re pate kala re έγραψε:Αυτό που λες είναι άκυρο ό λόγος ότι η βάση δεν είναι κοινή αλλά ξεχωριστή για Κάθε ειδικότητα Πχ πέρυσι στην οικονομικών ταμιακών και στους πυροσβέστες μείνανε Άτομα εκτός με 700-800 μόρια αλλα σε άλλες ειδικότητες μπήκαν με χαμηλότερα κατα πολύ μόρια ή στον στρατό μείνανε Εκτός άτομα με 700 και μπήκανε άτομα πχ στα τθ με 350
Το έθεσαν λαθος εχεις δίκιο
Απλα ήθελα να πω πως πέρυσι σε 2-3 ειδικότητες υπηρχαν ατομα με 500-600 μορια που ηταν επιλαχόντες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 14, 2022 4:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Str vpv έγραψε:Ξέρεις τι, είναι λαχείο. Πέρυσι είδα άτομο με 270 μορια γυναικα κιόλας. Στην ξηρά!Δεν θυμάμαι σε ποια ειδικότητα. Αλλά που να παει το μυαλό μας οτι θα έχει λιγα μορια εκει
Και το ΣΥΠ και η ΑΣ και το ΜΧ και κάποιες ειδικότητες ΤΘ και ΠΖ Είχαν χαμηλά μόρια αλλά φέτος αυτές θα είναι στον θεό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 14, 2022 4:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδια καλημερα μιλησα με γνωστο μου που ειναι στην επιτροπη και τον ρωτησα μεχρι τωρα που κοιμενοναται τα μορια στην π. α κα ειδικοτερα για την ειδικοτητα που με ενδιαφερει αμυνης φρουρος μετα σκυλου... εχω 710 και μου λεει βαλε αλλη ειδικοτητα η βαση εκει φετος θα ειιναι πολυ μεγαλη... γτ εχει λιγες θεσεις τι να βαλωωωωω παλι εξω με βλεπω και φετος μεχρι τωρα λεει ειναι η ειδικοτητα με τις περισσοτερες αιτησεις