Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Politis1994 »

Εγώ ήθελα να πάω αλλά επορριφθηκα λόγω γήρανσης γενν 1994.Οπότε εσείς να πάτε μη κάνετε πίσω τώρα ενώ εγώ δε μπορώ

JimΣΤ89
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από JimΣΤ89 »

Καλησπέρα ότι να νε σε ευχαριστούμε για το νέο από το στόμα σού και στου Θεού το αυτί... Και να επισημάνω ότι πάντα είσαι εγκυρότατος.
Άβαταρ μέλους
Nikoseuamcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Nikoseuamcs »

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω, έχω δηλώσει την ειδικότητα Αρμενιστής και Αρμενιστής -φαροφυλακας, έχει διαλέξει κάποιος άλλος την ίδια ειδικότητα;
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από OTI NA NE »

Καλημερα σε ολους Ξερω πολυ καλα την αγωνια ολων μας και προσπαθω να σας λεω καποια πραγματα που μαθαινω απο σοβαρους ανθρωπους που ειναι στο ΠΝ.

Θελω να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο παλικαρι που γραφει το ονομα του μεσα στο σαιτ (HLEKTROLOGOS) εμαθα απο αυτο το παιδι ολα για τις ειδικοτητες αυτος τα εχει ανεβασει μεσα εδω και σε αυτων οφειλο την επιλογη που εκανα στην ειδικοτητα μου στο ΠΝ

Εγω απλα αναδημοσιευω οτι εχει φτιαξει για της ειδικοτητες του ΠΝ

Swto
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Swto »

Καλή επιτυχία παιδιά όλοι ανυπομονούμε πλέον καλά αποτελέσματα κάτι μέρες έμειναν.
ARMY1964
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ARMY1964 »

OTI NA NE έγραψε:
ARMY1964 έγραψε:
33ΜΚ έγραψε:Μια χαρά τότε αυτή δήλωσα εγώ θα φανεί βέβαια αν είμαι και μέσα. Είμαι οβα έχω κ αρκετά μόρια, προφισιενσι, φορτηγό κτλπ

Αρα δλδη ειναι στεριανη ειδικοτητα η οχαμ; Για εκπαιδευση πας καραβι;

Τη θελεις να πεις ΑRΜΥ1964;

Επειδη τη δηλωσα και γω τη συγκεκριμενη ειδικοτητα ηθελα να μαθω και γω αν ειναι στεριανη. Και ρωτησα για την εκπαιδευση που γινεται αν γνωριζεις;

OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

ARMY1964 έγραψε:Επειδη τη δηλωσα και γω τη συγκεκριμενη ειδικοτητα ηθελα να μαθω και γω αν ειναι στεριανη. Και ρωτησα για την εκπαιδευση που γινεται αν γνωριζεις;
Αυτο θα σας το απαντησουν παιδια που περασαν ΕΠΟΠ Που Εκαναν εκπαιδευση και τη εκπαιδευση εκαναν και ποσο εμειναν στο κεντρο.

Εγω μπορω να σου πω τη εκπαιδευση εκανα σαν πεζοναυτης στο 575 ταγμα αυλωνας και μετα πηγα μεγαλο πευκο

Στο ΠΝ εκανα αιτηση γιατι θελω να παω στη ΔΥΚ ξερω ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα για να περασεις το σχολειο τους. Ευχομαι να τα καταφερω

Βεβαια πρωτο βημα ειναι να μπω στο ΠΝ θα δουμε κοντα ειμαστε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιούλ 26, 2022 12:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Το θέμα είναι ότι σαν ΧΑΜ/Ο δε μπήκε κανένας πέρυσι η λίστα των επιτυχόντων ήταν κενή σε αυτή την ειδικότητα
Nikos21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Nikos21 »

Φίλε μπορείς να δηλώσεις ΔΥΚ μέσω ΠΝ ε; Το σκέφτομουν και εγώ για αυτο
ARMY1964
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ARMY1964 »

33ΜΚ έγραψε:Το θέμα είναι ότι σαν ΧΑΜ/Ο δε μπήκε κανένας πέρυσι η λίστα των επιτυχόντων ήταν κενή σε αυτή την ειδικότητα

Το τσεκαρα και γω οντως δεν υπηρχε περυσι η ειδοκοτητα. Ειναι 2θεσεις φανταζεσαι να μαστε μονο εμεις; 😅

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Χαχα Κοιτα δε ξέρω φίλε μακάρι. Όλο κ κάποιος πάντως θα χει δηλώσει δε μπορεί 😂
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Καλησπερα σε ολα τα παιδιαΑκουστε τωρα καλα αυτα που θα πω και ισχυει για τα παιδια που εχουν στεριανες ειδικοτητες

θα πρεπει να κανουν 7 χρονια καραβι πριν λιγο μιλαγα με ανθρωπο του ΠΝ και με εννημερωσε για αυτα τα θεματα

Δεν θα πανε μονο τα πολυ μεγαλα βυσματα και καποιοι ισως τυχεροι γιατι υπαρχουν μεγαλες αναγκες για να καλυξουν θεσεις στη στερια.

Π. Χ ο αρμενιστης φαροφυλακας και ο ΧΑΜ/Ο που εχει ο 33μκ Θα πρεπει να κανουν 7 χρονια καραβι και μετα θα κατεβουν στερια. Εκτος και αν σταθουν τυχεροι. Αλλα πολυ δυσκολα να το αποφυγουν το καραβι

Αυτο ισχυει αυτη τη στιγμη στο ΠΝ

Navyseal
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Navyseal »

Τα 7 χρόνια καράβι κτλπ δεν ισχύει τίποτα. ο θείος μου έπρεπε να έχει βγει στεριά εδώ και 5 χρόνια και ακόμα δεν έχει βγει γιατί έχει ανάγκη τον κόσμο στο καράβι οποτε όσο υπάρχει ανάγκη μπορεί να σε έχουν στεριά και μέχρι την σύνταξη μην είστε για τίποτα σίγουροι.
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Navyseal έγραψε:Τα 7 χρόνια καράβι κτλπ δεν ισχύει τίποτα. ο θείος μου έπρεπε να έχει βγει στεριά εδώ και 5 χρόνια και ακόμα δεν έχει βγει γιατί έχει ανάγκη τον κόσμο στο καράβι οποτε όσο υπάρχει ανάγκη μπορεί να σε έχουν στεριά και μέχρι την σύνταξη μην είστε για τίποτα σίγουροι.

Αν η ειδικοτητα του θειου σου ειναι μονο καραβι δεν θα κατεβει ποτε ισως.

Αν ομως η ειδικοτητα του ειναι στεριας θα κατεβει

Τη ειδικοτητα εχει ο θειος σου ξερεις;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Ιούλ 26, 2022 1:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nikoseuamcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Nikoseuamcs »

Καλημέρα σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί το έχω απορία. Λοιπόν... Ξέρετε εάν, καθώς θα κάνουμε εκπαιδεύσει θα μας δίνουν μισθό ; Ή είναι μόνο μετά την ορκομωσία, γιατί ακούω πολλά και δεν ξέρω τι ισχύει τελικά.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eyyehdheheje και 6 επισκέπτες