Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2022)
- Tanto
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Λάθη γίνονται δεν λέω αλλά δεν ξέρω που μπορεί να έχει γίνει το λάθος. Όπως και να έχει οι πίνακες μας ενδιαφέρουν.
Χειριστης συντηρητης μηχανογραφικων - φωτοτυπικων τηλεπικοινωνιακων συσκευων (οχσμς) εγώ μαζεύω 670 μόρια υπάρχει κάνας άλλος εδώ;
- Georgehaf44
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
471 μόρια ΟΜΑΤ, υπαρχει περιπτωση?
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
419 οπυρ υπαρχει περιπτωση; 😂
- konna
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 5
Δυσκολα αλλά ποτε δεν ξέρετε!
- chrusa
- Posts in topic: 5
Εγω με 700Var έγραψε: Χειριστης συντηρητης μηχανογραφικων - φωτοτυπικων τηλεπικοινωνιακων συσκευων (οχσμς) εγώ μαζεύω 670 μόρια υπάρχει κάνας άλλος εδώ;
690) ΟΜΜΜ) μηχανικός μεταφορικών μέσων υπάρχει ελπίδα ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα σας 246 μόρια για υπηρέτης Υπηρέτης Α-Τ όπλων ΠΖ (I1)
Έχω καμία ελπίδα πιστεύετε;
- Tanto
- Posts in topic: 8
Εδώ είναι το νήμα της ΠΑ φίλε.konstantinos1378 έγραψε:Καλησπέρα σας 246 μόρια για υπηρέτης Υπηρέτης Α-Τ όπλων ΠΖ (I1)
Καλησπέρα, βγήκαν τα μόρια και δεν προσμετρηθηκαν αυτά του ΑΕΙ. Προσκομισα βεβαιωση περαίωσης ΑΕΙ εφόσον δεν έχω απλά ορκιστεί ακόμα και αναμένω το πτυχίο με την ορκωμοσία μου. Να είναι αυτός ο λόγος που δεν μετρηθηκαν;
Για πείτε ρε παιδιά υπάρχει ελπίδα για μηχανικός μεταφορικών μέσων με 690 μορια?
περσι μετρουσαν αυτα φέτος δεν μετράνεVioletP έγραψε:Καλησπέρα, βγήκαν τα μόρια και δεν προσμετρηθηκαν αυτά του ΑΕΙ. Προσκομισα βεβαιωση περαίωσης ΑΕΙ εφόσον δεν έχω απλά ορκιστεί ακόμα και αναμένω το πτυχίο με την ορκωμοσία μου. Να είναι αυτός ο λόγος που δεν μετρηθηκαν;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 21
Οπα οπα μετρανε κανονικα τα μορια αει με την βεβαιωση της σχολης αφου εχεις περασει ολα τα μαθηματα και περιμενεις απλα την ορκομωσια σου.Eirini.k έγραψε:περσι μετρουσαν αυτα φέτος δεν μετράνεVioletP έγραψε:Καλησπέρα, βγήκαν τα μόρια και δεν προσμετρηθηκαν αυτά του ΑΕΙ. Προσκομισα βεβαιωση περαίωσης ΑΕΙ εφόσον δεν έχω απλά ορκιστεί ακόμα και αναμένω το πτυχίο με την ορκωμοσία μου. Να είναι αυτός ο λόγος που δεν μετρηθηκαν;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 61
anonymous19970 έγραψε:Οπα οπα μετρανε κανονικα τα μορια αει με την βεβαιωση της σχολης αφου εχεις περασει ολα τα μαθηματα και περιμενεις απλα την ορκομωσια σου.Eirini.k έγραψε:περσι μετρουσαν αυτα φέτος δεν μετράνεVioletP έγραψε:Καλησπέρα, βγήκαν τα μόρια και δεν προσμετρηθηκαν αυτά του ΑΕΙ. Προσκομισα βεβαιωση περαίωσης ΑΕΙ εφόσον δεν έχω απλά ορκιστεί ακόμα και αναμένω το πτυχίο με την ορκωμοσία μου. Να είναι αυτός ο λόγος που δεν μετρηθηκαν;
Και με την προϋπόθεση ότι δήλωσες σχετική Ειδικότητα
για τις μισες διδακτικές μοναδες καταλαβα εφόσον ειπε οτι πηγε μονο βεβαίωσηre pate kala re έγραψε:Και με την προϋπόθεση ότι δήλωσες σχετική Ειδικότητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 02, 2022 11:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες