Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
EFIK
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από EFIK »

Αν έχω νοσήσει απο κόβιντ και έχω χαρτί νόσησης χρειάζεται και ράπιντ;
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Παιδιά προσωπική μου άποψη είναι να πάτε συνειδητοποιημένοι όσοι πάτε για ΠΝ!Ότι ειδικότητα και να έχετε πέρα του ΝΟΣ θα τη φατε στο καράβι για χρονια, μη το βλέπετε σαν δουλειά δημοσίου γιατί δεν είναι έτσι προσωπικά για μένα είναι δύσκολο κομμάτι το ΠΝ δε θα πήγαινα με την καμία καθώς δε μου αρέσει το καράβι, δε θα μπορέσεις ποτε να κανεις οικογένεια και να έχεις μια σταθερή βάση και άντε πάει στα κομμάτια οι στεργιανες ειδικότητες που μετά από κάποια χρονια θα είναι στεριά αλλά οι αρμενιστες δυστυχώς μη περιμένετε τίποτα καλύτερο, χίλιες φορές εμπορικό με 3πλασια λεφτά παρά ΠΝ.

Kwstasves
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kwstasves »

Έτσι ακριβώς είναι πολλά χρόνια σε ένα καράβι για μένα δυστυχώς που με κάλεσαν για πκε σαν αρμενιστης δεν πάω γιατί θα φάω όλα μου τα χρόνια σε ένα καράβι. Ακόμα και οι νοσηλευτές κάποια στιγμή περνάνε από καράβι δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνουν σε νοσοκόμειο. Για αυτούς που μπορούν και αντέχουν ας πάνε
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από re pate kala re »

EFIK έγραψε:Αν έχω νοσήσει απο κόβιντ και έχω χαρτί νόσησης χρειάζεται και ράπιντ;

Ρε φίλε μην κάνεις γυφτιές για 10 ευρώ που έχει το Ραπιντ, και αν έχεις τόσο Μεγάλη ανάγκη Τράβα στα δωρεάν του ΕΟΔΥ, η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ λέει ξεκάθαρα ραπιντ τώρα εσύ αν θές έλα και με Αυτόγραφο του Πλεύρη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Αύγ 14, 2022 4:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από OTI NA NE »

tpk2022 έγραψε:
YDNEAS DSG έγραψε:Θα παει κανεις για αθληματα λαρισαα 12σεπτεμβρη με ιδικοτητα τεχνικος συνεργειου λεμβουργος ή τεχνικος οπλων;

Φιλέ μου αν επιτρέπεται πόσα μόρια έχεις για λεμβουργος;

Τχ οπλων (πυροβολων) (τορπιλων) (πυρομαχικων) ποιες απ ολες φιλε μου;

Άβαταρ μέλους
antonis_alfa4
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από antonis_alfa4 »

Αρμενιστης ειναι πραγματικα η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ειδικοτητα στο ΠΝ γιατι απλα θα εισαι σε φρεγατα για ολη σου την ζωη, πραγματικα χιλιες φορες να εισαι μηχανικος παρα αρμενιστης... Επισης οπως ειπε και καποιος αλλος καλυτερα πηγαινε εμπορικο ναυτικο
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από GreekGod »

Ραδιοεντοπιστικων συσκευων και συνεννοησεως πως ειναι σαν ειδικοτητες; Εχει καποιος εικονα;
The only easy day was yesterday.
Giannakisriz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Giannakisriz »

Βλέπω εδώ που κάποιοι πιστεύετε ότι το ναυτικο είναι ευκολο σας το λέω εγώ που το έζησα και το μετάνιωσα που τα είχα κάνει κιόλας. Μακριά παιδιά σας το λέω φιλικά θα το μετανιώσετε. Καράβι θα περάσετε όλοι ανεξαρτήτως ειδικότητας υπάρχουν ελλείψεις μη πιστεύετε ότι επειδή έχετε στεριανή ειδικότητα θα είστε έξω να είστε Προετοιμασμένοι ότι θα μπείτε πλοίο για αρκετά χρονάκια
YDNEAS DSG
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από YDNEAS DSG »

Τεχνικος οπλων πυροβολων
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από OTI NA NE »

re pate kala re έγραψε:
giorgos2419 έγραψε:Τι ξέρω φίλε δυστυχώς έτσι είναι. Διαλεγεις μια ειδικότητα που πιστεύεις ότι είναι στην στεριά και σου λένε πήγαινε σε φρεγάτα για κάποια χρόνια και έτσι πολλά άτομα φεύγουν και με το δίκιο τους. Αν κάποιος θέλει να πάει σε φρεγάτα θα διαλέξει Αρμενιστής και όχι ξυλουργός για παράδειγμα

Κατά την γνώμη μου όλοι στο ναυτικό ανεξαρτήτου ειδικότητας θα πρέπει να κάνουν 1-2 χρόνια σε καράβι ώστε να ξέρουν πως λειτουργεί αυτό αλλά και να μάθουν να συνεργάζονται με πολύ κόσμο σε πολύ περιορισμένο χώρο

Αυτο ισχυει τωρα στο πολεμικο ναυτικο (7+ χρονια καραβι για το πολεμικο ναυτικο ειναι η μοναδα που πρεπει να πανε ΟΛΟΙ οπως στο ΣΞ αυτο θα πρεπει να το καταλαβουν οσοι κανου αιτηση για το ΠΝ) πλυν πολυ λιγων εξαιρεσεων ισως!

Και θα πρεπει να καταλαβουν καποιοι που κανουν αιτησεις για ΕΠΟΠ οτι ΔΕΝ πανε στο ΔΗΜΟΣΙΟ ... ! ΕΛΕΟΣ !

Giannakisriz
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Συμφωνώ αυτό είπα πιο πάνω και εγώ ανεξαρτήτως ειδικότητας όλοι πάνε καράβι παιδιά για αρκετά χρόνια ποσό μάλλον οι αρμενιστες . Το έζησα και εγώ και κάτι παραπάνω ξέρω δεν είναι εύκολα όπως πολλοί νομίζετε εδώ μέσα αν δεν το θες πραγματικά δεν θα αντέξετε και θα φύγετε όπως έγινε και πέρυσι με παρά πολλά άτομα. Πριν πάτε σκεφτείτε πολύ καλά κάποια πράγματα και αν είστε έτοιμοι σωματικά και ψυχικά να μπείτε σε ένα καράβι για κάποια χρόνια (ανεξαρτήτως ειδικότητας) .
George 98
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από George 98 »

Δηλαδή εσείς όλοι που κάνατε τα χαρτιά για το πν και κράζετε νιώθετε σίγουροι που το μεγαλύτερο ταξίδι είναι κρουαζιέρα μέχρι την Κρήτη. Μπαίνει κάποιος να διαβάσει εδώ και όλοι λέτε σκεφτείτε και τέτοια, όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λαθοι, αν δεν δοκιμάσεις κάτι δεν θες αν σου ταιριάζει γίνατε κουραστικοί και γραφικοί
Giannakisriz
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φίλε και εγώ αυτό έλεγα μέχρι που μπήκα και έφυγα νύχτα δεν είναι τόσο εύκολο και μην το έχεις στο μυαλό σου σαν κρουαζιέρα. Φιλικά το λέω γιατί το έχω ζήσει και ξέρω Περισσότερα από σένα που δεν έχεις μπει ακόμη. Μακρυα
Άβαταρ μέλους
Paradiddle
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ

Δημοσίευση από Paradiddle »

Παιδιά εσάς σας ανοίγει το pdf με τον πίνακα μοριοδοτησης?
Red Bull
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Red Bull »

Βγήκε πίνακας τελικά με μόρια;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες