Προσωρινά αποτελέσματα (9Κ/21)
Όπως και να χει 100 άτομα θα κοπούν ή δε θα παρουσιαστούν σίγουρα.Έχει 400+ επιλαχοντες, οπότε έχει δεξαμενή ώστε να κόβει.
Player7 έγραψε:Όπως και να χει 100 άτομα θα κοπούν ή δε θα παρουσιαστούν σίγουρα.Έχει 400+ επιλαχοντες, οπότε έχει δεξαμενή ώστε να κόβει.
Έχεις μήπως στατιστικό δείγμα στο περίπου πόσους έκοψαν σε προηγούμενες προκηρύξεις ειδικών φρουρών;
Δεξαμενή φυσικά έχει ανεξάντλητη, αλλά δεν νομίζω ότι έχει την διάθεση να αντλήσει ιδιαίτερα από αυτήν, διαφορετικά θα το άφηνε στον ΑΣΕΠ το κομμάτι των πκε.
Νέμεσις έγραψε:Έχεις μήπως στατιστικό δείγμα στο περίπου πόσους έκοψαν σε προηγούμενες προκηρύξεις ειδικών φρουρών;Δεξαμενή φυσικά έχει ανεξάντλητη, αλλά δεν νομίζω ότι έχει την διάθεση να αντλήσει ιδιαίτερα από αυτήν, διαφορετικά θα το άφηνε στον ΑΣΕΠ το κομμάτι των πκε.
Τα πκε τα πήρε το υπουργείο για να μην υπάρχουν αναβολές 1 χρόνο καθώς και μεγάλα κενά αναμεσα στις διαδικασίες. Ο ΑΣΕΠ έχει τεστ κλπ τα οποία καθυστερούν. Γιαυτο τα πήρε το υπουργείο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 16, 2022 7:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89 έγραψε:Τα πκε τα πήρε το υπουργείο για να μην υπάρχουν αναβολές 1 χρόνο καθώς και μεγάλα κενά αναμεσα στις διαδικασίες. Ο ΑΣΕΠ έχει τεστ κλπ τα οποία καθυστερούν. Γιαυτο τα πήρε το υπουργείο.
Εγώ το αναφέρω γιατί έχω ακούσει πως ειδικά για ειδικούς φρουρούς δεν έκοβαν σχεδόν κανέναν και δεν γινόταν κάθε τόσο πάλι αθλήματα ξανά κ ξανά. Γνωρίζει κανείς κάτι διαφορετικό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 16, 2022 7:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σίγουρα δεν κόβουν όπως στον ΑΣΕΠ. Όμως τα ΠΚΕ τα πήρε το υπουργείο για τον λόγο που γράφει ο λοχίας. Για να μην ξανασυμβεί ότι και στην 6κ που έκανε 3 χρόνια αθλήματα και ψυχοτεχνικα ο ασεπ για να βρει διοριστεους. Είπαν να μην την ξαναπατήσουν εκεί στο υπουργείο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Σάβ Απρ 16, 2022 2:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νέμεσις έγραψε:Εγώ το αναφέρω γιατί έχω ακούσει πως ειδικά για ειδικούς φρουρούς δεν έκοβαν σχεδόν κανέναν και δεν γινόταν κάθε τόσο πάλι αθλήματα ξανά κ ξανά. Γνωρίζει κανείς κάτι διαφορετικό;
Σε όλες τις προκηρύξεις έχει κενά, είτε γιατί δεν παρουσιάζονται η λόγω κοψίματος. Εντάξει ίσως είναι χαλαρά αλλά μέχρι ένα σημείο. Όπως είναι σε όλες τις προκηρύξεις υπουργείων θα είναι και εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 16, 2022 7:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά είναι σε κάποιο αρχείο οι επιλαχόντες; Γιατί δε βρίσκω πουθενά το όνομα μου
Καλησπέρα παιδιά, είμαι στην θέση 207 Β επικουρια με εμπειρία με 714 μόρια. Πιστεύετε θα είμαι στους επιλαχόντες και εαν έχω ελπίδες!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 69
Pavlos21 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, είμαι στην θέση 207 Β επικουρια με εμπειρία με 714 μόρια. Πιστεύετε θα είμαι στους επιλαχόντες και εαν έχω ελπίδες!
εξαρτάτε από πόσα καταστήματα δήλωσες Εμείς έχουμε 1078 μόρια Β και δηλώσαμε ολα τα καταστήματα. Και πέρασε το παλικάρι στην Α επιλογή του
Και εγώ φίλε όλα τα καταστήματα δήλωσα!
-
- Ανθυπασπιστής
πιστεύω και εύχομαι να εισαι στους επιλαχόντεςPavlos21 έγραψε:Και εγώ φίλε όλα τα καταστήματα δήλωσα!
Να σαι καλά φίλε, σε ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα, υπάρχει περίπτωση κάποιος να δήλωσε θέσεις με εμπειρία και να μπήκε σε θέση χωρίς εμπειρία;
-
- Ανθυπασπιστής
Ένα πολλ παιδιά που πρέπει να γράψουμε όλοι Κυρίως Οι επιλαχόντες https://strawpoll.com/polls/YVyP24Mz2gN?fbclid=IwAR1GAbVXYpIjmWyyQp0w05N2gmD8fGGa-9pPHNVmQATBAJ3NRoHU37kN7uY
310LELE ναι γίνεται αυτό, διότι αυτοί με εμπειρία πάνε και στους 2 πίνακες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες