Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Χαχαχαχαχαχαχαχα, ωραίος ο λοχίας
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Καλησπέρα αλάνια, σε ένα μήνυμα μου στον πρόεδρο των εξωτερικών περί ΠΚΕ μου είπε ότι σε μια συνάντηση που είχαν τους είπαν ότι εμείς θα δώσουμε το καλοκαίρι, τώρα θα δούμε αν θα ισχύσει αυτό που του είπαν.
Μακάρι να τελειωνουμε
50-50 για καλοκαίρι. Αν δωθουν μες το κατακαλόκαιρο θα γίνει πάρτυ πάντως να ξέρετε. Ήδη έχω διαβάσει ζητάνε από τις υπηρεσίες να πάρουν εκτός από τους επιτυχόντες και επιλαχόντες ως υπεράριθμους από την 6κ 2018 και την 9κ 2021 γιατί τα κενά που δημιουργούνται είναι τεράστια λόγω συνταξιοδοτησεων κτλ.
Στο προϋπολογισμό του 2022 υπάρχουν 256 θέσεις για τα καταστήματα κράτησης.Λογικά αυτούς τους 256 θα τους πάρει ως επιλαχοντες από 9κ.
Αποκλειεται να βγει νέα προκήρυξη.
Αποκλειεται να βγει νέα προκήρυξη.
Θα δούμε εάν θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι. Προσωπικα πιστεύω θα πάνε Σεπτέμβρη γιατί μέσα στο καλοκαίρι να βγάλει 1000αρι δύσκολο πολύ. Θα κοπούν πολλοί λόγο το ότι δεν θα μπορέσουν μέσα στην ζεστή να το βγάλουν. Θα δείξει πάντως
Νωρίς το πρωί γινονται όπως γινονται με τις ΠΚΕ των πανελληνίων
Σιγά ρε παιδιά που δε θα μπορείς να βγάλεις 1000αρι με ζεστή, έχουν ξαναγίνει πκε καλοκαίρι.Εγώ για Αστυφυλακων 15 αιουλιου είχα δώσει αθλήματα με 34 βαθμούς.
Δε θα σκάψτε κάνα τούνελ, μη το μεγάλοποιειτε!
Δε θα σκάψτε κάνα τούνελ, μη το μεγάλοποιειτε!
Πες τα ρε player . έτσι και εγώ φίλε, δε σε νοιαζει καν η ζέστη εκείνη την ώρα !
Ναι ρε παιδιά να δώσουμε καλοκαίρι να τελειώνουμε φαντάζομαι όλοι αυτί θέλουν
Εννοείται θέλουμε καλοκαίρι, τώρα οποίος δε μπορεί τη ζέστη ας μην έρθει.
Ρε τι κομμαντο έχουμε εδώ μέσα. Ετοιμαστείτε για χωσιμο άνευ προηγουμένου πουλάκια μου σας περιμένουμε...
Καταρχάς δεν είπαμε εάν θα τα βγάλουμε ή όχι το 1000αρι με 40 βαθμούς... Απλά η επιτροπή θα το σκεφτεί πολύ έτσι ώστε να κάνει αθλήματα με καύσωνα γιατί ξέρει πως πολλοί θα πάρουν αναβολή... Από αυτήν την άποψη το λέμε και είναι ανθρώπινο κιόλας να το σκέφτεσαι έτσι... Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει άλλον όμως ναι... Εγώ πάντως χθες 6 το απόγευμα που πήγα με 37 βαθμούς έβγαλα το 1000αρι σε 4:05 και το έχω βγάλει και πιο λίγο με χαμηλότερες θερμοκρασίες αλλά δεν με νοιάζει... Κοιτάω το ανθρώπινο και το πιο λογικό σενάριο
Kobra kai έγραψε:Νωρίς το πρωί γινονται όπως γινονται με τις ΠΚΕ των πανελληνίων
Δίνεις 7 το πρωί με 7 το απόγευμα νομίζεις δεν το ξέρουμε; Εσένα περιμένουμε να το μάθουμε;
Παιδιά μια ερωτηση. Που ανακοινώνονται οι ημερομηνίες για Τα ΠΚΕ στο site του ΑΣΕΠ, στου υπουργείου, η έρχεται μήνυμα στο κινητό όπως με τα προσωρινά; Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες