Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από PetG »

Θα σου έρθει και μήνυμα λογικά αλλά θα ανακοινωθεί και στον ΑΣΕΠ
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Μπράβο άρα αφού το βγάζεις και με 40 βαθμούς δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μακάρι να γίνουν μες τον Αύγουστο τα αθλήματα να τελειώνουμε.Δε μας ενδιαφέρει το ανθρώπινο που λες, ο καθένας κοιτάει να μπει, δε με αφορά εμένα άμα κάποιος δε μπορεί τη ζέστη ούτε την επιτροπή τη νοιάζει.

Αναβολή παίρνεις μόνο για 15 μέρες στα πκε του προπο.

Οποίος ζεστενεται να πάει Μύκονο για μπάνια!

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:Μπράβο άρα αφού το βγάζεις και με 40 βαθμούς δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μακάρι να γίνουν μες τον Αύγουστο τα αθλήματα να τελειώνουμε.Δε μας ενδιαφέρει το ανθρώπινο που λες, ο καθένας κοιτάει να μπει, δε με αφορά εμένα άμα κάποιος δε μπορεί τη ζέστη ούτε την επιτροπή τη νοιάζει.

Player μετά τον Αύγουστο θα πάνε τα αθλήματα κλπ εάν βγούνε Ιούνιο. Με βάση το χρόνο που χρειάζονται για να βγάλουν τα υγειονομικά και ημερομηνίες

Kobra kai
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Kobra kai »

PetG δεν περίμενες εμένα απλά το εγραψα για κάποιον που μπορεί να μη γνωρίζει
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Mak Marine »

PetG έγραψε:Για πες μου λίγο στο ΦΕΚ που ακριβώς λέει για τατουάζ και δείκτη μάζας σώματος που ρωτάνε όλοι εδώ μέσα. Εκτος και αν είμαι γκαβός και από τις 50 φορές που την διάβασα την προκήρυξη δεν είδα αυτά τα 2... Όταν τα βρεις έλα να πεις και εμένα
Αν την διάβασες 50 φορές και 100 να την διαβάσεις αυτό που ισχυρίζεστε δεν αλλάζει και ούτε θα καταλάβεις τι θέλουν να σου εξηγήσουν οι άλλοι. Μου θυμίζεις έναν παντογνώστη που ήξερε ότι διορίστηκε και που, πριν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ ... Αλλά μετά τα αποτελέσματα εξαφανίστηκε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μάιος 26, 2022 10:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Ελπίζω να μην του πούλαγαν παραμύθια του προέδρου, προσωπικά μακάρι να δώσουμε καλοκαίρι να τελειώνουμε.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Fulakas »

Player7 έγραψε:Μπράβο άρα αφού το βγάζεις και με 40 βαθμούς δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μακάρι να γίνουν μες τον Αύγουστο τα αθλήματα να τελειώνουμε.Δε μας ενδιαφέρει το ανθρώπινο που λες, ο καθένας κοιτάει να μπει, δε με αφορά εμένα άμα κάποιος δε μπορεί τη ζέστη ούτε την επιτροπή τη νοιάζει.

ξερουμε τα πκε αν θα ναι 3 συνεχομενες μερες; Εχεις ακουσει τιποτα?
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Mak Marine έγραψε:Αν την διάβασες 50 φορές και 100 να την διαβάσεις αυτό που ισχυρίζεστε δεν αλλάζει και ούτε θα καταλάβεις τι θέλουν να σου εξηγήσουν οι άλλοι. Μου θυμίζεις έναν παντογνώστη που ήξερε ότι διορίστηκε και που, πριν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ ... Αλλά μετά τα αποτελέσματα εξαφανίστηκε...

Θέλω να μου πεις που τα λέει στο ΦΕΚ για τατουάζ και δείκτη μάζας σώματος. Αμα το βρεις θέλω να το βάλεις να το δούμε όλοι γιατί στο ΦΕΚ γράφει τι ζητάει η προκήρυξη. Απο την στιγμή που δεν το λέει πάει να πει ότι δεν το ζητάει. Ας σου πει και ο Player7 εάν το αναφέρει κάπου αν απαγορεύονται/επιτρέπονται τα τατουάζ και αν έχει δείκτη μάζας σώματος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μάιος 26, 2022 10:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Mak Marine »

PetG έγραψε:
Mak Marine έγραψε:Αν την διάβασες 50 φορές και 100 να την διαβάσεις αυτό που ισχυρίζεστε δεν αλλάζει και ούτε θα καταλάβεις τι θέλουν να σου εξηγήσουν οι άλλοι. Μου θυμίζεις έναν παντογνώστη που ήξερε ότι διορίστηκε και που, πριν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ ... Αλλά μετά τα αποτελέσματα εξαφανίστηκε...

Θέλω να μου πεις που τα λέει στο ΦΕΚ για τατουάζ και δείκτη μάζας σώματος. Αμα το βρεις θέλω να το βάλεις να το δούμε όλοι γιατί στο ΦΕΚ γράφει τι ζητάει η προκήρυξη. Απο την στιγμή που δεν το λέει πάει να πει ότι δεν το ζητάει. Ας σου πει και ο Player7 εάν το αναφέρει κάπου αν απαγορεύονται/επιτρέπονται τα τατουάζ και αν έχει δείκτη μάζας σώματος

Εγώ μίλησα για τα τατουάζ και όχι για τον δείκτη μάζας σώματος

ΣτΕ 280/2014

http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomologia/ste280_2014.htm

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ARN »

Μην ανακατεύεις τους ειδικούς φρουρούς με τους δημοσίους υπαλλήλους
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Αδερφέ άλλο στρατό άλλο ειδικός φρουρός άλλο λιμενικό άλλο πολιτικό προσωπικό... Δεν αναφέρει η προκήρυξη πουθενά για τατουάζ παρά μόνο σε αυτά που σου είπα πιο πάνω...
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Μήνυμα της προκήρυξης του 2019 εδώ μέσα στο φόρουμ Διασωστης31

Στρατοπεδάρχης

Πόντοι:2821 Αποστολή:27/Μαρτίου/2019 ώρα 20:02

Το χω ξαναπεί σωφρονιστικοι και εξωτερικοι δεν είναι σώμα ασφαλείας, μαλλιά γένια τατουάζ επιτρέπονται κανονικά.

Ο εκπρόσωπος του σωματείου των σωφρον απ τον Κορυδαλλό είναι αξύριστος με μακριά μαλλιά. Έχει βγει και στην τηλεόραση πολλές φορές.

Πλέον και στα σώματα ασφαλείας για τατουάζ δεν τους κόβουν, πέρυσι δικαιώθηκε ειδικός φρουρός δικαστικα γι αυτό το λόγο.

Στους τελευταίους που μπήκαν λιμενικο υπάρχουν άτομα με μανίκια.

Maria papadaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Maria papadaki »

Έχω κάνει δύο φορές προπόνηση για τη σφαίρα και τη ρίχνω μεταξύ του 3.90 και του 4 m. Πιστεύετε ότι είναι καλά για δεύτερη φορά προπόνησης;
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Maria papadaki έγραψε:Έχω κάνει δύο φορές προπόνηση για τη σφαίρα και τη ρίχνω μεταξύ του 3.90 και του 4 m. Πιστεύετε ότι είναι καλά για δεύτερη φορά προπόνησης;

Καλά είναι αλλά δοκίμασε να κάνεις λίγα βάρη για τα χέρια για να δυναμώσεις και να την πετάξεις πιο μακριά και προσπάθησε να κάνεις και λίγο τεχνική. Με πηδηχτω βήμα μπροστά θα την πετάξεις ακόμα πιο μακριά με το καλό σου χέρι. Με το άλλο που είναι πιο αδύναμο ρίξε με σταθερή στάση

MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από MakisD »

Άλλαξε υπουργείο το 2021 και είναι προστασία τ πολίτη αλλαξαν ακετα πράγματα για όσους δνε ξέρουν
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες