Δωρεάν μετακίνηση στον ΟΑΣΑ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
https://www.oasa.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7-%CE%AE-%CE%BC%CE%B5%CF%81/ . Εδώ διαβάζω ότι οι οπλίτες θητείας (φαντάροι) έχουν δωρεάν μετακίνηση με τα ΜΜΜ του ΟΑΣΑ. Ξέρει κανείς τι να κανω; Έχω προσωποποιημένη κάρτα Athena card. Τι διαδικασία ακολουθώ για το όταν χτυπάω την καρτα, να έχω δωρεάν μετακίνηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Ρώτησα στα γκισέ στο Σύνταγμα. Δικαιούμαι δωρεάν μετακίνηση στην Αθήνα. Βέβαια για να φαίνεται αυτό στην προσωποποιημένη κάρτα πρέπει να βγάλω καινούργια καρτα με νέα δικαιολογητικά. Άρα μου είπε να περνάω στις μπάρες με κάποιον άλλον μαζί δωρεάν ή να πηδάω τις μπάρες και σε έλεγχο να δείχνω την ταυτότητα του στρατιώτη.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Η μονάδα σου θα σου δώσει χαρτί, με αυτό το χαρτί (πρακτικά βεβαίωση οτι είσαι στρατιώτης στην Αθήνα), πας στον γκισέ και σου βγάζουν τη νέα ath.ena κάρτα, εφόσον έχεις ήδη πλαστικό, δε χρεώνεσαι κάτι. Για να μη χρειάζεται να πηδάς τις μπάρες 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης