψε:Νδουληδες και πάσης φύσεως κομματοσκυλα του κερατά έχετε καταστρέψει την πατρίδα. Εμετός ΕικόναΕικόναΕικόνα Μόνο

Λόγω της Νδουλας γράφεις στα νήματα προκηρύξεων φίλε, κ εσυ κ εγώ κ όλοι. Αλλιώς θα έγραφες σε αλλα σάιτ. Ας είμαστε αντικειμενικοί

Η προηγούμενη βγήκε επί τσιριζα αλλά είστε τόσο κοντοφθαλμοι και πελάτες ορισμένοι που δεν καταλαβαίνετε ότι την προκήρυξη την βγάζει το κράτος ανεξάρτητα ποιο αποκομμα κυβερνάει γιατί πολύ απλά οι χρειάζονται κόσμο για να λειτουργήσουν. Φεύγουν με σύνταξη χρειάζεται ανανέωση προσωπικού, φυσική διαδικασία είναι. Πάντα λοιπόν θα βγαίνουν προκηρύξεις και πάντα μα πάντα θα υπάρχουν ηλίθιοι. Το δεύτερο είναι πολυ πιο σίγουρο από το πρώτο.

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Rad. »

Πιο εύκολα θα διασχίσεις τον ειρηνικό με μπρατσακια απο το να πείσεις έναν ΝΔτη ότι είναι μπετο.

Το μοναδικό κόμμα από το 2000 και έπειτα που με οικονομική κρίση, σκάνδαλα, φυσικές καταστροφές, πανδημία παρέμεινε συσπειρωμενο. Περιμένεις να αλλάξουν γνώμη για μια προκκηρυξουλα.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Νέμεσις έγραψε:Η προηγούμενη βγήκε επί τσιριζα αλλά είστε τόσο κοντοφθαλμοι και πελάτες ορισμένοι που δεν καταλαβαίνετε ότι την προκήρυξη την βγάζει το κράτος ανεξάρτητα ποιο αποκομμα κυβερνάει γιατί πολύ απλά οι χρειάζονται κόσμο για να λειτουργήσουν. Φεύγουν με σύνταξη χρειάζεται ανανέωση προσωπικού, φυσική διαδικασία είναι. Πάντα λοιπόν θα βγαίνουν προκηρύξεις και πάντα μα πάντα θα υπάρχουν ηλίθιοι. Το δεύτερο είναι πολυ πιο σίγουρο από το πρώτο.

Αν δε κάνω λάθος έκανες τα χαρτιά σου για την οππι. Αφού θεωρείς εμένα ψηφοφόρο της ΝΔ θέλω να μου πεις αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έβγαζε αυτή τη προκήρυξη στην οποία έκανες χαρτιά (είδαμε όλοι τι ψήφισαν για την οππι) ... Στην σύνταξη όσοι και να βγουνε δε νομίζω να ισχύει ο κανόνας 1/1 αλλιώς ο μέσος όρος ηλικίας παντού θα ήταν τα 28-30 έτη. Δεν υποστηρίζω ΝΔ αλλά εφόσον βγήκε προκήρυξη που με διορίζει (9κ21) επι ΝΔ ναι είμαι εκει. Όσοι δε μπήκαν δε πειράζει ας βγει άλλη κυβέρνηση να δούμε ποτέ θα διοριστούν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 04, 2022 12:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kobra kai
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Kobra kai »

Βρε παιδιά δεν μας νοιαζει τι ψηφίζει ο καθένας. να επανέλθουμε στο θέμα μας και αν έχει κάποιος κάτι νεότερο να το γράφει. Μακάρι να μπούμε όλοι
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από MakisD »

Καλα ρε μάγκες γιατί το έχετε κάψει τι λέτε για εκλογές κλπ. Ποτε θα μας πάρουν για αθλήματα μπορεί να μάθει κάποιος;
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Οι εκλογες μπορει να επηρεασουν τις ΠΚΕ!Μπορει να τις καθυστερησουν ή να τις επισπευσουν!

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από PetG »

Από την στιγμή που δεν έχουνε γίνει επιτροπές δεν ξέρει κανένας. Το άλλο είναι ότι θες τουλάχιστον 1 μήνα για τα υγειονομικά και προσωπικά ξέρω πως τα αποτελέσματα των ενστάσεων θέλουν τουλάχιστον 2 μήνες για να βγούνε. Οπότε το πιο πιθανό είναι να τα βγάλουν προς τέλος του μήνα και από Αύγουστο και μετά να έχεις αθλήματα εάν δεν έχεις εκλογές που προσωπικά έμαθα πως θα έχεις τον Οκτώβριο όπως είπε και ο Player7 πιο πάνω.Βέβαια θα δείξει στην πορεία. Εαν περάσει και η δεύτερη εβδομάδα και δεν έχουμε χλωμό το κόβω για μέσα καλοκαιριού που λένε πολλοί να δώσουμε αθλήματα γιατί δεν βγαίνει. Ακόμα και γρήγορα να το πάνε δεν νομίζω να βγει.

Εγώ προσωπικά πιστεύω για Σεπτέμβρη να δίνουμε αθλήματα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 7 επισκέπτες