Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
Ας ευχηθούμε να μην αλλαξει τιποτα, και να μεινουμε στον πινακα διοριστεων εκει που ειμασταν
Για να μεινεις εκτος 1ης επιλογης σου, πρεπει να βρεθουν ατομα που να εχουν περισσοτερα μορια απο σενα και να ειχαν βαλει 1η επιλογη αυτη που εχεις εσυ 1η επιλογη. Και σε αυτους να ειχε γινει καποιο λαθος, να εκαναν ενσταση και να δικαιωθηκαν!
Παιδιά ξέρουμε κάποιο χώρο για άλμα εις ύψος με στρώμα στην Αθήνα?
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
Καλησπέρα μια ερώτηση για όποιον ξέρει σε μια επιλογή μου βλέπω στον ασεπ είμαι στην θέση 100 υπάρχει κάποια ελπίδα η μπα; Επίσης γιατί βλέπω στους πίνακες τα ιδια ονόματα 2 φορές;
Μάγκες για να μην ψάχνεστε να φύγετε μόλις μπείτε να ξέρετε τα λεφτά είναι 670 ευρώ καθαρά χωρίς τα εξαιρεσιμα. Και αυτά θα είναι για ένα χρόνο. Αυτό για όσους δεν γνωρίζουν τα οικονομικά δεδομένα. Μετά τον πρώτο χρόνο δεν ξέρω πόσο θα είναι ακριβώς άλλοι λένε 50 ευρώ άλλοι 80 ευρώ. Να ξέρετε η Αθήνα βγαίνει πολύ δύσκολα με αυτά τα λεφτά να ψαχτείτε πρώτα. Επίσης στον Κορυδαλλο έχει πολύ δουλειά μέσα αν δεν είστε σίγουροι να πάτε να δείτε πρώτα ήδη έχουν παραιτηθεί καμία δεκαριά από 6κ και άλλοι τόσοι δεν φάνηκαν για δικούς τους λόγους
Meraklis έγραψε:Μάγκες για να μην ψάχνεστε να φύγετε μόλις μπείτε να ξέρετε τα λεφτά είναι 670 ευρώ καθαρά χωρίς τα εξαιρεσιμα. Και αυτά θα είναι για ένα χρόνο. Αυτό για όσους δεν γνωρίζουν τα οικονομικά δεδομένα. Μετά τον πρώτο χρόνο δεν ξέρω πόσο θα είναι ακριβώς άλλοι λένε 50 ευρώ άλλοι 80 ευρώ. Να ξέρετε η Αθήνα βγαίνει πολύ δύσκολα με αυτά τα λεφτά να ψαχτείτε πρώτα. Επίσης στον Κορυδαλλο έχει πολύ δουλειά μέσα αν δεν είστε σίγουροι να πάτε να δείτε πρώτα ήδη έχουν παραιτηθεί καμία δεκαριά από 6κ και άλλοι τόσοι δεν φάνηκαν για δικούς τους λόγους
Για 2 χρόνια είναι αυτά που λες μέχρι να υπογράψεις τον διορισμό. Σε αυτά τα 2 χρόνια θεωρείσαι δόκιμος και κανείς κάτι σαν πρακτική να στο πω πιο απλά
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Και εγώ φίλε μία από τα ιδια, σε κάποια καταστήματα είμαι 120 με 140. Δεν ξέρω πόσες ελπίδες έχουμε. Πάντως με τα διπλά ονόματα νομίζω έχει να κάνει με την εντοπιοτητα στην μία στήλη και στην άλλη γενικά.
Είναι 670 ο μισθος. Το 150αρι που μετα κρατήσεων γίνετε 120 δεν το παίρνεις; Επίδομα παιδιού; Επίδομα γάμου; Βραδινά; Υπερορίες; Με ένα μέσο ώρο πόσο κατεβαίνει ο μήνας αν επιτρέπεται;
Το ΕΠΊΔΟΜΑ επικινδυνότητας είναι μέσα στα 670.Μέσος όρος μαζί με βραδινά κτλπ είσαι στα 770 περίπου
Είστε σίγουροι ότι είναι μόνο τόσα; Εδω Υ. Ε που δουλεύουν μόνο πρωί και παίρνουν τόσα πόσο μάλλον εδώ που μιλάμε για Δ. Ε και βάρδιες, νυχτερινα κλπ... 🤔
Όσα λέει ο ARN είναι παιδιά. Σας το επιβεβαιώνω. Εμείς της 6κ που μπήκαμε πρόσφατα οι εξωτερικοί τόσα παίρνουμε. Για την ακρίβεια 684? μαζί με το επικυνδυνοτητας. Και ότι νυχτερινά υπογράψει ο καθένας ανάλογα με το κ. Κράτησης. Για τους μέσα δεν γνωρίζω. Πιστεύω τα ίδια θα παίρνουν. Σε ένα χρόνο μας είπαν θα κοπούν κάποιες κρατήσεις γύρω στα 80? και όταν κλείσουμε δεύτερο ακόμα κάποιες γύρω στα 25?- 35? ευρώ. Οπότε σε δύο χρόνια περίπου θα ανέβουμε 100- 110?.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Τρί Μάιος 31, 2022 3:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μετά από 2 χρόνια θα δεις να παίρνεις καλά λεφτά.(δλδ από 800? και πάνω). Καλα τα είπε ο ARN πιο πάνω και έτσι ειναι.
Πάντως σε σχέση με Ε. Φ νομίζω είν' λιγότερα κάνα 100? ακόμα και στη διετία... Ένας φίλος Ε. Φ αγγίζει 950 μου έχει πει αφού εκλεισε 2 χρόνια... Απ' ότι καταλαβαίνω το αστυνομικό προσωπικό πληρώνεται καλύτερα απ' το πολιτικό ε?
Melsar7 έγραψε:Πάντως σε σχέση με Ε. Φ νομίζω είν' λιγότερα κάνα 100? ακόμα και στη διετία... Ένας φίλος Ε. Φ αγγίζει 950 μου έχει πει αφού εκλεισε 2 χρόνια... Απ' ότι καταλαβαίνω το αστυνομικό προσωπικό πληρώνεται καλύτερα απ' το πολιτικό ε;
Εννοείτε ότι πληρώνονται καλύτερα. Έχουν ειδικό μισθολόγιο. Εμείς είμαστε στο ενιαίο μισθολόγιο.
Και από αυξήσεις ανα κλιμάκιο τι παίζει; Μας πιάνει εμάς με τα χρόνια όπως αυτους η κάποια στιγμή έχουμε ένα ταβάνι?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες