Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2022)
Epop22, σε ευχαριστώ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 33
Solon έγραψε:Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω θα μας πουν αν περναμε στην επομενη φαση ή αφου τα δωσουμε ολα γιατρους ψυχομετρικα αθληματα κτλπ τοτε θα ξερουμε;δλδ θα μας πουν σε ολους να παμε να δωσουμε αθληματα ή σε αυτους που θα περασουν;
Ευχαριστω για τον χρονο σας.
RE PATE KALA Δες ποιοι θα μας φανε την θέση...
Φιλε Solon είσαι απο άλλον πλανήτη... Δεν κανεις τίποτα απο τα παραπάνω... Πρωτα θα σε βγάλουν επιτυχόντα-επιλαχοντα και μετα θα τα κανεις όλα αυτά. Δηλαδή αμα γίνουν 40.000 αιτήσεις θα καλέσουν 40.000 ατομα;
Λίγο μυαλό ρε παλικαρε.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 61
Str vpv έγραψε:RE PATE KALA Δες ποιοι θα μας φανε την θέση...
Φιλε Solon είσαι απο άλλον πλανήτη... Δεν κανεις τίποτα απο τα παραπάνω... Πρωτα θα σε βγάλουν επιτυχόντα-επιλαχοντα και μετα θα τα κανεις όλα αυτά. Δηλαδή αμα γίνουν 40.000 αιτήσεις θα καλέσουν 40.000 ατομα;
Λίγο μυαλό ρε παλικαρε.
Μην ασχολείσαι Κάτι τέτοιοι κόβονται από λάθος αίτηση, αν Παρ ελπίδα την έχουν κάνει σωστά θα έχουν μετρήσει λάθος τα μόρια, αν περάσουν θα Κοπούν μετά, πάντος αν θες να γελάσεις μπες στην σελίδα ΕΠ. ΟΠ πολεμική αεροπορία στο FB εκεί θα κλάψεις με αυτά που ρωτάνε, ο αλλός ο χαζός έβαλε την μάνα του να Του κάνει τα χαρτιά, ο άλλος ο πιο κουτοπόνηρος ρωτάει τι χαρτιά Χρειάζονται Μόνο κωδικούς taxis δεν έχουν δώσει να τους Την κάνει άλλος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 06, 2022 9:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα για ειδικότητα πυροσβέστη με 1200 μόρια πιστεύεται θα είμαι μέσα;
Στις πανελλήνιες έτσι γίνεται πάντως... Αν είναι μικρό σε ηλικία το παλικάρι δεν νομίζω να γνωρίζει τις διαδικασίες πρόσληψης των επ. Οπ...
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
ALTS έγραψε:Στις πανελλήνιες έτσι γίνεται πάντως... Αν είναι μικρό σε ηλικία το παλικάρι δεν νομίζω να γνωρίζει τις διαδικασίες πρόσληψης των επ. Οπ...
Αν είναι μικρό να πάει στο πάρκο βόλτα, αν θέλει να κάνει για εποπ οφείλει να διαβάσει την προκήρυξη
-
Epop202; έγραψε:Καλησπέρα για ειδικότητα πυροσβέστη με 1200 μόρια πιστεύεται θα είμαι μέσα;
Δύσκολα φιλε. Εγώ έχω 4.500
Ναι ρε φιλέ είσαι ηδη μεσα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Epop202; έγραψε:Καλησπέρα για ειδικότητα πυροσβέστη με 1200 μόρια πιστεύεται θα είμαι μέσα;
Με 1200 είσαι οριακά εκτός, ελπίζω να τρολάρεις και να μην το ρωτάς στα αλήθεια αυτό, πέρα από την πλάκα μια χαρά είναι τα μόρια σου νομίζω παραπάνω από του πρώτου πέρυσι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τετ Απρ 06, 2022 10:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με 1200 και ρωτας, ξεκινα την βαλιτσα.
Ενοειτε οτι δεν εχεις προβλημα με τα αθληματα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ακριβώς το ίδιο προβλημα έχω και εγώ! Αρχικά σε όλες τις ειδικότητες ζητάει πτυχιο η δίπλωμα σε άλλες γράφει ένα από τα δυο! Προς το τέλος σε μια παραγραφο γράφει βεβαιώσεις επαγγελματικής κατάρτισης των ΙΕΚ να είναι θεωρημενες από υπουργείο που ουτως η αλλως έτσι έρχονται από τα ιδιωτικά τουλάχιστον! Έχω παρει παντου τηλ κανεις δεν ξέρει! Ελλαδαρα για παντα
Για ΟΜΜΜ υπάρχει καμία ελπίδα με 750 μορια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος epop2022! την Παρ Απρ 08, 2022 10:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
epop2022! έγραψε:Για ΟΜΜΜ υπάρχει καμία ελπίδα με 750 μορια;
Λοιπόν κάνε εναν διαλογισμό πρώτα
Πάμε μαζί!
ΟΜΜΜΜΜΜ
ΧΑΧΑΧΑ έλα πλάκα κάνω
Εχεις πιθανότητες μην ανχω
Μακαριιιι! Και εσυ ΟΜΜΜ δήλωσες; Μηπως θυμασαι περσυ ο τελευταίος με ποσα μπηκε?
-
epop2022! έγραψε:Μακαριιιι! Και εσυ ΟΜΜΜ δήλωσες; Μηπως θυμασαι περσυ ο τελευταίος με ποσα μπηκε;
Ακόμα σκέφτομαι αλλά οχι ομμμ
Δεν θυμάμαι καθόλου τα περσικά μορια. Αλλά μην δίνεις πολύ σημασία στα περσικά μορια. Με την ιδια λογικη όλοι αυτό θα κανουν και θα κοπούν! Καλυτερα να επιλέξεις την ειδικότητα με τα περισσότερα μορια. Κατα προτίμηση αυτήν που είχες στην θητεία σου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης