Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
apiliotis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από apiliotis »

Ας ευχηθούμε να μην αλλαξει τιποτα, και να μεινουμε στον πινακα διοριστεων εκει που ειμασταν
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Για να μεινεις εκτος 1ης επιλογης σου, πρεπει να βρεθουν ατομα που να εχουν περισσοτερα μορια απο σενα και να ειχαν βαλει 1η επιλογη αυτη που εχεις εσυ 1η επιλογη. Και σε αυτους να ειχε γινει καποιο λαθος, να εκαναν ενσταση και να δικαιωθηκαν!
Melsar7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Melsar7 »

Παιδιά ξέρουμε κάποιο χώρο για άλμα εις ύψος με στρώμα στην Αθήνα?
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Καλησπέρα μια ερώτηση για όποιον ξέρει σε μια επιλογή μου βλέπω στον ασεπ είμαι στην θέση 100 υπάρχει κάποια ελπίδα η μπα; Επίσης γιατί βλέπω στους πίνακες τα ιδια ονόματα 2 φορές;
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Meraklis »

Μάγκες για να μην ψάχνεστε να φύγετε μόλις μπείτε να ξέρετε τα λεφτά είναι 670 ευρώ καθαρά χωρίς τα εξαιρεσιμα. Και αυτά θα είναι για ένα χρόνο. Αυτό για όσους δεν γνωρίζουν τα οικονομικά δεδομένα. Μετά τον πρώτο χρόνο δεν ξέρω πόσο θα είναι ακριβώς άλλοι λένε 50 ευρώ άλλοι 80 ευρώ. Να ξέρετε η Αθήνα βγαίνει πολύ δύσκολα με αυτά τα λεφτά να ψαχτείτε πρώτα. Επίσης στον Κορυδαλλο έχει πολύ δουλειά μέσα αν δεν είστε σίγουροι να πάτε να δείτε πρώτα ήδη έχουν παραιτηθεί καμία δεκαριά από 6κ και άλλοι τόσοι δεν φάνηκαν για δικούς τους λόγους
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από PetG »

Meraklis έγραψε:Μάγκες για να μην ψάχνεστε να φύγετε μόλις μπείτε να ξέρετε τα λεφτά είναι 670 ευρώ καθαρά χωρίς τα εξαιρεσιμα. Και αυτά θα είναι για ένα χρόνο. Αυτό για όσους δεν γνωρίζουν τα οικονομικά δεδομένα. Μετά τον πρώτο χρόνο δεν ξέρω πόσο θα είναι ακριβώς άλλοι λένε 50 ευρώ άλλοι 80 ευρώ. Να ξέρετε η Αθήνα βγαίνει πολύ δύσκολα με αυτά τα λεφτά να ψαχτείτε πρώτα. Επίσης στον Κορυδαλλο έχει πολύ δουλειά μέσα αν δεν είστε σίγουροι να πάτε να δείτε πρώτα ήδη έχουν παραιτηθεί καμία δεκαριά από 6κ και άλλοι τόσοι δεν φάνηκαν για δικούς τους λόγους

Για 2 χρόνια είναι αυτά που λες μέχρι να υπογράψεις τον διορισμό. Σε αυτά τα 2 χρόνια θεωρείσαι δόκιμος και κανείς κάτι σαν πρακτική να στο πω πιο απλά

PETRAN21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από PETRAN21 »

Και εγώ φίλε μία από τα ιδια, σε κάποια καταστήματα είμαι 120 με 140. Δεν ξέρω πόσες ελπίδες έχουμε. Πάντως με τα διπλά ονόματα νομίζω έχει να κάνει με την εντοπιοτητα στην μία στήλη και στην άλλη γενικά.
Άβαταρ μέλους
GIAN 1993
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από GIAN 1993 »

Είναι 670 ο μισθος. Το 150αρι που μετα κρατήσεων γίνετε 120 δεν το παίρνεις; Επίδομα παιδιού; Επίδομα γάμου; Βραδινά; Υπερορίες; Με ένα μέσο ώρο πόσο κατεβαίνει ο μήνας αν επιτρέπεται;
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ARN »

Το ΕΠΊΔΟΜΑ επικινδυνότητας είναι μέσα στα 670.Μέσος όρος μαζί με βραδινά κτλπ είσαι στα 770 περίπου

Melsar7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Melsar7 »

Είστε σίγουροι ότι είναι μόνο τόσα; Εδω Υ. Ε που δουλεύουν μόνο πρωί και παίρνουν τόσα πόσο μάλλον εδώ που μιλάμε για Δ. Ε και βάρδιες, νυχτερινα κλπ... 🤔
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Walas »

Όσα λέει ο ARN είναι παιδιά. Σας το επιβεβαιώνω. Εμείς της 6κ που μπήκαμε πρόσφατα οι εξωτερικοί τόσα παίρνουμε. Για την ακρίβεια 684? μαζί με το επικυνδυνοτητας. Και ότι νυχτερινά υπογράψει ο καθένας ανάλογα με το κ. Κράτησης. Για τους μέσα δεν γνωρίζω. Πιστεύω τα ίδια θα παίρνουν. Σε ένα χρόνο μας είπαν θα κοπούν κάποιες κρατήσεις γύρω στα 80? και όταν κλείσουμε δεύτερο ακόμα κάποιες γύρω στα 25?- 35? ευρώ. Οπότε σε δύο χρόνια περίπου θα ανέβουμε 100- 110?.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Τρί Μάιος 31, 2022 3:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από PetG »

Μετά από 2 χρόνια θα δεις να παίρνεις καλά λεφτά.(δλδ από 800? και πάνω). Καλα τα είπε ο ARN πιο πάνω και έτσι ειναι.
Melsar7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Melsar7 »

Πάντως σε σχέση με Ε. Φ νομίζω είν' λιγότερα κάνα 100? ακόμα και στη διετία... Ένας φίλος Ε. Φ αγγίζει 950 μου έχει πει αφού εκλεισε 2 χρόνια... Απ' ότι καταλαβαίνω το αστυνομικό προσωπικό πληρώνεται καλύτερα απ' το πολιτικό ε?
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Walas »

Melsar7 έγραψε:Πάντως σε σχέση με Ε. Φ νομίζω είν' λιγότερα κάνα 100? ακόμα και στη διετία... Ένας φίλος Ε. Φ αγγίζει 950 μου έχει πει αφού εκλεισε 2 χρόνια... Απ' ότι καταλαβαίνω το αστυνομικό προσωπικό πληρώνεται καλύτερα απ' το πολιτικό ε;

Εννοείτε ότι πληρώνονται καλύτερα. Έχουν ειδικό μισθολόγιο. Εμείς είμαστε στο ενιαίο μισθολόγιο.

Melsar7
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Melsar7 »

Και από αυξήσεις ανα κλιμάκιο τι παίζει; Μας πιάνει εμάς με τα χρόνια όπως αυτους η κάποια στιγμή έχουμε ένα ταβάνι?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες