Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Marskr1 έγραψε:Πχ μπορει καποιος να κανει 1 ελξη και να τον γραψουν ότι εκανε 3 ; Αν εχει βυσμα ξερω γω
προφανως, Ελλαδα είσαι φίλε, μπορεί στα μόρια να μη γίνεται τίποτα με σπρώξιμο στα μορια αλλά στις ΠΚΕ και στις τοποθετήσεις αν έχεις μπάρμπα ούτε για αθλήματα δε χρειάζεται να πας, και εννοείται βέβαια ούτε θα καταλάβεις και κάτι για το αν βοήθησαν κάποιον ή όχι, ούτε θα προυσιαστουν για αθλήματα και απλά θα περάσουν, δεν είναι δυνατόν να θυμάσαι ή να ξέρεις μέσα σε 16 ομάδες των 100 ατόμων σε κάθε επιτροπή ποιοι πέρασαν και ποιοι όχι και πως ονομάζονται
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

33ΜΚ έγραψε:
Marskr1 έγραψε:Πχ μπορει καποιος να κανει 1 ελξη και να τον γραψουν ότι εκανε 3 ; Αν εχει βυσμα ξερω γω
προφανως, Ελλαδα είσαι φίλε, μπορεί στα μόρια να μη γίνεται τίποτα με σπρώξιμο στα μορια αλλά στις ΠΚΕ και στις τοποθετήσεις αν έχεις μπάρμπα ούτε για αθλήματα δε χρειάζεται να πας, και εννοείται βέβαια ούτε θα καταλάβεις και κάτι για το αν βοήθησαν κάποιον ή όχι, ούτε θα προυσιαστουν για αθλήματα και απλά θα περάσουν, δεν είναι δυνατόν να θυμάσαι ή να ξέρεις μέσα σε 16 ομάδες των 100 ατόμων σε κάθε επιτροπή ποιοι πέρασαν και ποιοι όχι και πως ονομάζονται
ισχύει στον στρατό πέφτει χοντρό βύσμα σε αυτά. Στην αστυνομία στα πκε δεν πέφτει τόσο βύσμα.Θυμάμαι ένα περιστατικό όταν έδινα για πανελλαδικές για ΣΣΕ, ΣΜΥ ήταν ένα παιδί στα ψυχομετρικα που τον έκοψαν βγαίνει έξω και λέει στην μαμά του ότι με έκοψαν παίρνει τηλ η μαμά του κάπου και σε 15 λεπτά τον φωνάζουν για επανεξέταση και φυσικά τον περάσανε.

Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Πρώτα είναι τα ψυχοτεχνικα, μετά τα υγειονομικά και τέλος τα αθλήματα.
Άβαταρ μέλους
Giwtobol22
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από Giwtobol22 »

Παίδες περνούμε φύλλο πορείας για ΠΚΕ ή πάμε με δικά μας έξοδα ;
Boxing star
Danezos20
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Danezos20 »

Giwtobol22 έγραψε:Παίδες περνούμε φύλλο πορείας για ΠΚΕ ή πάμε με δικά μας έξοδα ;

Με φύλλο πορείας θα πας κανονικά και θα κρατήσεις αποδείξεις, εισιτήρια για να τα δώσεις μετά μαζί με το φύλλο

Άβαταρ μέλους
Giwtobol22
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από Giwtobol22 »

Από που θα παραλάβουμε τα φύλλα μας
Boxing star
μαγειρακος
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από μαγειρακος »

Καλησπέρα σε όλους σας, εχω προβληματιστεί τώρα τελευταία στιγμη, γιατι στις προηγούμενες σελίδες διαβασα για μπλε στρογγυλή σφραγίδα στις εξετάσεις που εχουμε ήδη κάνει... Στο 401δεν μου εβαλσν τετοια, ομωε ολοι οι γιατροί ρχιυν υπογραψει κι εχουν πατησει δικο τουε σφραγιδακι με ονοματεπώνυμο κι ειδικότητα, τι γινεται τωρα; Να πσω μια αο αυτές τις μέρες να τους ζητησω μπλε στρογγυλη Η τα στρατιωτικά νοσοκομεία δεν βσζουν; Σας ευχαριστώ πολύ
μαγειρακος
μαγειρακος
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Giwtobol22 έγραψε:Από που θα παραλάβουμε τα φύλλα μας
Πιστευω ηλεκτρονικά, κι ύστερα τς τυπωμουμε νς τα χουμε και χειροπιαστά, χωρίς να θελω να μπερδεύω κανεναν, ετσι πιστεύω θα γίνει
μαγειρακος
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Giwtobol22 έγραψε:Από που θα παραλάβουμε τα φύλλα μας
Απο το πρώτο γραφείο ρε φίλε από που να τα πάρεις ; Και μετά όταν είναι να γυρίσεις πας να στο σφραγίσουν για να γυρίσεις
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Giwtobol22 έγραψε:Παίδες περνούμε φύλλο πορείας για ΠΚΕ ή πάμε με δικά μας έξοδα ;
Μισο λεπτο γιατι νομιζω τα εχεις μπερδεμενα. Φυλλο πορειας παιρνεις αν κανεις θητεια ή εισαι οβα, αν εισαι πολιτης πας χωρις αυτο. Το φυλλο πορειας το παιρνεις απο τη μοναδα σου και δεν λειτουργει ως εισητηριο, δηλαδη εσυ κανονικα θα πληρωσεις τα εισητηρια και μετα απο καποιους μηνες θα σου μπουν στον λογαριασμο τα χρηματα

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

μαγειρακος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους σας, εχω προβληματιστεί τώρα τελευταία στιγμη, γιατι στις προηγούμενες σελίδες διαβασα για μπλε στρογγυλή σφραγίδα στις εξετάσεις που εχουμε ήδη κάνει... Στο 401δεν μου εβαλσν τετοια, ομωε ολοι οι γιατροί ρχιυν υπογραψει κι εχουν πατησει δικο τουε σφραγιδακι με ονοματεπώνυμο κι ειδικότητα, τι γινεται τωρα; Να πσω μια αο αυτές τις μέρες να τους ζητησω μπλε στρογγυλη Η τα στρατιωτικά νοσοκομεία δεν βσζουν; Σας ευχαριστώ πολύ
Κανονικα ναι χρειαζεται και η στρογγυλη. Εγω περυσι δεν το γνωριζα κκαι πηγα χωρις στρογγυλη αλλα δεν ειχα κανενα θεμα στο νοσοκομειο το δεχτηκαν κανονικα, αλλα και παλι συστηνω αν μπορεις να ξαναπας στο νοσοκομειο να σου βαλουν τη σφραγιδα ειναι υποθεση λιγων λεπτων

NTINOS ARMY
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από NTINOS ARMY »

Αν πας σε ιδιωτη παλι χρειαζεται στρογγυλη σφραγιδα;
μαγειρακος
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

anonymous19970 έγραψε:
μαγειρακος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους σας, εχω προβληματιστεί τώρα τελευταία στιγμη, γιατι στις προηγούμενες σελίδες διαβασα για μπλε στρογγυλή σφραγίδα στις εξετάσεις που εχουμε ήδη κάνει... Στο 401δεν μου εβαλσν τετοια, ομωε ολοι οι γιατροί ρχιυν υπογραψει κι εχουν πατησει δικο τουε σφραγιδακι με ονοματεπώνυμο κι ειδικότητα, τι γινεται τωρα; Να πσω μια αο αυτές τις μέρες να τους ζητησω μπλε στρογγυλη Η τα στρατιωτικά νοσοκομεία δεν βσζουν; Σας ευχαριστώ πολύ
Κανονικα ναι χρειαζεται και η στρογγυλη. Εγω περυσι δεν το γνωριζα κκαι πηγα χωρις στρογγυλη αλλα δεν ειχα κανενα θεμα στο νοσοκομειο το δεχτηκαν κανονικα, αλλα και παλι συστηνω αν μπορεις να ξαναπας στο νοσοκομειο να σου βαλουν τη σφραγιδα ειναι υποθεση λιγων λεπτων

Ευχαριστω!
μαγειρακος
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

anonymous19970 έγραψε:
Μισο λεπτο γιατι νομιζω τα εχεις μπερδεμενα. Φυλλο πορειας παιρνεις αν κανεις θητεια ή εισαι οβα, αν εισαι πολιτης πας χωρις αυτο. Το φυλλο πορειας το παιρνεις απο τη μοναδα σου και δεν λειτουργει ως εισητηριο, δηλαδη εσυ κανονικα θα πληρωσεις τα εισητηρια και μετα απο καποιους μηνες θα σου μπουν στον λογαριασμο τα χρηματα

Ο συνάδελφος παραπάνω μιλάει λογικά για την χρήση φύλλου πορείας από την μονάδα με έκδοση αναφοράς από τν λόχο σ ... Τώρα εάν είσαι πολίτης επιβάρυνεσαι τα έξοδα μετακίνησης εσύ όλα δεν στα καλύπτει κάποιος

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

anonymous19970 έγραψε:

Κανονικά θέλει από στρατιωτικό νοσοκομείο σφραγίδα εγώ τελευταία στιγμή το έμαθα από την γραμματεία και έβαλα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης