Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
iliov
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από iliov »

Καλημέρα και από εμένα. Πλήρωμα ΛΕΟ2 Στα τεθωρακισμένα πέρασε κανείς ΠΚΕ ; Και αν ναι πόσα μόρια έχετε στην ειδικότητα;

Εγώ παιδία τα πέρασα και έχω 560 μόρια :) Καλή επιτυχία σε όλους μας

GeorgeKrts
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από GeorgeKrts »

Κι εγώ τελείωσα με επιτυχία τις πκε και τώρα αναμονή και υπομονή.

1η μερα ψυχομετρικα, μην ξεχάσετε την αίτηση σας και την ταυτότητα, ραπίντ αποτέλεσμα και μάσκα, στυλό μολύβια γόμα (μην είστε από αυτούς που ζητάνε, υπάρχει περιορισμένος χρόνος). Θα συμπληρωσετε ένα τεστ προσωπικότητας πολύ απλό και θα απαντήσετε σε τέσσερις απλές ερωτήσεις σχετικά με τις αδυναμίες και τα δυνατά σας στοιχεία αλλά και να γράψετε κάποια εμπειρία δύσκολη που είχατε στην δουλειά η αλλού και πως το αντιμετωπίσατε. Έπειτα ακολουθεί η ατομική συνέντευξη. Μην ρωτήσετε τι ρωτάνε, διαφέρει από υποψήφιο σε υποψήφιο αλλά κατά βάση υπερισχύει η ερώτηση "γιατί θέλεις να γίνεις επαγγελματίας οπλίτης και θες να αφήσεις την δουλειά που έχεις τώρα; " Να είστε ειλικρινείς και να είστε σοβαροί και μετρημένοι, ακόμη και πλάκα να κάνουν και να είναι χαλαροί, να είστε επαγγελματίες.

2η μέρα. Υγειονομικά.

Θα σας δώσουν ένα χαρτί για σφραγίδες την πρώτη ημέρα στα ψυχομετρικά, ούτε κατά διάνοια να ξεχάσετε να την πάρετε στις επόμενες διαδικασίες. Πάντα μαζί σας. Πάντα μαζί με τις αιτήσεις και τις ταυτότητες σας. Ραπίντ ξανά. Επίσης φροντιστε να έχετε κάνει ΟΛΕΣ τις εξετάσεις και σωστά από τους γιατρούς στον πίνακα Α. Αλλιώς θα κληθείτε για επανεξέταση και θα τελειώσετε κατά τις πέντε το απόγευμα ή θα το μεταφέρουν σε άλλη ημέρα. Οι γυναίκες να έχετε κάνει σίγουρα τεστ εγκυμοσύνης στην γυναικολόγο η με την β χωριακη στο αίμα, πολλές γυναίκες τις έστειλαν για αυτό το λόγο για επανεξέταση και ξεμπερδεψαν πολύ αργά. Αν κάποιος επίσης έχει κάνει χειρουργείο παλιότερα, ακόμη και για σκωληκοειδίτιδα, θα κοιτάξουν για ουλές στο σώμα και χρειάζονται το χαρτί του εξιτηριου από το νοσοκομείο. Χρειάζονται κάθε βεβαίωση. Είναι αρκετά αυστηροί με αυτό και κοιτάνε το σώμα με προσοχή. Μην φάτε τίποτα εκείνη την ημέρα γιατί μερικούς σίγουρα θα σας στείλουν να ξαναδώσετε αίμα αν κάτι είναι ανεβασμένο η κατεβασμένο.

Ημέρα Τρίτη, αθλήματα πρώτης φάσης. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ εδώ. Διαφέρει από εξεταστικό κέντρο σε εξεταστικό κέντρο. Άλλοι κάνουν όλα τα αθλήματα σε μια μέρα εκτός κολύμπι που γίνεται την επόμενη, άλλοι καλή ώρα όπως εμείς στην Θεσσαλονίκη κάναμε μίλι, ύψος, μήκος, κάνιστρα,100 (κατ αυτήν την σειρά ακριβώς) και την επόμενη σφαίρα, έλξεις, κοιλιακούς, κάμψεις, κολύμπι (επίσης με αυτήν την σειρά). Ήταν αρκετά ελαστικοί με τα όρια και πέρασαν αρκετοί που δεν έπρεπε να περάσουν. Όσοι έχουμε προετοιμαστεί πολύ ξενερώνουμε με αυτό αλλά...

Επίσης δεν είναι το ίδιο χαλαροί σε όλα τα εξεταστικα κέντρα και σε κάθε επιτροπή. Οπότε μην χαλαρώνετε και να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Η αδρεναλίνη σας εκεί θα σας φτάσει στο μέγιστο τις επιδόσεις σας. Θα το δείτε.

Πάντα μαζί και στα αθλήματα τις αιτήσεις και την ταυτότητα και όλα.

Θα περάσετε ωραία επίσης και θα γνωρίσετε όσοι θέλετε αρκετά καλά παιδιά.

Να έχετε νερό και καμία μπάρα μαζί ή ο τι άλλο θέλετε γιατί υπάρχει γενικά μεγάλη αναμονή.

Μην ξεχνάτε να δείχνετε επαγγελματίες όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλη συνέντευξη για δουλειά. Ξέρουν τα ονόματά μας και βλέπουν πως φερομαστε. Σοβαροί και πειθαρχημένοι. Υπήρχαν μερικές γυναίκες και άντρες που τους έβγαζες το καπέλο με την στάση τους.

Αυτά παιδιά, εύχομαι καλή επιτυχία!

Giannkos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Giannkos »

Εγώ φίλε
iliov
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από iliov »

Πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται; Όχι τίποτα άλλο, απλά να έχω μια ιδέα τι παίζει, εαν έχω ελπίδες Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Giwtobol22
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από Giwtobol22 »

Για ΑΤ πεζικού ;
Boxing star
iliov
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από iliov »

Όχι οχι για ΛΕΟ2 τεθωρακισμένα Εικόνα
Nikos21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Nikos21 »

Για διαβιβάστης Ειδικών δυνάμεων κάνεις μαγκες;
Nikcmanwing
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Nikcmanwing »

Ρε εσείς ξέρετε αν γίνεται απο πεζικό να πάει κανείς ειδικές δυνάμεις; Γιατί εγώ έχω υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις και εκανα αυτή την ερώτηση σε ένα στέλεχος και μου είπε όχι
Nikcmanwing
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Για ΕΠΟΠ εννοώ
Nikcmanwing
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δώστε μου τα φώτα σας
Giannkos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από Giannkos »

ΑΤ πεζικού εγώ
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Peter2002 »

Το στέλεχος ή σε τρολλαρε ή δεν ξέρει την δουλειά του. Και βέβαια γίνεται. Κάποια στιγμή όταν φτάσουμε με το καλο στις μονάδες μας θα έρθει σήμα σε ενα απ'τα γραφεία στο διοικητήριο (δεν θυμάμαι ποιο), στο οποίο θα ζητάνε ποιοί ενδιαφέρονται για ειδικές δυνάμεις. Θα ενημερωθείς και απο την ίδια σου την μονάδα.
Kwstas10
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Kwstas10 »

Παιδιά κάποια συμβουλή για τα 20κιλα;Είναι εύκολο;

Nikcmanwing
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Θα περάσει επιτροπή των ειδικών δυνάμεων στην μονάδα που θα είμαι και θα ρωτήσουν τους εποπ ποιοι ενδιαφέρονται για ειδικές δυνάμεις δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
Giwtobol22
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από Giwtobol22 »

Ποσά μόρια έχεις ;
Boxing star
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση