Navyseal έγραψε:Καλησπέρα ομάδα με καλέσανε και μένα με 510 μόρια αλλά δεν θα παρουσιαστώ γιατί έχω υπάρξει οβα και τα πράγματα είναι δύσκολα στα καράβια θέλει δύναμη ψυχής για να αντέξεις εκεί μέσα με τον ψυχολογικό πόλεμο που σου κάνουν. Καλή επιτυχία σε όσους περάσουν και καλή δύναμη σε όσους πάνε φρεγάτες αυτές οι δουλιες δεν είναι για όλους.
Καλησπέρα φίλε. Πράγματι οι συνθήκες στο καράβι για έναν χαμηλόβαθμο είναι κακές έως άθλιες, αλλά ΟΒΑ-ΕΠΟΠ είναι η μέρα με τη νύχτα. Και εγώ απο ΟΒΑ του '17 μπήκα ΕΠΟΠ με την περσινή σειρά, δεν σου λέω ότι είναι ρόδινα ή ότι δεν μου έχει περάσει απο το μυαλό η παραίτηση, αλλά τουλάχιστον δεν είμαι πλέον φαντάρος γιατί το ξέρουμε και οι δυο πως αυτό είναι ένας ΟΒΑ και τίποτα παραπάνω.
Εάν έχεις έστω και μια ελπίδα εύρεσης καλής δουλειάς έξω εννοείται πως θα μείνεις εκτός Ενόπλων Δυνάμεων χωρίς δεύτερη σκέψη. Εάν δεν έχεις κάτι σίγουρο σκέψου το πολυ πολυ καλά, στο υπογράφω πως ένας ΕΠΟΠ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με έναν ΟΒΑ πάνω στο καράβι. Αλλά όχι πως ειναι ρόδινα, και αυτό στο υπογράφω.
Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσεις οτι ο στρατός ειναι για τους Αξιωματικούς, τόσο το καλύτερο. Καλή τύχη σε οτι και αν κανεις.
Καλησπέρα φίλοι μου. Να κάνω μια ερώτηση; ... Για Αρμενιστής - Φαροφύλακας μήπως γνωρίζουμε πάνω κάτω μόρια; Εγώ έχω 500 μόρια πάνω - κάτω αλλά δεν με κάλεσαν δυστυχώς για εξετάσεις. 🤫
ΝικοςAk έγραψε:Καλησπέρα φίλοι μου. Να κάνω μια ερώτηση; ... Για Αρμενιστής - Φαροφύλακας μήπως γνωρίζουμε πάνω κάτω μόρια; Εγώ έχω 500 μόρια πάνω - κάτω αλλά δεν με κάλεσαν δυστυχώς για εξετάσεις. 🤫
ΝικοςAk έγραψε:Καλησπέρα φίλοι μου. Να κάνω μια ερώτηση; ... Για Αρμενιστής - Φαροφύλακας μήπως γνωρίζουμε πάνω κάτω μόρια; Εγώ έχω 500 μόρια πάνω - κάτω αλλά δεν με κάλεσαν δυστυχώς για εξετάσεις. 🤫
Δε χάνεις και κάτι να ξέρεις
Φίλε μου τι θες να πεις; Που μπορώ να μάθω ποια σειρά έχω ; Γιατί διάβαζα εδώ πέρα ότι κάποια άτομα γνωρίζουν τη σειρά τους και ας μην έχουν βγει σχετικοί πίνακες.
Το καλυτερο φαρμακο για πολλα θεματα που εχουν αναφερθει εδω απο πολλα παιδια ειναι ενα και λεγεται ΜΙΣΘΟΣ και ισχυει για ολους τους εργαζομενους Ειναι το φαρμακο που σε ξεκουραζει στο τελος του μηνα και σε κανει να ξεχνας πολλα προβληματα και ειναι και αυτο που σε κραταει στη καθε δουλεια.
ΠΧ αν ο μισθος ηταν 1500+ θα λεγαμε αλλα τωρα...
Σιγουρα Ειναι Η αγαπη γι αυτο που κανεις και θελεις να ασχοληθεις στη ζωη σου
Οπως αποψη μου βεβαια ειναι αυτη οτι ο μισθος στις ΕΔ γενικος για ολους ειναι χαμηλος γι αυτο που κανουν
Γιατι αυτο που κανουν ειναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ
Και καλο θα ειναι να σκυψουν πανω σε αυτο το ΜΕΓΑΛΟ προβλημα που υπαρχει στις ΕΔ
Συγνωμη για το θεμα που ανοιξα. Αλλα οντως ειναι ενα μεγαλο προβλημα
Πως τα βλέπετε τα αθλήματα; Γιατί δν είναι και όλοι αθλητές παιδιά μη κρυβόμαστε. Άλλοι λένε θα είναι ελαστικοί άλλοι λένε ότι κόβουν. Τι γνωρίζετε;Επίσης που δίνουμε τα αθλήματα στην Αθήνα; Τατοι;