Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Eqwert
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Eqwert »

Οι επιτροπές φέτος δεν ήταν σωστές ότι και να είχαν ως δικαιολογία είτε δεν συμπλήρωναν άτομα είτε ήταν στον κάθε αξιωματικό. Κοροιδια ήταν γιατί είδαμε να περνάνε άτομα που απλά δεν έπρεπε. Απο εκεί και πέρα όμως δεν έχει νόημα να τα λέμε πάλι. Εγω έμαθα έως 14 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή θα έχουμε τελικά αποτελέσματα. Οποτε πλέον ας αναμένουμε αυτά.
Rjs
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Rjs »

Και μετά αφού βγούνε τα αποτελέσματα παιδιά, πόσες μέρες έχουμε μέχρι να μας καλέσουν στην εκπαίδευση; Γνωρίζει κανείς πάνω κατο?
Eqwert
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Eqwert »

Σίγουρα μέχρι αρχές Νοεμβρίου και ορκομωσία πριν τα χριστούγεννα. Κατσε να δούμε τα αποτελέσματα γιατί με τούτα που είδαμε θα πάνε τα καλώδια και μπαλαντεζες σύννεφο.
Epop22
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Epop22 »

Έχουμε καμία πληροφορία ποτε θα βγουν οι πίνακες?
iliov
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από iliov »

Καλημέρα παιδιά. Ξέρω ότι έχω ρωτήσει πολλές φορές, αλλά μου είναι αδιανόητο να μην υπάρχουν άτομα στην ερώτηση που κάνω και απλά νομίζω είναι θέμα αδιαφορίας. Οπότε ακόμα μία φορά δεν πειράζειΕικόνα

Είναι κανένας τεθωρακισμένα ειδηκότητα ΛΕΟ2ΧΕΛ

ο οποίος/α Πέρασε και αν ναι με τι μόρια; Εγώ έχω 560

Σας ευχαριστώ :))

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Ίσως δεν έχετε καταλάβει ότι ότι βισμα ήταν να μπει μπήκε πλέον η πίνακες είναι φανεροί με τα μόρια θα φανούν μαζί με τα ονοματεπώνυμα του καθένα... Και πίστεψε με κανένας από τα επιτελεία δεν παίζει την θέση τού και ενα ρουσφέτι... Οι πίνακες θα είναι αναλυτικοί
EPOP2022
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από EPOP2022 »

Τα περι βυσματος να τα βλεπουν αυτοι π λεγανε τον προηγουμενο καιρο οτι δεν γινεται επειδη ειναι μεσω ΑΣΕΠ κλπ. Στην ομαδα μου υπηρξε ατομο παρουσιαστηκε 1η μερα παρεδωσε χαρτια και επεστρεψε σπιτι του ολοκληρωνοντας απο κει την διαδικασια. Απλα για να μην εχουμε ψευδαισθησεις. Ποτε βγαινουν οι πινακες ξερουμε?
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Peter2002 »

Πραγματικά εκνευρισμός μεγάλος εχθές στην τελευταία μερα των αθλητικών εξετάσεων. Πέρασαν άτομα που δεν μπορούσαν να κάνουν σωστές κάμψεις, τους μέτρησαν δεκαπέντε τα ζευγάρια τους αλλα στήθος στο χέρι δεν ακουμπούσαν. Το χειρότερο απο ολα ένας τυπάς δεν μπορούσε να βγάλει 4 έλξεις, του έδωσαν 2η ευκαιρία δεν τα κατάφερε και τον έκοψαν.5 λεπτά μετά έρχεται ο συνταγματάρχης εκει που ήταν υπεύθυνος για τα αθλήματα και του εδωσε 3η ευκαιρία. Αυτή την φορά τα κατάφερε ΑΛΛΑ όχι μόνος του, έβαλε έναν άλλον υποψήφιο να τον κρατάει απο την μέση και να τον σπρώχνει προκειμένου να περνάει την μπάρα... Το πως κρατήθηκα και δεν άνοιξα εγω και άλλοι υποψήφιοι το στόμα μας είναι θαύμα αλλά διστάσαμε καθώς φοβήθηκαμε μην γίνει τσακωμός και μας κόψει ο Συνταγματάρχης. Τέτοια άτομα υποτίθεται τώρα πως θα γίνουν ΕΠ. ΟΠ; Είμαστε σοβαροι; Και γω καθόμουν σαν ηλίθιος και προετοιμάζουν έναν χρόνο τώρα. Τέτοια άτομα που δεν μπορούν να βγάλουν τέσσερις έλξεις θα φάνε την θέση άλλου υποψηφίου που μπορεί μονο και μόνο γιατί θα έχει λίγα παραπάνω μόρια... Αλλα δεν πειράζει βλέπω να γίνεται κάνα περσινό και να κόβονται στην εκπαίδευση και μετα θα πρέπει να καλέσουν ενα σωρό επιλαχόντες για ξα καλύψουν κενά. Έλεος πια.
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Και δεν είναι μόνο κάποιοι υποψήφιοι, ενα στέλεχος που ήταν εκει υπεύθυνο για το γρκουπ μας, με το οποίο ολοι μας είχαμε καλή σχέση και μιλάγαμε οταν του το είπαμε συμφώνησε και δεν ήξερε τι να μας πει, μόνο πως είναι ντροπή, είναι λάθος που γίνεται και ελπίζει να μπούμε εμείς που το αξίζουμε. Πραγματικά κατάντια αλλα αναμενόμενα, μου τα είχε πει ο θείος μου που είναι ΕΠΟΠ πως θα τα δω αυτά
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Και τί σε νοιάζει ρε φίλε εσένα τι κάνουν οι άλλοι; Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω τι ξεξατινιασμα είναι αυτό παιδάκια είστε... Πήγες στα αθλήματα για νά περάσεις έσυ η για να κοπούν οι άλλοι; Να ήσουν μάγκας να είχες μόρια να μην φοβωσουν
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Peter2002 έγραψε:Και δεν είναι μόνο κάποιοι υποψήφιοι, ενα στέλεχος που ήταν εκει υπεύθυνο για το γρκουπ μας, με το οποίο ολοι μας είχαμε καλή σχέση και μιλάγαμε οταν του το είπαμε συμφώνησε και δεν ήξερε τι να μας πει, μόνο πως είναι ντροπή, είναι λάθος που γίνεται και ελπίζει να μπούμε εμείς που το αξίζουμε. Πραγματικά κατάντια αλλα αναμενόμενα, μου τα είχε πει ο θείος μου που είναι ΕΠΟΠ πως θα τα δω αυτά
Καλα σου λέει φίλε, Κοιτα τι κανεις εσυ και όχι οι άλλοι. Εσυ πηγες με σκοπό να περάσεις τα αθλήματα για να μπεις Εποπ, αν έχεις αρκετά μόρια και εφόσον πέρασες τις ΠΚΕ δε σε νοιάζει ποιοι πέρασαν.Όπως και να χει προφανως και έπρεπε να περιμένεις πως οι επιτροπές θα είναι πολύ ελαστικές.

Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προφανώς και με νοιάζει γτ με ενδιαφέρει και η συλλογική εικόνα το στρατεύματος, δηλαδή αν είναι να έχουμε τέτοια στελέχη τότε πολλοί δεν θα έπρεπε να θίγονται όταν ο κοσμακηε έξω λέει τους ΕΠ. ΟΠ άχρηστους καραβαναδες (που δεν είναι) αλλα όταν γίνονται τέτοια και έχουμε απέναντι μας έναν εχθρό που ανα πασα ώρα και στιγμή μπορεί να μας επιτεθεί δεν χωράνε τέτοια να γίνονται και να έχουμε τέτοια στελέχη. Οσο για εμένα ναι το ξέρω, μόρια σχω και ελπίζω να μπω, αν δεν μπω όμως δεν με απασχολεί υπάρχει και η επόμενη προκήρυξη, υπάρχει και των ΟΒΑ που εχω βάλει τα χαρτιά μου. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα τα καταφέρω.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Να τος που τν νομίζει η συλλογική εικόνα μπράβο ρε μεγάλε... Άλλαξε πλευρό τώρα γιατί θα πιαστείς από την μια πλευρά
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προφανώς, το γνώριζα πως θα υπάρξει ελαστικότητα ως ενα βαθμό δεν με απασχολεί αυτό καλά έκαναν, είτε συμφωνώ είτε οχι. Αυτό όμως δεν ήταν ελαστικότητα, ήτανε ξεφραγο αμπέλι, σκέτη ξεφτίλα.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δυστυχώς θα πέσεις από τα σύννεφα όταν για εσένα θα αποφασίζουν άλλοι τα υπόλοιπα περί γενικής εικόνας είναι να είχαμε να λέγαμε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες