Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΝικοςAk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ΝικοςAk »

Ξέχασα να σου αναφέρω... Αν γίνεται ή αν γνωρίζεις εάν θα καλέσουν και άλλα άτομα για Αρμενιστής
JimΣΤ89
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από JimΣΤ89 »

Ευχαριστούμε (ΌΤΙ ΝΑ ΝΕ). Φίλε καλή επιτυχία και σε σένα και καλή συνέχεια με το καλό να συναντηθούμε και στο κέντρο εκπαίδευσης...
Άβαταρ μέλους
ΝικοςAk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ΝικοςAk »

Καλησπέρα ξανά. 😅 Λοιπόν πήρα τηλέφωνο στο ΠΝ Πριν βγουν τα αποτελέσματα για το ποιους καλούν για πκε και μου λένε το εξής:- ΠΝ: Καλησπέρα σας.

-εγω: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

- ΠΝ: Παρακαλώ πείτε μου.

- εγώ: Ήθελα να ρωτήσω πότε θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες με τα μόρια για να δούμε ποιοί θα πάμε για εξετάσεις και ποιοί είναι επιλαχόντες και απορριπτέοι. Γιατί θέλω να ξέρω εάν αξίζει να πάω για εξετάσεις ή εάν είμαι προς το τέλος να βρω καμιά δουλειά.

- ΠΝ: Δεν θα βγουν πίνακες. Θα καλέσουν όλους τους υποψηφίους για πκε ανεξάρτητα με τα μόρια που έχετε και στο τέλος θα βγουν οι πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων.

- εγώ : Δηλαδή θα μπούμε όλοι για εξετάσεις;

- ΠΝ : Ναι απλά θα μπείτε αυτή την εβδομάδα με τους κωδικο9σας στο taxisnet Και θα δείτε πότε σας καλούν και που.

Αυτά μου είχε πει ... Και τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα βλέπω ότι μια κοπέλα με 500 μόρια και μια άλλη με πιο κάτω μόρια δεν κλήθηκαν για εξετάσεις. Τι συμβαίνει; Αυτό το έχω απορία. Γιατί δεν γίνεται να λένε ναι θα σας καλέσουμε, άρα με αφήνεις να μη κλείσω κάποια δουλειά, και μετά σου λέει λόγο κατάταξης σύμφωνα με τα μόρια σου δεν καλείστε για εξετάσεις...

Ζητώ αν γίνεται από κάποιον εφόσων μπορεί να μάθει τι συνέβη και άλλαξε όλο αυτό...

JimΣΤ89
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από JimΣΤ89 »

Μήπως γνωρίζεται άμα περάσουμε τις πκε σε πιο κέντρο εκπαίδευσης θα γίνει ή βασική εκπαίδευση για το ΠΝ συγκεκριμένα... Ευχαριστώ

Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Str vpv »

ΝικοςAk έγραψε:Ξέχασα να σου αναφέρω... Αν γίνεται ή αν γνωρίζεις εάν θα καλέσουν και άλλα άτομα για Αρμενιστής

Για το Π. Ν. Μην φοβάσαι. Οι 8/10 που κάνανε αίτηση τους καλεσανε. Να μπαινεις κάθε μέρα να βλέπεις μήπως σε καλέσουν. Είναι πολύ ευκολο να μπεις Π. Ν.

Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από GreekGod »

Το θεμα ειναι αν οσοι καλεσαν ειναι επιτυχοντες γιατι ειχα διαβασει κατι αντιστοιχο εδω στο φορουμ.
The only easy day was yesterday.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Όσοι καλέστηκαν είναι στον τριψήφιο αριθμό ή και σε κάποιες ειδικότητες στον 4αψηφιο ή 5αψηφιο αριθμό.Σίγουρα κάποιοι είναι στις πρώτες θέσεις της ειδικότητας που επέλεξαν και ειναι στους επιτυχόντες καθώς αν περάσουν τις ΠΚΕ μπήκαν, από την άλλη όμως οι περισσότεροι ειναι επιλαχών οποτε όπως ξανά έχω πει μόνο με κονε μπορεί κανεις να μάθει σε ποια θέση ειναι καθώς πίνακες θα έχουμε εντός Οκτώβρη!

Επίσης παιδιά όσοι έχετε από 300 έως 400 μόρια οι περισσότερες πιθανότητες ειναι να είστε επιλαχών καθώς δύσκολα θα έπεφτε η βάση τόσο χαμηλά.Υπομονή ένα μήνα αλλιώς οποιος έχει γνωστό μπορεί να μάθει που βρίσκεται

Toniav99
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Toniav99 »

Εγώ πν δεν καλεστηκα πάντως με 320
Giannkos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Giannkos »

Πίνακες ελπίσουμε μέχρι τα μέσα Οκτώβρη?
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από GreekGod »

Η λογικη λεει μετα τις πκε οποτε αρχες με μεσα Οκτωβρη πιστευω.
The only easy day was yesterday.
Giannkos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Giannkos »

Ας ελπίσουμε διότι οι τελευταίες πκε τελειώνουν γύρω στις 23 Σεπτεμβρίου αν δε κάνω λάθος
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από re pate kala re »

Να καλωσορίσουμε τα παλιά μέλη του φόρουμ που φάγανε κόκκινη και επιστρέψαν με νεο ΑΦΜ
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

re pate kala re έγραψε:Να καλωσορίσουμε τα παλιά μέλη του φόρουμ που φάγανε κόκκινη και επιστρέψαν με νεο ΑΦΜ
Χαχαχα έτσι ακριβώς αδερφέ! Κάποιοι Nikolaeacus κτλπ που γίνανε Νίκος και έχουν πάλι ίδιες πληροφορίες η γνωστή καραμέλα όλοι θα καλεστούν στο ΠΝ, και σαν διασώστης κόπηκε.Εεε ρε καημένη!
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από re pate kala re »

33ΜΚ έγραψε:
re pate kala re έγραψε:Να καλωσορίσουμε τα παλιά μέλη του φόρουμ που φάγανε κόκκινη και επιστρέψαν με νεο ΑΦΜ
Χαχαχα έτσι ακριβώς αδερφέ! Κάποιοι Nikolaeacus κτλπ που γίνανε Νίκος και έχουν πάλι ίδιες πληροφορίες η γνωστή καραμέλα όλοι θα καλεστούν στο ΠΝ, και σαν διασώστης κόπηκε.Εεε ρε καημένη!

Μου θυμίζει έναν Γνωστό αντιπρόεδρο ΠΑΕ της Βορείου Ελλάδος
Δημοσιογράφος: Θωμάς Μάτσιος, αντιπρόεδρος ΠΑΕ Εδεσσαϊκός. Κύριε Μάτσιο, ισχυρίζεται η Καλαμαριά ότι είχε την καλή διάθεση με το πρόβλημα που προέκυψε και με την παρουσία ενός επόπτη να γίνει. Όμως ο Εδεσσαϊκός ήθελε να τηρηθεί ο κανόνας με την παρουσία των δύο και την κλήρωση, έτσι λοιπόν δεν έγινε το ματς...

Θ. Μάτσιος:Nαι ναι ναι... Εμείς γιατί... Κοίταξε στην έδρ. Αρχή, ούτε... Ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν ακούς για να γίνει αυτό τοοο παιχνίδι. Αλλά ύστερα μό-μόλις είπαμε με ότι αυτό εμείς δε κά. Θέλαμε, αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει, ε κι εμείς είπαμε όχι λέ. Λέμε δε θα γίνει, θα κάνει/γίνει αυτό πάλι νέ. Νέος διαιτητής για να οριστεί για να. Για να. Αφού ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι.

Δημοσιογράφος: Δεν θα έπρεπε να υποχωρήσετε και οι δύο, δεδομένου ότι δεν σας επιτρέπουν και οι αγωνιστικές, υπάρχει και το κύπελλο; ... Όλα αυτά;

Θ. Μάτσιος: Όχι, δεν πειράζει, εμάς δε μας πειράζει, ας γίνει όποτε θα κά... Ορίσει πάλι αυτοί, η ΕΠΑΕ.

Δημοσιογράφος: Έτσι λοιπόν, ότι ο Εδεσσαϊκός στην αρχή ήθελε, αλλά από την πρώτη άρνηση της Καλαμαριάς...

Θ. Μάτσιος: Ναι ναι α μπράβο, ύστερα ακούς μόλις είπανε... Είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι. Ότι. Ότι. Όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι, ε, κι εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμ. Εεε... Δεν θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε είπαμε με αυτό θέλουμε, είπαμε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίν... Εεε εμείς όμως μετά δεν δεχτήκαμε μετά απ' όλα αυτά κι είπαμε να γα. Γίνει μετά το παιχνίδι όποτε τοοο. Το κάνει όπως ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο!

Εδώ έχουμε το φαινόμενο εμένα Με καλέσαν 30/9 αλλά μετά δεν με καλέσαν αλλά Τελικά με κάλεσαν Οκτώβρη και όταν εγώ θα μπαίνω εσύ θα φεύγεις...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Αύγ 21, 2022 2:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tpk2022
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από tpk2022 »

Καλημερα σας, μια ερωτηση, ειμαι οβα και εχω κανει τα χαρτια μου για εποπ, με εχουν καλεσει για πκε ομως θελω να παραιτηθω, τι ισχυει σε αυτη τη περιπτωση; Επειδη εχω παρει μορια απο τα οβα και παραιτουμε μια βδομαδα πριν τα πκε, θα με επηρεασει καπου;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eleonora, NikhtasK και 6 επισκέπτες