Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από gramm »

Βγήκαν οι κατάλληλοι ακατάλληλοι και στο ΠΝ
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από OTI NA NE »

Giannisze έγραψε:Υπάρχει κανείς που ενώ δεν είχε όλα τα χαρτιά που ζητούσε η ειδικότητα τον έβγαλαν κατάλληλο;
Συγνωμη ! Τη θελεις να πεις;

giorgos2419
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από giorgos2419 »

Καλημέρα παιδιά, θέλω να κάνω μια ερωτηση και αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει. Εχω ακούσει από πολλούς να λένε ότι στο πολεμικό ναυτικό μπορεί να πάρεις και 2η ειδικότητα πέρα από αυτή που έχεις δηλώσει. Η ερώτηση μου είναι: Αν πάρεις δεύτερη ειδικότητα διαλέγεις εσύ ποια θες ή σε βάζουν αυτοί σε μια που έχουν κενά; Για παράδειγμα αν εγώ μπω σε μια ειδικότητα σαν οδηγός που είναι μια ειδικότητα στεριάς μπορούν αυτοι να με βάλουν και σαν Αρμενιστή σαν δεύτερη ειδικότητα και να είμαι σε φρεγάτα?
DimitrisN61
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από DimitrisN61 »

Ε. Ειδικότητες-Καθήκοντα μετά τη Μονιμοποίηση:

(1) Μετά τη μονιμοποίηση των ΕΠ. ΟΠ. Είναι δυνατόν να τους απονέμεται και δεύτερη επιχειρησιακή ειδικότητα - εξειδίκευση, εφόσον το απαιτούν οι ανάγκες του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, η δε απονομή αυτής πραγματοποιείται ύστερα από συγκεκριμένη εκπαίδευση.

Η δεύτερη ειδικότητα δίνεται με βάση τις ανάγκες του Π. Ν.

Σε λίγο θα βγουν τα αποτελέσματα, νομίζω είναι καιρός να βγάλετε επιτέλους την λέξη στεριά από το μυαλό σας ανεξαρτήτως ειδικότητας, είναι ναυτικό.

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

DimitrisN61 έγραψε:Ε. Ειδικότητες-Καθήκοντα μετά τη Μονιμοποίηση:

(1) Μετά τη μονιμοποίηση των ΕΠ. ΟΠ. Είναι δυνατόν να τους απονέμεται και δεύτερη επιχειρησιακή ειδικότητα - εξειδίκευση, εφόσον το απαιτούν οι ανάγκες του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, η δε απονομή αυτής πραγματοποιείται ύστερα από συγκεκριμένη εκπαίδευση.

Η δεύτερη ειδικότητα δίνεται με βάση τις ανάγκες του Π. Ν.

Σε λίγο θα βγουν τα αποτελέσματα, νομίζω είναι καιρός να βγάλετε επιτέλους την λέξη στεριά από το μυαλό σας ανεξαρτήτως ειδικότητας, είναι ναυτικό.

ρε φίλε σορρυ που επεμβαίνω αλλά δυστυχώς αυτό που λες δε στέκειΝαυτικό είναι εντάξει. Και η πολεμική αεροπορία είναι αεροπορία δεν είναι ιπτάμενοι όλοι ούτε στην αεροπορία στρατού πετάνε όλοι τι είναι αυτά που λες;

Εξήγησε μου έναν ξυλουργό ας πούμε πως να τον χρησιμοποιήσεις στη φρεγάτα; Ή έναν ΧΑΜ;

Δε σου λέει δε θα συμμετέχουν σε ασκήσεις κτλπ που περιλαμβάνει καράβι αλλά αυτές οι ειδικότητες είναι καθαρά στεργιανες και προφανως για να τις προκηρύσσουν σημαίνει πως έχουν ανάγκη από ξυλουργούς ή από οδηγούς βαρέων οχημάτων αν ήταν έτσι να μην προκήρυσσαν αυτές τις ειδικότητες καν και να έπαιρναν παραπάνω αρμενιστες

giorgos2419
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από giorgos2419 »

Αυτό ρωτάω και εγώ φίλε μου. Εγω έχω δηλώσει ΧΑΜ. Μετα από 7 χρόνια δηλαδή μπορεί να με βάλουν Αρμενιστή σαν 2η ειδικότητα και να είμαι μόνιμα μετά σε φρεγατα?
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Σου έστειλα dm να σε κατατοπίσω αν θέλεις για να μη ζαλίζουμε τζάμπα εδω
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Politis1994 »

Γειά σε όλους. Μπορεί το φόρουμ να ηρεμήσει... Απορρίφθηκα λόγω γήρατος.

Φίλοι μου που πέρασαν κατάλληλοι άλλαξαν γνώμη και μου λένε φοβάμαι να πάω ναυτικό και γω που ήθελα είχα απόρριψη λογω γήρανσης.

Ευχαριστώ και καλή σας επιτυχία

DimitrisN61
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Έχει καταντήσει κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια σε κάθε σελίδα επειδή 2-3 δεν θέλουν να χωνέψουν το γεγονός ότι θα γράψουν στόλο. Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω μόλις διάβασα την παπαριά που είπες περί ιπτάμενων αεροπορίας, αλλά δεν πειράζει 2 λεπτά θα μου πάρει να πω αυτό που θέλω. Δεν υπάρχει ΕΠΟΠ που να μην γράψει στόλο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέχρι να προαχθεί στον βαθμό του Διοπου (χλωμό να βγει στεριά ως διοπος, αλλά με τις σωστές γνωριμίες όλα είναι εφικτά). Οποίος νομίζει ότι επειδή επέτυχε στις ειδικότητες Τ/ΣΥΝ Ξυλουργός πχ και θα βγει στεριά την επόμενη ημέρα είναι πολυ γελασμένος. Σε μερικούς μήνες θα είστε μέσα όσοι επιτύχετε, κοιτάξτε να βγάλετε απο το κεφάλι σας την ιδέα στεριάς όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί θα απογοητευτείτε.
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Andri »

Δημήτρη, μην είσαι απόλυτος. Είμαι νοσηλευτης στον ΠΝ και δεν έχω πάει στολο. Ορισμένοι δεν θα πάνε κάν. Χαλάρωσε.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Andri έγραψε:Δημήτρη, μην είσαι απόλυτος. Είμαι νοσηλευτης στον ΠΝ και δεν έχω πάει στολο. Ορισμένοι δεν θα πάνε κάν. Χαλάρωσε.
οχι αδερφέ Αστον ρε όλοι καράβι ξέρει αυτός
DimitrisN61
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Andri έγραψε:Δημήτρη, μην είσαι απόλυτος. Είμαι νοσηλευτης στον ΠΝ και δεν έχω πάει στολο. Ορισμένοι δεν θα πάνε κάν. Χαλάρωσε.

Καλησπέρα, οι ΝΟΣ δεν έχουν καμία σχέση, γι'αυτο και οι προκηρύξεις τους γίνονται ξεχωριστά.

OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από OTI NA NE »

DimitrisN61 έγραψε:Έχει καταντήσει κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια σε κάθε σελίδα επειδή 2-3 δεν θέλουν να χωνέψουν το γεγονός ότι θα γράψουν στόλο. Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω μόλις διάβασα την παπαριά που είπες περί ιπτάμενων αεροπορίας, αλλά δεν πειράζει 2 λεπτά θα μου πάρει να πω αυτό που θέλω. Δεν υπάρχει ΕΠΟΠ που να μην γράψει στόλο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέχρι να προαχθεί στον βαθμό του Διοπου (χλωμό να βγει στεριά ως διοπος, αλλά με τις σωστές γνωριμίες όλα είναι εφικτά). Οποίος νομίζει ότι επειδή επέτυχε στις ειδικότητες Τ/ΣΥΝ Ξυλουργός πχ και θα βγει στεριά την επόμενη ημέρα είναι πολυ γελασμένος. Σε μερικούς μήνες θα είστε μέσα όσοι επιτύχετε, κοιτάξτε να βγάλετε απο το κεφάλι σας την ιδέα στεριάς όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί θα απογοητευτείτε.

Πολυ σωστος λες την πραγματικοτητα ετσι εχουν τα πραγματα στο Π. Ν

Αν καποιοι εκαναν αιτηση στο Π. Ν με σκοπο να πανε στερια μονο ! Καλυτερα να πανε στο Σ. Ξ αν περασουν βεβαια...

JimΣΤ89
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από JimΣΤ89 »

Αν δεν πάτε ΣΞ πηγαίνετε ντελιβεραδες δεν έχει σίγουρα καράβι... Αδιανόητο να κάνεις τα χαρτιά για ΠΝ και να σκέφτεσαι πόσο θα κάτσεις καράβι...

DimitrisN61
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Όχι ρε παιδιά μην λέτε ότι θέλετε. Έχει δίκιο το σαΐνι πιο πάνω, αφού δεν είναι όλοι ιπτάμενοι στην αεροπορία, γιατί να πάνε όλοι καράβι στο ναυτικό;Jimάρα λογικά ούτε σερβιτόρος έχει καράβι εκτός αν δουλεύεις με φάτσα κανένα λιμάνι και παραπατήσεις 🤣
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες