Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Peter2002 »

Το γνωρίζω αδερφέ δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα τα εχω δει. Πολλοί συγγενείς μου είναι μεσα στο στράτευμα, απο ΕΠ. ΟΠ μέχρι και απόφοιτοι Ευελπίδων. Δεν είναι πως μου ήρθε ως έκπληξη όλο αυτό. Αλλα και πάλι υπήρχε κάποια απογοήτευση. Ίσως γτ εχω ζήσει και στο εξωτερικό με συγγενείς να υπηρετούν στην Αυστραλία (ξερω νύχτα μερα το σύστημα) αλλα φτιάχνει και κάποιες προσδοκίες. Τέλος πάντων, καλή επιτυχία σε όλους μας και εύχομαι να μπουν οσοι το αξίζουν και το λατρεύουν πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από chrusa »

Εσάς που δεν σας ενοχλεί καθόλου η αδικία που υπήρξε αυτές τις μέρες με το να περνάνε άτομα τα οποία δν έβγαζαν ούτε μισό άθλημα από τα 10, λογικά έχετε βύσμα και έχετε εξασφαλίσει θεσούλα Ε; Γιατί διαφορετικά δεν βγάζει νόημα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΠΕΙΡΑΖΕΙ από την στιγμή που όσοι είναι επιλαχόντες για 2-30-50 μορια δεν θα έχουν την δυνατότητα να καταταχθούν, ενώ πάλευαν τόσο καιρό για μορια και αθλήματα και άλλοι που δν προσπάθησαν καθόλου έχοντας την δικαιολογία δεν το περίμενα να με καλέσουν να περνάνε. Ρε ξυπνήστε λιγάκι. Και μην μου πείτε έτσι είναι και δεν ξέρεις κτλπ. Πέρυσι μια χαρά έκοβαν και δεν βοηθουσαν άνθρωπο στα περισσότερα κέντρα και πολύ καλά έκαναν! Εκεί που έδινα αν έπαιρναν υπόψην την προκήρυξη θα είχαν περάσει 15-20 άτομα απο τα 60 που ήμασταν γιατί πολύ απλά τα παιδιά δεν το ήξεραν ότι θα τους καλέσουν αλλά παρόλα αυτά έστειλαν την αίτηση. Με αυτό το σκεπτικό δεν πας πουθενά, ελπίζω να περάσουν με τα μόρια οσοι όντως το αξίζουν και έχουν προσπαθήσει. Καλά αποτελέσματα σε όλους μας!
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Θεσουλα από πού κοπέλα μ από κάτι το οποίο φαίνεται από αναλυτικούς πίνακες που μπορεί να τους δεί ο καθένας και να τούς τσεκαρει; Πολύ φορά πειρες αν το πρόβλημα σ είναι τα 20 και τα 30 μόρια τί να πω προετοιμάσου καλύτερα... Είναι μια προκήρυξη με κριτήρια... Μόρια είναι
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

33Μκ, φίλε είσαι λάθος εδώ φυσικά και πρπει να μας ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος ευτυχώς για σένα είσαι μέσα στα άτομα βάλε τώρα τον εαυτο σου 2 θέσεις πίσω και αυτός που αναφέρει το παλικάρι πιο πάνω με τις έλξεις να έχει ίδια ειδικότητα σου και να έμπαινε αυτός και εσύ να έμενες εκτός

ΕΛΔΥΚ αυτό που είπες για τα μόρια είναι μεγάλη μπούρδα συμμετέχουμε σε έναν διαγωνισμό ο οποίος έχει κάποιες προϋποθέσεις και διαδικασίες η επιτυχία προϋποθέτει

Μόρια + ΠΚΕ (ΨΥΧΟ - ΥΓΕΙΟ - ΑΘΛ) αν τώρα έχεις 1000 μόρια και δεν περνάς τα αθλήματα δ3ν αξίζεις να μπεις πολύ απλό, αν σου φαίνεται σωστό να περνάει κάποιος κομμένος στις πκε επειδή έχει μόνο τα μόρια τότε φίλε μου να φανταστώ και εσύ μιλακι 9 λεπτά

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Φιλαράκι προσεχε πώς μιλάς κράτα την άποψη σ για τν εαυτό σ
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Φιλαράκι προσεχε πώς μιλάς κράτα την άποψη σ για τν εαυτό σ

Αρχικά δεν είμαστε Φιλαράκια και ναι αυτό που είπες είναι μπούρδα και στο εξηγώ ξανά για Να μπεις εποπ χρειάζεσαι 1. Μόρια 2. Να πετύχεις στις ΠΚΕ αν εσύ έχεις 1000 μόρια και αποτύχεις Στις ΠΚΕ δυστυχώς είσαι ακατάλληλος και ναι αν σε περάσουν θα ασχοληθώ μαζί σου Γιατί αυτόματα έτσι μπορεί να έχεις φάει την θέση άλλου που έχει δηλώσει την ίδια ειδικότητα

Η προκήρυξη ΕΠΟΠ είναι διαγωνισμός η αποτυχία του Χ υποψηφίου είναι Επιτυχία Ψ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Σεπ 16, 2022 3:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fnFAL
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από fnFAL »

Ρε παιδια ειναι δυνατόν; Απο τι στιγμή που το τι κανει ο αλλος μας επηρεάζει και εμας προφανώς και μας ενδιαφέρει
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πρέπει να σ μάθω να μιλάς και να κλείνεις το στόμα σ ... Δεν είπε κανείς το αντίθετο συνδιασμό θέλει δεν είσαι εσύ που θα το κρίνει αυτό αλλά οι επιτροπές
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Πρέπει να σ μάθω να μιλάς και να κλείνεις το στόμα σ ... Δεν είπε κανείς το αντίθετο συνδιασμό θέλει δεν είσαι εσύ που θα το κρίνει αυτό αλλά οι επιτροπές

Φτυσε τα μπούτια σου που θα μου μάθεις να μιλάω και να κλείνω το στόμα Μου πληκτολογιομάχε, αφού συμφωνείς με αυτο που Λέω κλείστο εσύ, όταν η επιτροπή τον περνάει τον άλλο είναι λάθος ναι η όχι,

Αυτήν την μαγκιά κράτα την και στο κέντρο σε κανα λοχαγο αλλά μάλλον Εκέι θα κόψεις την μαγκιά

ΥΓ. Σου εύχομαι ολόψυχα να Μπεις, θα περιμένω Να Με ψάξεις να μου μάθεις να μιλάω και να κλείνω το στόμα μου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Σεπ 16, 2022 3:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

fnFAL έγραψε:Ρε παιδια ειναι δυνατόν; Απο τι στιγμή που το τι κανει ο αλλος μας επηρεάζει και εμας προφανώς και μας ενδιαφέρει

Κάποιοι μάγκες του πληκτρολογίου έπρεπε να είναι στα τεστ τις 6κ που οι πρώτοι που κόπηκαν ειδικά Οι γυναίκες ήταν κερκίδες με δικηγόρους και κάμερες και περιμέναν να Τηρηθούνε τα προβλεπόμενα όπως σε αυτούς

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ποια θέση σας έφαγε δεν μπορώ να καταλάβω έγραφε πουθενά το όνομα σας η τήν είχατε κρατημένη; Μου θυμίζει Την παροιμία με το σπίτι που καιγόταν τό δικό του και αντί να την σβήσει παρακαλαγε να κάει και το σπίτι τού γειτονα
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Ποια θέση σας έφαγε δεν μπορώ να καταλάβω έγραφε πουθενά το όνομα σας η τήν είχατε κρατημένη; Μου θυμίζει Την παροιμία με το σπίτι που καιγόταν τό δικό του και αντί να την σβήσει παρακαλαγε να κάει και το σπίτι τού γειτονα

10 θέσεις καλούνται 30 υποψήφιοι τις ίδιες πιθανότητες έχουν και οι 30 Αρκεί να τηρηθούν τα προβλεπόμενα.

Η παροιμία Που λες είναι άσχετη τελείος σε έναν διαγωνισμό και αυτό γιατί δεν παραλαλάμε να κοπούν οι άλλοι να πάθουν κάποιο ατύχημα κτλ αλλά όπως Και έσυ που Το παίζεις υπεράνω ετσι και όλοι λέμε ότι αυτός που είναι να κοπεί ας κοπεί

Θα σε ρωτήσω κάτι και θέλω ειλικρινή απάντηση εσύ που το παίζεις υπεράνω αν αύριο μείνεις εκτός αλλά δεις έναν που έκανε το μίλι 10 λεπτά ή Που έβγαλε τις έλξεις με λάστιχο να είναι επιτυχών στην ίδια ειδικότητα με εσένα τι θα πεις τι θα σκεφτείς και πως θα αντιδράσεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Σεπ 16, 2022 4:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εννοείται ότι θα με πειράξει αλλά δεν θά βγάλω τόση κακία όπως είπες θα περίμενα τα μόρια αν ήμουν εκεί καλώς δεν θα με ένοιαζε οπότε καταλήγουμε σε αυτό που έλεγα εγω εάν ήσουν σίγουρος για τν εαυτό σ (και δεν μιλάω προσωπικά) ότι έκανα ότι έπρεπε και πληρούσα τα κριτήρια μόρια+πκε τότε θα ήμουν εντάξει με το εγώ το δικό μου και δεν θα ασχολούμαι με τους άλλους
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Εννοείται ότι θα με πειράξει αλλά δεν θά βγάλω τόση κακία όπως είπες θα περίμενα τα μόρια αν ήμουν εκεί καλώς δεν θα με ένοιαζε οπότε καταλήγουμε σε αυτό που έλεγα εγω εάν ήσουν σίγουρος για τν εαυτό σ (και δεν μιλάω προσωπικά) ότι έκανα ότι έπρεπε και πληρούσα τα κριτήρια μόρια+πκε τότε θα ήμουν εντάξει με το εγώ το δικό μου και δεν θα ασχολούμαι με τους άλλους

Ρε μεγάλε Κατάλαβε τι σου λέω όταν σε καλούν σε μια ειδικότητα τυχαία 10 θέσεις οι 30 που θα Καλεστούν ο πρώτος με 1000 μόρια Ο τελευταίος 500 ασχέτως μορίων είναι εν δυνάμει επιτυχόντες όσες πιθανότητες έχει ο πρώτος ΄τόσες έχει και ο τελευταίος

τώρα αν εγώ είμαι τελευταίος απο την στιγμή που έχω ίδιες πιθανότητες μέχρι την ολοκλήρωση των ΠΚΕ με Τους υπόλοιπους 29 εννοείτε ότι ΠΡΟΣΕΞΕ απαιτώ να τηρηθούν τα προβλεπόμενα δεν είναι θέμα κακίας, Κακία είναι να παρακαλώ να σπάσει το πόδι του και να μην μπορεί να τρέξει

Μην το παίζεις υπεράνω γιατί αν έχανες θέση από άτομο που έκανε μίλι 10 λεπτά και είχες αποδεικτικά Είμαι 100000000% σίγουρος θα το πήγαινες δικαστικά

και επειδή μπορεί κάποιος να πει δεν τα βάζεις με το κράτος Ρωτήστε τον ΑΓΓΕΛΑΚΗ που τα έχει βάλει για αντίστοιχες υποθέσεις με Το κράτος πόσες φορές δικαιώθηκαν οι πελάτες του

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Σεπ 16, 2022 4:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Τέλος πάντων έχω διαφορετική άποψη ας το αφήσουμε να πάει εκεί που πρέπει
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες