PetG έγραψε:Μήνυμα της προκήρυξης του 2019 εδώ μέσα στο φόρουμ Διασωστης31
Στρατοπεδάρχης
Πόντοι:2821 Αποστολή:27/Μαρτίου/2019 ώρα 20:02
Το χω ξαναπεί σωφρονιστικοι και εξωτερικοι δεν είναι σώμα ασφαλείας, μαλλιά γένια τατουάζ επιτρέπονται κανονικά.
Ο εκπρόσωπος του σωματείου των σωφρον απ τον Κορυδαλλό είναι αξύριστος με μακριά μαλλιά. Έχει βγει και στην τηλεόραση πολλές φορές.
Πλέον και στα σώματα ασφαλείας για τατουάζ δεν τους κόβουν, πέρυσι δικαιώθηκε ειδικός φρουρός δικαστικα γι αυτό το λόγο.
Στους τελευταίους που μπήκαν λιμενικο υπάρχουν άτομα με μανίκια.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - Υ. Ε. Φ. Κ. Κ.
Με τον Ν.2721/99 και το Π. Δ.215/06 συστήθηκε στο υπ. Δικαιοσύνης ειδική υπηρεσία με την επωνυμία "Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης" (ΥΕΦΚΚ). Σκοπός και αποστολή της είναι η εξωτερική φρούρηση των Κ. Κράτησης, η φρούρηση νοσηλευομένων κρατουμένων και οι πάσης φύσεως μεταγωγές τους. Η υπηρεσία είναι ένστολη και ένοπλη, ενω ως προς την εκτέλεση των καθηκόντων της έχει τις ίδιες αρμοδιότητες και καθήκοντα με αυτά της Ελληνικής Αστυνομίας.
Καλά μια ερώτηση έκανα και μετα απο 2 μέρες βλέπω από κάτω το χάος. Υπερ-ευχαροστω για την γνώμη σας, αλλά παιδια chill παρακαλώ, όλοι έχουμε γνώμη, οκ, μπορεί να διαφωνείτε, τα είπατε, τα ξανά είπατε, κουραζει να το συνεχίζετε.
Σημασια εχει να βοηθάμε να γίνεται δουλίτσα να περάσουμε όλοι.
Τέλος πάντων, παιδες τα αθλήματα αν δεν θα έχετε ήδη τσεπάκι... Τρέξτε! Κυριολεκτικά και μεταφορικά... Όσο πιο πολυ εξάσκηση τόσο συνηθίζει και το σώμα... Εγώ μετά από εντατική προπονηση αρχίζω και είναι μέσα στο όριο για 1000αρι! Η σφαίρα που διάβασα παραπανω αν εισαι στο όριο, μέχρι να δώσουμε θα σου βγαινει αέρας!
Έχει δίκιο ο player Αφήστε τα αυτά και ας δούμε μήπως τελικά δώσουμε καλοκαίρι και ας έχει και 35αρια, διότι αν πάμε από Σεπτέμβρη και μετά τη κάτσαμε θα πάμε πολύ πίσω, ειδικά αν πάμε και για εκλογές άστα να πάνε.
Player7 έγραψε:Αφηστε τα τωρα αυτα δε μας νοιαζουν!Την Κυριακη 2 Οκτωβριου 2022 θα γινουν εκλογες, αμα μεχρι μεσα Σεπτεμβριου δεν εχουμε δωσει ΠΚΕ θα πανε ολα πισω!
2 μήνες πριν τις εκλογές σταματανε όλα από όσο ξέρω. Εαν γίνουν εκλογές 2 Σεπτεμβρίου πάει να πει ότι από τον Αύγουστο δεν γίνεται τπτ από θέμα προκηρύξεων κλπ
Player7 έγραψε:Αφηστε τα τωρα αυτα δε μας νοιαζουν!Την Κυριακη 2 Οκτωβριου 2022 θα γινουν εκλογες, αμα μεχρι μεσα Σεπτεμβριου δεν εχουμε δωσει ΠΚΕ θα πανε ολα πισω!
2 μήνες πριν τις εκλογές σταματανε όλα από όσο ξέρω. Εαν γίνουν εκλογές 2 Οκτωβρίου πάει να πει ότι από τον Αύγουστο δεν γίνεται τπτ από θέμα προκηρύξεων κλπ
Παιδιά καλημέρα μια ερώτηση μόνο για αυτούς που γνωρίζουν! Έχω διοριστεί στην δεύτερη επιλογή μου, εχω κάνει όμως βλακεία στην αίτηση και στην τελευταία μου επιλογή έχω βάλει κωδικό που ανταποκρίνεται σε γυναίκες, υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα?