Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Παιδιά οι ΠΚΕ έχουν τελειώσει έτσι δεν είναι ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Νομιζω σημερα τελειωσαν
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 66
όπως είπε και ο φίλος αυτή η θέση είναι καλυμμένες από οβα σου εύχομαι το καλύτερο να περάσεις κι εσύ... Αλλά σε περίπτωση που δεν περάσεις την επόμενη φορά παίξε κάτι πιο safe βάση αν έχεις σπουδάσει κάτι πχ μαγειρική... Δήλωσε μάγειρας... Οι περισσότεροι μαζί με εμένα θέλουμε αμεταθετες ειδικότητες... Αλλά αν το αγαπάς έστω και λίγο καλύτερα να μπεις και να είσαι και σε νησί παρά να μη μπεις καθόλουΚαταδρομέας έγραψε:svetlana έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη για την άκυρη ερώτηση, υπάρχει μήπως κάποιο σχετικό νήμα για την ειδικότητα Ρίπτης - Επισκευαστής αλεξίπτωτων - Τεχνίτης σωστικών μέσων (ΕΜ) ; Ευχαριστώ πολύ και πάλι με συγχωρείτε. 🙏🏻
Αυτή η ειδικότητα αν δεν κάνω λάθος είναι για το ΤΕΝΕΦ και νομίζω είναι αμετάθετη στην Ελευσίνα. Αν είσαι κοπέλα ειδικά, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, αν παίρνει και λίγα άτομα κατά 99% οι επιτυχόντες ΕΠΟΠ σε αυτή την ειδικότητα θα είναι ΟΒΑ του ΤΕΝΕΦ.
Καλησπερα παιδια! Ειμαι καινουρια στο φορουμ και ηθελα να κανω μια ερωτηση!
Εμεις που δεν ειμαστε στους αρχικα κληθεντες υπαρχει καμια περιπτωση να κληθουμε καποια στιγμη η δεν εχουμε καμια απολυτως ελπιδα;
Οποιος ξερει Ας μου λυσει αν μπορει την απορια ! Ευχαριστω εκ των προτερων!

- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Ευχαριστώ και χαίρομαι πολύ που υπάρχουν άντρες, που παρά το ότι έχουν να κάνουν και με γυναίκες, τις ενθαρρύνουν με τον καλύτερο τροπο, από το να τις κράζουν. Σας θαυμάζω, αλήθεια! 💪🏻
Αν δε κλήθηκες για ΠΚΕ με τίποτα, δε θα γίνουν ξανά ΠΚΕMarilou96 έγραψε:Καλησπερα παιδια! Ειμαι καινουρια στο φορουμ και ηθελα να κανω μια ερωτηση!Εμεις που δεν ειμαστε στους αρχικα κληθεντες υπαρχει καμια περιπτωση να κληθουμε καποια στιγμη η δεν εχουμε καμια απολυτως ελπιδα;
Οποιος ξερει Ας μου λυσει αν μπορει την απορια ! Ευχαριστω εκ των προτερων!
Τελικά καμία επίσημη ενημέρωση για το πότε θα ανακοινωθούν οι επιτυχόντες και επιλαχόντες έχουμε;
Αλλοι λένε για αρχές του μήνα άλλοι για μέσα του μήνα, προσωπικά γνωρίζω για μέσα του μήνα τώρα θα φανεί δεν έμεινε πολύ 2,5 βδομαδες πχ μαξGiannisze έγραψε:Τελικά καμία επίσημη ενημέρωση για το πότε θα ανακοινωθούν οι επιτυχόντες και επιλαχόντες έχουμε;
Καλησπέρα σας.Γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό θα είμαστε μέσα χωρίς εξόδους;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Συνταγματάρχης σ
Μην απαντάς εάν δεν ξέρεις
Πες μας εσυ ρε Άρη Γκουτζαμάνη που γνωρίζεις περισσότεραAris Gkontzamanis έγραψε:Μην απαντάς εάν δεν ξέρεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Ξερει κάποιος πιο σίγουρα αν θα βγουν πίνακες η απλά όπως είπαν μερικοί φίλοι παραπάνω απλώς μπεις με τους κωδικούς και δεις το αποτέλεσμα;
Δεν είναι κάπως "αδιαφανο" αυτό;
Δεν είναι κάπως "αδιαφανο" αυτό;
Ρε μάγκες πίνακες θα βγουν πόσες φορές θά τό πούμε απλά θα μπαίνεις με τούς κωδικούς για να σ βγάζει ημερομηνία και τόπο κατατάξεις... Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή τόσο μυαλό θέλει... ;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Καλα μην το λες και με τοση σιγουρια. Περυσι βγηκε ο τελικος πινακας με επιτυχοντες/επιλαχοντες αλλα ακομα η ημερομηνια καταταξης δεν υπηρχε πουθενα, τελικα δημοσιευθηκε 20 μερες αργοτερα. Δεν σημαινει οτι και φετος θα γινει ετσι αλλα καλο ειναι να τα σκεφτομαστε ολαMine boom έγραψε:Ρε μάγκες πίνακες θα βγουν πόσες φορές θά τό πούμε απλά θα μπαίνεις με τούς κωδικούς για να σ βγάζει ημερομηνία και τόπο κατατάξεις... Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή τόσο μυαλό θέλει... ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης