Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Loxias89 »

Mak Marine έγραψε:Ένα πολλ παιδιά που πρέπει να γράψουμε όλοι Κυρίως Οι επιλαχόντες https://strawpoll.com/polls/YVyP24Mz2gN?fbclid=IwAR1GAbVXYpIjmWyyQp0w05N2gmD8fGGa-9pPHNVmQATBAJ3NRoHU37kN7uY

Ποιος ο λόγος ; Τι βγαίνει απο αυτό δλδ ;

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Fulakas »

Ξερει κανεις αν τα πκε θα γινουν 3 συνεχομενες μερες; Η 3 ξεχωριστες μερες;
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Mak Marine »

Loxias89 έγραψε:
Mak Marine έγραψε:Ένα πολλ παιδιά που πρέπει να γράψουμε όλοι Κυρίως Οι επιλαχόντες https://strawpoll.com/polls/YVyP24Mz2gN?fbclid=IwAR1GAbVXYpIjmWyyQp0w05N2gmD8fGGa-9pPHNVmQATBAJ3NRoHU37kN7uY

Ποιος ο λόγος ; Τι βγαίνει απο αυτό δλδ ;

Οποίος θέλει Κλικαρει. Το τι βγαίνει όπως το παίρνει ο κάθε ένας

Suzuki11
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Suzuki11 »

Πώς καταλαβαίνουμε αν είμαστε επιλαχών εγώ είμαι 70κατι θέση!
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Suzuki11 έγραψε:Πώς καταλαβαίνουμε αν είμαστε επιλαχών εγώ είμαι 70κατι θέση!
Όσοι δεν ειναι στους διορισμένους ή στους απορριπτέους ειναι επιλαχόντες. Όσο για την σειρά δεν ξέρω τι να σου πω διότι για το παλικάρι που ενδιαφέρομε ειναι διοριστεως στην πρώτη του επιλογή (πρώτος στα μόρια με μεγάλη διάφορα από τους επόμενους) και εχει σειρά 60 Τώρα εάν ξέρει καποιος φίλος ας μας το διευκρινίσει

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Πώς καταλαβαίνουμε αν είμαστε επιλαχών εγώ είμαι 70κατι θέση!Όσοι δεν ειναι στους διορισμένους ή στους απορριπτέους ειναι επιλαχόντες. Όσο για την σειρά δεν ξέρω τι να σου πω διότι για το παλικάρι που ενδιαφέρομε ειναι διοριστεως στην πρώτη του επιλογή (πρώτος στα μόρια με μεγάλη διάφορα από τους επόμενους) και έχει σειρά 60 Στις επόμενες επιλογές του η σειρά του ειναι από 80 μέχρι 300 +. Τώρα εάν ξέρει καποιος φίλος ας μας το διευκρινίσει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 21, 2022 1:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Suzuki11
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Mak Marine έγραψε:Όσοι δεν ειναι στους διορισμένους ή στους απορριπτέους ειναι επιλαχόντες. Όσο για την σειρά δεν ξέρω τι να σου πω διότι για το παλικάρι που ενδιαφέρομε ειναι διοριστεως στην πρώτη του επιλογή (πρώτος στα μόρια με μεγάλη διάφορα από τους επόμενους) και εχει σειρά 60 Στις άλλες επιλογές του η σειρά του ειναι από 80 μέχρι 300 +. Τώρα εάν ξέρει καποιος φίλος ας μας το διευκρινίσει Τώρα εάν ξέρει καποιος φίλος ας μας το διευκρινίσει

Κατάλαβα, λίγο μπέρδεμα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 21, 2022 1:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Suzuki11 έγραψε:Κατάλαβα, λίγο μπέρδεμα.
υπάρχει λογική αλλά ποιος την ξέρει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 21, 2022 1:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από PetG »

Mak Marine έγραψε:υπάρχει λογική αλλά ποιος την ξέρει

Είναι σε τέτοια σειρά στις άλλες γτ είναι και άλλοι που δήλωσαν αυτές τις θέσεις. Εκτός απο τα μόρια παίζει ρόλο και πως έχεις δηλώσει τις θέσεις. Με τα μόρια που είχε πέρασε στην πρώτη επιλογή του. Γενικα έχω δει και άλλα άτομα να είναι στην πρώτη επιλογή τους μέσα αλλά στις άλλες να είναι σε πιο μακρινές θέσεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 21, 2022 1:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Suzuki11
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

PetG έγραψε:Είναι σε τέτοια σειρά στις άλλες γτ είναι και άλλοι που δήλωσαν αυτές τις θέσεις. Εκτός απο τα μόρια παίζει ρόλο και πως έχεις δηλώσει τις θέσεις. Με τα μόρια που είχε πέρασε στην πρώτη επιλογή του. Γενικα έχω δει και άλλα άτομα να είναι στην πρώτη επιλογή τους μέσα αλλά στις άλλες να είναι σε πιο μακρινές θέσεις.
Δηλ αυτό είναι κακό η καλό υπάρχουν ελπίδες; Η το παρατάμε;

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Suzuki11 έγραψε:Δηλ αυτό είναι κακό η καλό υπάρχουν ελπίδες; Η το παρατάμε;
Η ελπίδα πεθαίνει τελείται. Πέραν του αστείου δεν παρατάτε οτιδήποτε μέχρι τα οριστικά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 21, 2022 1:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Στα αθλήματα θα καλέσει επιπλέον 100 με 200 άτομα από τους επιλαχόντες. Εαν εισαι μέσα υπάρχουν ελπίδες Να έχεις στο μυαλό σου ότι από τους διοριστέους αρκετοί δεν θα παρουσιαστούν (διότι μπήκαν κάπου αλλού) και άλλοι (δυστυχώς) θα κοπούν στα αθλήματα Εύχομαι σε όλους το καλύτερο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Δευ Απρ 18, 2022 2:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Θα υπάρχουν πολλοί επιλαχών ετσι ώστε να μην γίνει ότι και στην 6Κ. Εξαλλου θα απορροφηθούν και πολλοί από άλλες προκηρυξεις όπως τον Στρατό. Έχεις αρκετές ελπίδεςΞέρεις κανένας ποτέ θα γίνουν περίπου τα ΠΚΕ; Θα πάνε μέσα στο καλοκαίρι ή Σεπτεμβρη; Γτ παίζει και αυτό ρόλο για το αν θα έχουνε απορροφηθεί άτομα από άλλες προκηρυξεις

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Ατομα με ιεκ που μπηκαν εκει που ηθελαν, λογικα δε θα πανε σε αλλη προκηρυξη.Μονο ατομα απο τη Β επικουρια θα κοιτανε και αλλες προκηρυξεις!

Δηλαδη καποιος με ιεκ δε νομιζω να παει εποπ!

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:Ατομα με ιεκ που μπηκαν εκει που ηθελαν, λογικα δε θα πανε σε αλλη προκηρυξη.Μονο ατομα απο τη Β επικουρια θα κοιτανε και αλλες προκηρυξεις!

Δηλαδη καποιος με ιεκ δε νομιζω να παει εποπ!

Ναι εννοείται αυτό. Εγώ πάντως ξέρω ήδη ένα άτομο που πέρασε και σωφρονιστικός αλλά θα πάει στον στρατό. Ίσως δούμε λίγα άτομα. Δλδ 5-6 το πολύ

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες