Ναι εννοείται .Απλά ότι βλέπω επιτροπή με επιτροπή είχε διαφορά.Πάντως δε κόπηκαν και παρά πολλοί και όσους δε τους κάλεσαν για ΠΚΕ είναι νομίζω ακατόρθωτο να καλεστούν σε 2ο χρόνο. Πιστεύω οι θέσεις θα καλυφθούν άνετα για αυτό δε βγάλανε και σειρες κατάταξης ανα ειδικότητα για να πάνε περισσότερα ατομα για ΠΚΕ και να μη χρειάζεται μετά να καλέσουν ξανά.Όπως και να χει τελειώνουμε σιγά σιγά 23/9 δίνουν και οι τελευταίοι αθλήματαre pate kala re έγραψε:Αδερφέ Μια σημείωση οι κοιλιακοί έτσι γίνονται πάντα Σου πατάει το ζευγάρι τα πόδια και κλειδώνει τα γόνατά σου με τον βραχίονα του αλλά ακόμα και έτσι αμα Είσαι κεφτές με δυσκολία βγάζεις 20
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Σεπ 14, 2022 3:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
3 ομάδα ήμουν Θεσσαλονίκη... Πρώτη μερα στα αθλήματα είχαμε του Πυροβολικού... Δεύτερη μέρα είχαμε τους ΤΘ που ήταν αυστηροί
Στην Αλεξανδρούπολη, η κάθε ομάδα ξεκινούσε την πρώτη μέρα με 100 άτομα (ιδανικά). Προσέρχονταν οι 95. Στα αθλήματα την τρίτη μέρα ξεκινούσαν οι 85. Και την τέταρτη μέρα, έβγαιναν επιτυχόντες γύρω στα 35 άτομα!
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
33ΜΚ έγραψε:Ναι εννοείται .Απλά ότι βλέπω επιτροπή με επιτροπή είχε διαφορά.Πάντως δε κόπηκαν και παρά πολλοί και όσους δε τους κάλεσαν για ΠΚΕ είναι νομίζω ακατόρθωτο να καλεστούν σε 2ο χρόνο. Πιστεύω οι θέσεις θα καλυφθούν άνετα για αυτό δε βγάλανε και σειρες κατάταξης ανα ειδικότητα για να πάνε περισσότερα ατομα για ΠΚΕ και να μη χρειάζεται μετά να καλέσουν ξανά.Όπως και να χει τελειώνουμε σιγά σιγά 23/9 δίνουν και οι τελευταίοι αθλήματα
Στρατό ναι ρε συ άνετα θα συμπληρωθούν Διαφορές υπάρχουν ακόμα και στην ίδια περιοχή απο μέρα σε μέρα άλλοι υπεύθυνοι θέλουν τις έλξεις καλές προβλεπόμενες και τις κάμψεις αλλά μίλι περνάγανε με 7.32-7.35 και την άλλοι μέρα άλλα άτομα να θερίζουν Μίλι 7,31 σπίτι σου και έλξεις απλά να λένε να περάσεις 90 μοίρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Σεπ 14, 2022 3:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν το περιμενα τοσο λιγα ατομα ειδικα αφου πηρε και παραταση... Τεχνικος βοηθος παρατηρητη9line έγραψε:Σωστα!+πόσοι κόπηκαν... Γενικά υπάρχουν ελλείψεις φέτος... Τι ειδικότητα δηλωσες;
1Η μερα αθλημάτων σμρ στην Ευελπίδων, δώσαμε 100αρι, μήκος, ύψος, σφαίρα και μιλι με αυτή ακριβώς την σειρά. Ολα καλά ειδικά το μίλι που το έβγαλα 2ος. Τώρα όσο αφορά το ποσό συγχωρούσαν. Στο 100αρι, μήκος, ύψος και σφαίρα κόπηκε μόνο ενα παλικάρι στο ύψος (του οποίου μάλιστα έδωσαν και 4η ευκαιρία) καθώς δεν ήξερε πως να κάνει άλμα, λίγο πριν απο αυτό επιβραδυνε, δίσταζε και έριχνε το εμπόδιο. Στο μίλι είχαμε 6 ή 7 που δεν πέρασαν αν θυμάμαι καλά ανάμεσα τους ένας ΟΒΑ. Αν κάποιος πέρναγε το όριο για μερικά δευτερόλεπτα τον περνάγανε (κακώς κατα την γνώμη μου), αλλα αν το παραεκαναν τότε έπαιρναν πόδι αμέσως. Γενικά στο μίλι ήταν πιο αυστηροί. Επίσης ήταν αλλο γκρουπ πιο πέρα που έδινε κάμψεις, έλξεις, κοιλιακούς, κάνιστρα και κολύμπι. Εκει δεν χάριζαν καθόλου και ήταν αρκετά αυστηροί καθώς υπεύθυνος ήταν ενας νεαρός αλεξιπτωτιστής ανθυπολοχαγός που αν και εμψύχωνε όλους να βάλουν τα δυνατά τους δεν χάριζε. Αυτι συν πως επιτηρούσε συνταγματάρχης των ΤΘ πιυ γκαριζε (με το δίκιο του) σε όποιον δεν μπορούσε να τρέξει.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
Καλησπέρα... Μήπως ξέρει κάποιος πόσες αιτήσεις έγιναν συνολικά και στα 3 σώματα?
Σκέψου εμείς ξεκινήσαμε πρώτη μερα 60 άτομα, δεύτερη μέρα ήμασταν 30 όπου οι 15 ξανα πήγαν για επανεξέταση και στα αθλήματα ήμασταν 15 άτομα στα οποία έκοψαν 3 άτομα.Άκουσα ότι αρκετά άτομα όπου τους ξανα είπανε για δεύτερη φορά επανεξέταση δεν συνέχισαν
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Καλησπέρα παιδιά, έχω κάτι SOS αν μπορεί να απαντήσει. Έχω τελειώσει επιτυχώς τις επιτροπές και κου έδωσαν ένα χαρτί που λέγεται «Δελτίο συμμετοχής ΕΠΟΠ στις διαδικασίες επιλογής» με 4 υπογραφές ότι πέρασαν τις επιτροπές. Ωστόσο στα χαρτιά μου για το ΠΝ και τον ΣΞ δεν έχουν βάλει υπογραφές στα 3 κουτάκια των επιτροπών, και όσες φορέα τους το έδωσαν για υπογραφή μου το έδωσαν πίσω. Επειδή έδινα πρώτη μέρα και γενικά ήταν λίγο ανέτοιμοι για την διαδικασία, φοβάμαι μην έγινε κάποιο λάθος και μείνω εκτός. Αυτά τα χαρτιά σας τα έδωσαν πίσω ανυπόγραφα ή σας τα κράτησαν στις ΠΚΕ;
Άρα ως συμπέρασμα αφού στις περισσότερες επιτροπές ήταν έτσι κάτι που πέρυσι δεν ίσχυσε μάλλον ήταν γενική εντολή να είναι ελαστικοί. Και το πιθανότερο λόγω πολύ λιγότερων αιτήσεων. Αδικο για όσους προετοιμάστηκαν. Όταν ο εποπ που δεν μπορεί να κάνει 4 έλξεις κληθεί να σηκώσει βλήμα σε άσκηση πυροβολικού πχ που φτάνουν έως και 45 κιλα το ένα θα χτυπάνε το κεφάλι τους οι αξιωματικοί τι τους έφεραν εδώ πάλι (και δεν είναι για γέλια αυτά συμβαίνουν πολλά χρόνια και είναι πρόβλημα άλυτο όσο και αν στις αξιολογήσεις βαθμολογούν διαφορετικά.) τέλος πάντων ας περιμένουμε αποτελέσματα πλέον. Δεν αλλάζει κάτι.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Ρε μάγκες να ρωτήσω κατι εγώ υπηρετησα ειδικές δυνάμεις σκέφτομαι να μπω οβα... Αξίζει; Και κατι άλλο γίνεται αφου μπω οβα παλι ειδικές δυνάμεις να περάσω σχολείο αλεξίπτωτα;
Δυστυχώς είστε όλοι ακατάλληλοι για στρατό εκτός μερικών εξαιρέσεων Μου βγηκαν τα ματια δεν πίστευα αυτό που έβλεπα
Χοντροί έτρεχαν το μίλι σε 9 λεπτά και τους πέρασαν και τους χειροκροτούσαν κιόλας για την προσπάθεια τους αντί να τους πουν να τσακιστουν να φύγουν από εδώ
Καλά ας μην μιλήσω για έλξεις κοιλιακούς κτλπ που δεν έκανε κανείς σωστά
Αλλά δεν φταίνε αυτοί, όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι που γλύφουν για να ανέβουν και δεν χαλάνε χατήρι στα βύσματα
Στην αρχή απορούσα που πάνε όλοι αυτοί
Μετά σκέφτηκα ότι θέλουν να πάνε να παίρνουν 800 ευρώ κάπου στο πεζικο και να ξύνουν τα α τους, χειρότερα και από το ΚΕΠ
Και το χειρότερο είναι ότι εγώ που θα έχω τον ίδιο βαθμό και υπηρετώ στο ΕΤΑ, έξω στην κοινωνία δεν ξέρουν που είμαι και τι κάνω
Και με το που ακούνε εποπ βάζουν τα γέλια
Χοντροί έτρεχαν το μίλι σε 9 λεπτά και τους πέρασαν και τους χειροκροτούσαν κιόλας για την προσπάθεια τους αντί να τους πουν να τσακιστουν να φύγουν από εδώ
Αλλά δεν φταίνε αυτοί, όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι που γλύφουν για να ανέβουν και δεν χαλάνε χατήρι στα βύσματα
Μετά σκέφτηκα ότι θέλουν να πάνε να παίρνουν 800 ευρώ κάπου στο πεζικο και να ξύνουν τα α τους, χειρότερα και από το ΚΕΠ
Και το χειρότερο είναι ότι εγώ που θα έχω τον ίδιο βαθμό και υπηρετώ στο ΕΤΑ, έξω στην κοινωνία δεν ξέρουν που είμαι και τι κάνω
Ισχύει αυτό που λες και η πηγή του προβλήματος είναι αυτοί που γλύφουν για να πάρουν θέση και να εκπληρώσουν τα εγώ τους με αθέμιτα μέσα. Ο υπέρβαρος και ο κάθε υπέρβαρος η ο απροετοίμαστος σου λέει θα δοκιμάσω με η χωρίς μέσο και ότι γίνει. Απο εκεί και πέρα το τι κάνεις εσύ η ο οποιοσδήποτε σαν ΕΠΟΠ δεν επισκιάζεται απτους υπόλοιπους εποπ ούτε η εικόνα στη κοινωνία. Η εικόνα των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας στην Ελλάδα δεν είναι και η καλύτερη λόγω των καταλοίπων περί δημοσίου κτλπ. Τώρα όσο για το ΕΤΑ που υπηρετείς φαντάζομαι ότι παίρνεις μόνος σου την ευχαρίστηση της δουλειάς σου και δεν χρειάζεσαι κάποια επικρότηση καθώς είσαι σε μια άκρως μάχιμη μονάδα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
mal-sxal έγραψε:Δυστυχώς είστε όλοι ακατάλληλοι για στρατό εκτός μερικών εξαιρέσεων Μου βγηκαν τα ματια δεν πίστευα αυτό που έβλεπα
Αν είσαι μόνιμος και ήσουν σε επιτροπή δυστυχώς είσαι συνένοχος
Καλησπέρα και από εμένα.Έκανα και εγώ αίτηση φέτος για τους ΕΠΟΠ. Με κάλεσαν για τα αθλήματα και τα σχετικά. Τελείωσα με τις αθλητικές δοκιμασίες. Μετά από αυτή τη διαδικασία νιώθω άπειρα αδικημένη καθώς είμαι ένα άτομα που έκανα την προσπάθεια μου όπως και άλλα άτομα που ήμασταν και καταφέραμε να βγάλουμε όλα τα αθλήματα μέσα στους χρόνους και τα όρια που προβλέπονταν από την προκήρυξη και το ΦΕΚ. Δυστυχώς όμως δεν ήμασταν οι μόνοι που περάσαμε επιτυχώς τα αθλήματα καθώς όλους μα όλους μπροστά στα μάτια μας, τους περνούσαν ανεξαρτήτου χρόνου και ορίων. Και δεν μιλάω για μια μικρή διευκόλυνση. Για παράδειγμα στο μίλι ενώ ο χρόνος είναι μέχρι 7:30 είδαμε να περνάνε άτομα που το έβγαζαν σε 9 και 10 λεπτά. Αυτό είναι πολύ άδικο καθώς σε περίπτωση που αυτά τα άτομα έχουν κάποια λίγα μόρια πάνω από εμάς που τα βγάλαμε με την αξία μας μέσα στα όρια τα αθλήματα θα μας πάρουν τελείως άδικα χωρίς να αξίζει τη θέση. Καλό είναι αυτό να μαθευτεί και να διεκδικήσουμε κατά κάποιο τρόπο τα δικαιώματα μας χωρίς να γίνονται αδικίες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες