Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Chrisntr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Chrisntr »

Το έντυπο που υπογράφουν οι γιατροί πρέπει να το πρωτοκολλήσουμε ; Τους γιατρούς που αναγράφει στον «πινακίδα Β» τους περνάμε πριν τα αθλήματα
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Violet έγραψε:Καλησπέρα, είναι πολύ άδικο ότι γυναίκες έχουν τα ίδια αθληματα με τους άνδρες. Είναι σαν να λένε δεν θέλουν γυναίκες στο στρατό.
κάτι τέτοια βλέπω βραδιάτικα και ανάβουν τα αίματα... Μωρη κάτσε σπίτι και πλάσε κουλουράκια... Θες και στρατό... Όπου σας συμφέρει θέλετε ισότητα... Και όπου δεν σας συμφέρει θυμάστε ότι είστε το αδύναμο φύλο...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Xanthos »

Σε βλέπω να πας εσύ για κουλουρακια με τέτοιο στόμα
Ο. Π. Κ. Ε
Ρambo No8

Xanthos έγραψε:Σε βλέπω να πας εσύ για κουλουρακια με τέτοιο στόμα
μάγειρας έχω δηλώσει αδελφέ... Έχω πλάσει αρκετά!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Καιρός να το θυμηθείς πριν σε πάρουν
Ο. Π. Κ. Ε
Ρambo No8

Xanthos έγραψε:Καιρός να το θυμηθείς πριν σε πάρουν
άκου φίλε μου ιππότη. Δεν έχω να θυμηθώ τίποτα... Αν με πάρουν έχει καλός... Δεν με πάρουν το ίδιο μου κάνει. Ιππότη φαντάζομαι ξέρεις τον λόγο που σε είπα.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν είμαι ιππότης φίλε μου καθόλου. Το ότι δεν σέβεσαι ένα φόρουμ κ τα άτομα. Που υπάρχουν εδώ δεν με κάνει ιππότη. Ο τρόπος σου ήταν άσχημος που μίλησες κ ελπίζω να το κατάλαβες. Άλλωστε ο κάθε ένας έχει τα πιστεύω του θεωρώ εν έτη 2022... Αν δεν σ αρέσει κάτι προσπέρασε το αλλά τουλάχιστον μην μιλάς κατά αυτό τον τρόπο. Έχω τόσα χρόνια εδώ μέσα και τα παιδιά που έχτισαν για να υπάρχει αυτό εδώ εσταξαν να κρατήσουν ένα φόρουμ τις προκοπής για να ξεστραβωνοναστε όλοι μαζί. Φαντάσου τι θα γινόταν αν μιλούσαμε όλοι έτσι ο ένας στον άλλον εδώ μέσα.(σε 2 ώρες με μαχαίρια στην πλατεία). Οπότε αυτό που σου είπα με τον τρόπο που στο είπα δεν με κάνει ιππότη. Απλά σέβομαι τον κάθε έναν εδώ μέσα με ότι άποψη έχει.
Ο. Π. Κ. Ε
Ρambo No8

Καταρχήν ζητώ συγνώμη... Ναι μίλησα άσχημα... Αλλά η γνώμη μου είναι αυτή... Και δεν έχω θέμα με τίς γυναίκες... Μπορούν να μπουν όλες; Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει... Μάλιστα σε κάτι σελίδες πιο πίσω μια είχε ρωτήσει για έλξεις και απάντησα έναν τρόπο... Δεν μπορώ όμως να βλέπω αυτά που γράφουν... Οπότε τις συμφέρει ισότητα και οπότε δεν τις συμφέρει αδύναμο φύλο
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν έχεις άδικο οκ πολλές το παρακανουν. Ο. Καθε ένας θα ήθελε να έχει τα δικά του όρια η ακόμη κ μοριοδοτηση. Καλος η κακός αυτά είναι. Τεσπα εύχομαι να κάνεις αυτό που γουστάρεις. Ας μην γεμίσουμε άλλο το νήμα με τα δικά μας.(αντί για κουλουρια φτιάξε μια πίτσα)
Ο. Π. Κ. Ε
Ρambo No8

Xanthos έγραψε:Δεν έχεις άδικο οκ πολλές το παρακανουν. Ο. Καθε ένας θα ήθελε να έχει τα δικά του όρια η ακόμη κ μοριοδοτηση. Καλος η κακός αυτά είναι. Τεσπα εύχομαι να κάνεις αυτό που γουστάρεις. Ας μην γεμίσουμε άλλο το νήμα με τα δικά μας.(αντί για κουλουρια φτιάξε μια πίτσα)
αμέσως πίτσα σπέσιαλ με διπλά μανιτάρια... Και καλό βράδυ
Violet
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Violet »

Καλημέρα, βλέπω έλλειψη παιδεια από κάποιους...
Violet
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Violet »

Καλή επιτυχία σε όλους
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Violet έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλους
Καλη επιτυχία και σε σένα. Και να μη το βλέπεις στραβά υπάρχουν τα ίδια κριτήρια για όλους εφόσον θα είσαι μέρος του στρατού, σε περίοδο πολέμου να ξέρεις όλοι είναι ίδιοι γυναικες-άντρες άσχετα αν στη καθημερινή υπηρεσία οι γυναίκες την βγάζουν πιο χαλαρα. Καλό είναι το κομμάτι των ενόπλων δυνάμεων να το βλέπουμε σαν να προστατεύουμε καθημερινά τη πατρίδα μας και όχι μπήκαμε δημόσιο και τελείωσε γιατί οι ένοπλες δυνάμεις δεν είναι δημόσιο ακριβώς, και δε ξέρω για τους υπόλοιπους τι σχέση έχουν με το στρατό αλλά προσωπικά υπηρέτησε ειδικές δυνάμεις και αυτή τη στιγμή είμαι ΟΒΑ πρώτη γραμμή πάνω στα σύνορα στον Έβρο, το τι βλέπω καθημερινά από προκλήσεις Τούρκων μέχρι και ότι πιάνουμε λαθρομετανάστες σε καθημερινή βάση δε περιγράφεται! Αυτά και καλή επιτυχία ξανά σου εύχομαι
AhilleasAb
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από AhilleasAb »

Βρε παιδιά στο ναυτικό έγιναν τα αθλήματα; ... Μου είπε κάποια ότι η κόρη της πέρασε νοσηλευτική στο ναυτικό πέρασε και όλα τα αθλήματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με της ξηράς είναι ποιο εύκολα... Ισχύει αυτό;
giorgos2419
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από giorgos2419 »

Οι νοσηλευτές έβγαλαν μόνοι τους προκήρυξη για το ναυτικό. Τα αθλήματα είναι ακριβώς τα ίδια. Αν δεν κάνω λάθος μπήκαν 22/08 για εκπαίδευση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης