Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού (2022)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 43
Ότι ένας ΕΠΟΠ της περυσινής σειράς θα ξέρει πότε θα βγουν οι πίνακες. Τι παιδί της φάπας είσαι εσυ ένας θεός το ξέρει
Ψάχνεσαι πολύ εσυ που θα πας όμως είναιΜικρή η Ελλάδα κάπου θα βρεθείς
-
- Αρχιλοχίας
Fepinho έγραψε:Ψάχνεσαι πολύ εσυ που θα πας όμως είναιΜικρή η Ελλάδα κάπου θα βρεθείς
Σε εμένα αναφέρεσαι;
Αντί να υποστηρίξετε να βοηθήσετε και να συμβάλετε σε όλο αυτό κάθεστε και ασχολείστε με γιατί έκανες αίτηση με το εάν ξέρει τι κάνει η όχι με το ποσό καλή είστε και φτάσατε είδη ναύαρχοι για αυτό δεν θα προχωρήσει ποτέ αυτό το κράτος γιατί ο καθένας κοιτάει να φάει τον άλλον βοηθήστε έστω τα κορίτσια που υπάρχουν εδώ και σεβαστείτε πια
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Τρωγεστε μεταξυ σας, δεν σεβεστε ο ενας τον αλλον ΗΔΗ σε ενα φορουμ. Ποσο μαλλον μεσα σε ενα στρατοπεδο. Αυριο μεθαυριο θα ειστε συναδελφοι. Ειναι κριμα. Λιγοι καλοι τροποι και καλη συμπεριφορα δεν βλαπτουν, μπορεις να μην συμφωνεις με καποιον αλλα οχι να μιλας ετσι. Ευχομαι αν μπειτε να σας φυγει αυτη η μαγκια και να σοβαρευτειτε !
-
- Αρχιλοχίας
Ώπα κάτσε ρε Ράμπο, γιατί εσυ το πηγες αλλού το θέμα. Είναι μικρή η Ελλάδα και κάπου θα με βρεις; Με ψάχνεις αγοράκι μου;
-
- Αρχιλοχίας
Συνειδητοποιείς τι γράφεις; Περιμένεις με τέτοιο υφάκι να γίνεις στρατιωτικός;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Παιδιά καλησπέρα ξέρετε περίπου ποτέ θα βγουν οι πίνακες καταλληλότητας ;
- chrusa
Καλησπερα, κατι ακουγεται για την επομενη εβδομαδα χωρις να ειναι σιγουρο.Swto έγραψε: Παιδιά καλησπέρα ξέρετε περίπου ποτέ θα βγουν οι πίνακες καταλληλότητας ;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 24
εχει να κανει με το ποσα δικαιολογητικα σταλθηκαν αυτες τις 3 μερες αν ειναι μικρος ο ογκος αυτη την εβδομαδα πιστευω θα εχουμε τους καταλληλουςchrusa έγραψε:Καλησπερα, κατι ακουγεται για την επομενη εβδομαδα χωρις να ειναι σιγουρο.Swto έγραψε: Παιδιά καλησπέρα ξέρετε περίπου ποτέ θα βγουν οι πίνακες καταλληλότητας ;
Πέρασες το 2021 στο ΠΝ και δεν ήθελες να πάς. Φέτος είσαι εκτός λόγω ηλικίας.Politis1994 έγραψε:Εγώ αν πέρναγα είμαι έτοιμος για πλοίο άμεσα.Δε κολλονο πουθενά
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ευχαριστώ πολύ παιδιά καλή επιτυχία σε όλους μας καλή δύναμη... !
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 27
δε πέρασαDonald έγραψε:Πέρασες το 2021 στο ΠΝ και δεν ήθελες να πάς. Φέτος είσαι εκτός λόγω ηλικίας.Politis1994 έγραψε:Εγώ αν πέρναγα είμαι έτοιμος για πλοίο άμεσα.Δε κολλονο πουθενά
- Tanto
- Posts in topic: 18
Όχι αδερφέ μου θα κάτσουμε να χαιδέψουμε τα αυτία σε ανθρώπους που θέλουν να μπουν, να βολευτούν και να βγούνε στεριά στο πρώτο 3μηνο. Εδώ είμαστε όπως πολύ σωστά λες να λύσουμε απορίες εύλογες. Νομίζω ότι νοημοσύνη έχεις και αντιλαμβάνεσαι πως είναι δύσκολο να πάρεις στα σοβαρά κάποιον που λέει "Καλησπέρα έκανα αίτηση στο ΠΝ σε αυτή την ειδικότητα, πάω στεριά".JimΣΤ89 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία πιστεύω τα γατάκια πού το παίζουν καραβάνες και ψαρωνουν τα παιδάκια πού προσπαθούν να μάθουν μια πληροφορία πρέπει νά σοβαρευτουν... Εδώ είμαστε για να λύσουμε κάποιες απορίες ή για να μάθουμε για την εξέλιξη τις προκήρυξης...
Για πέστε μάς εσείς οι παλιοί πότε θα βγούνε οι επόμενες λίστες μια πού τα ξέρετε όλα...
Καλή συνέχεια και επιτυχία...
Νομίζω τα περισσότερα κορίτσια που έχουν μπει και έχουν ερωτήσει εδώ δεν έχουν παράπονο από την βοήθεια. Πως κοιτάει ποιος να φάει κάποιον; Τα εύλογα παραθέτουμε.Fepinho έγραψε:Αντί να υποστηρίξετε να βοηθήσετε και να συμβάλετε σε όλο αυτό κάθεστε και ασχολείστε με γιατί έκανες αίτηση με το εάν ξέρει τι κάνει η όχι με το ποσό καλή είστε και φτάσατε είδη ναύαρχοι για αυτό δεν θα προχωρήσει ποτέ αυτό το κράτος γιατί ο καθένας κοιτάει να φάει τον άλλον βοηθήστε έστω τα κορίτσια που υπάρχουν εδώ και σεβαστείτε πια
Καλή επιτυχία σε όλους και πάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tanto την Σάβ Ιούλ 09, 2022 8:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Καλή επιτυχία παιδιά όλοι είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο εχθρός μάς είναι ο Τούρκος και όσοι δεν σέβονται την χώρα μάς... Ηθικόν Ακμαιότατον...
Με το κεφάλι ψηλά και όλα θα πάνε καλά...
Καλή επιτυχία.
Αθλητικές δοκιμασίες τέλος Αυγούστου...
Με το κεφάλι ψηλά και όλα θα πάνε καλά...
Καλή επιτυχία.
Αθλητικές δοκιμασίες τέλος Αυγούστου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: legendary και 3 επισκέπτες