Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
Συνολικά η εκπαίδευση πέρσι ήταν 3,5 μήνες, αλλιώς 14 εβδομάδες. Αυτός ο καιρός είναι για βασική και σχολείο μαχητή. Όσον αφορά τις ειδικότητες, θα να φερθώ για εμένα, ήταν 2,5 μήνες και ήταν απο τια πιο γρήγορες. Άρα συνολικά μετά απο 6 μήνες παρουσιάστηκα στη μονάδα. Άκρα ειδικότητες κάνουν 4-5 μήνες να ολοκληρωθούν.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
alicia έγραψε:Με αυτό το σκεπτικό, και αυτός που είναι φαντάρος και έχει φ. Π. Θα παρουσιαστεί με παραλλαγές;
Φύλλο Πορείας = στολή
Άδεια = πολιτικά
Απλά κατανοητά
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Oπότε εγώ που είμαι σε άδεια απόλυσης θα παρουσιαστώ με πολιτικά; Μια χαρά.re pate kala re έγραψε:alicia έγραψε:Με αυτό το σκεπτικό, και αυτός που είναι φαντάρος και έχει φ. Π. Θα παρουσιαστεί με παραλλαγές;
Φύλλο Πορείας = στολή
Άδεια = πολιτικά
Απλά κατανοητά
Καλή επιτυχία σε όλους και όλες :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisK02 την Κυρ Αύγ 28, 2022 10:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα.Η έναρξη πληρωμής ενός ΕΠΟΠ αρχίζει με το πέρας της ορκομωσίας;
Γνωρίζει κάποιος περί αυτού του θέματος;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Πληρωνεσαι απο την μερα καταταξης σου, στο τραπεζικο λογαριασμο αν εισαι πολιτης θα αργησεις 1-2 μηνες να δεις χρηματα θα τα παρεις μαζεμενα, οι οβα καθε 26 του μηνα θα πληρωνονταιSteve DYK έγραψε:Καλησπέρα.Η έναρξη πληρωμής ενός ΕΠΟΠ αρχίζει με το πέρας της ορκομωσίας;
Από την μέρα κατάταξης, τι ορίζεται στη παρούσα. Την ημέρα που θα μπούμε κέντρο για εκπαίδευση; Η μετά την ορκομωσία?
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
Κατάταξη σημαίνει πρώτη μέρα.
Καλησπέρα, οι Εποπ πληρώνονται από την πρώτη μέρα κατάταξης στο κέντρο εκπαιδευσεως. Περισυ 3 μήνες περιμέναμε αλλά με τα λεφτά που μπήκαν μαζεμένα ήταν πολύ καλύτερα γιατί μπορούσες να κρατήσεις κάποια στην άκρη για τα έξοδα που έρχονται στην πορεία πχ ενοίκια, μετακομίσεις
Γεια σας. Ο μισθος για το διαστημα της εκπαίδευσης γνωριζουμε τι λεφτα ειναι; Εχει διαφορα με τον κανονικο μισθο;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Καλή επιτυχία σε όλους από σήμερα! Μακάρι όσοι όσες περισσότεροι γίνεται να μπουν αξιοκρατικά και να το γουστάρετε! Δώστε τα όλα. Καλή μας επιτυχία ξανά.
Καλημέρα σας. Δεν ξέρω κατά πόσο γράφω στη σωστή θεματική, αλλά θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος αν μπορεί. Είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης καφέ και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να διοριστώ καθότι έχω κληθεί ως επιτυχών στην παρούσα προκήρυξη, αλλά η επιχείρηση είναι στο όνομα μου.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
akaluptos έγραψε:Καλημέρα σας. Δεν ξέρω κατά πόσο γράφω στη σωστή θεματική, αλλά θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος αν μπορεί. Είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης καφέ και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να διοριστώ καθότι έχω κληθεί ως επιτυχών στην παρούσα προκήρυξη, αλλά η επιχείρηση είναι στο όνομα μου.
Νομιζω πως οχι
Οι πκε είναι 4 μερες - επιβεβαιωμένο
Τα φανταρακια πάνε με πολιτικά ρούχα - επίσης επιβεβαιωμένο
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Καλησπέρα,Θα ήθελα να ρωτήσω. Έχω κάνει αίτηση για τεχνικός γραφέας, γνωρίζει κάποιος τη πορεία ακολουθεί; Εννοώ μετά το πέρας της βασικής εκπαίδευσης κτλ; Που έχει μετάθεση κτλ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες