Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Σε ευχαριστούμε που ενημερώνεις πάντα και είσαι συνέχεια σε επαγρύπνηση. 💪🏻💪🏻💪🏻
Καλησπέρα παίδες ξέρεις κάνεις μέχρι πότε θα είναι τα ΠΚΕ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Καμία εκτίμηση γιατί να πέσει η σελίδα εποπ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Κανονικά τα αποτελέσματα θα επρεπε να είχαν μείνει μέχρι να δώσουμε όλοι αθλήματα τουλάχιστον πέρσυ μέχρι να δώσουμε όλοι υπήρχαν
Μεχρι 23/9 σίγουρα!Takis9s έγραψε:Καλησπέρα παίδες ξέρεις κάνεις μέχρι πότε θα είναι τα ΠΚΕ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Μακάρι να βγουν πίνακες αλλά για να λέει ο 33ΜΚ ότι δεν θα βγουν κάτι ξέρει από τον δικό του...
Δυστυχως ενημέρωση σχετικά με πίνακες θα έχουμε από ΟκτώβρηDespoinalap έγραψε:Μακάρι να βγουν πίνακες αλλά για να λέει ο 33ΜΚ ότι δεν θα βγουν κάτι ξέρει από τον δικό του...
Καλα η σελιδα ακομα πεσμένη ειναι; 😂
Αερόβια φουλ παίδες και όλα γίνονται με υπομονή και θέληση... Βήμα βήμα όλα θα βγουν τώρα με έναν συνάδελφο ανθυπολοχαγο απο ΣΑΣ που μιλούσα από την μονάδα μ και εγώ μου είπε με λίγο προπόνηση τα αθλήματα είναι και βγαίνουν οπότε φουλ αερόβια και τρέξιμο στην πλατεία
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 34
Ειμαι επιτυχον στο πολεμικο ναυτικο και κληθηκα για ΠΚΕ ! Στρατο ξηρας και Αεροπορια επιλαχων! Η αιτηση του Πολεμικου ναυτικου ειναι κοινη για στρατο ξηρας και Αεροπορια! Αν παω να δωσω τα αθληματα μπορω να πω στην επιτροπη αν γινεται να με βαλουν αεροπορια ή στρατο ξηρας γιατι δεν θελω να παω στο Ναυτικο!
- Γιωργοςαρβανητακης
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
Που το ξέρεις ότι είσαι επιλαχών στο στρατό ξηράς; Πκε δε σε κάλεσαν;
Επανήλθε η σελίδα στο army

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
YDNEAS DSG έγραψε:Ειμαι επιτυχον στο πολεμικο ναυτικο και κληθηκα για ΠΚΕ ! Στρατο ξηρας και Αεροπορια επιλαχων! Η αιτηση του Πολεμικου ναυτικου ειναι κοινη για στρατο ξηρας και Αεροπορια! Αν παω να δωσω τα αθληματα μπορω να πω στην επιτροπη αν γινεται να με βαλουν αεροπορια ή στρατο ξηρας γιατι δεν θελω να παω στο Ναυτικο!
Εσύ δεν ελεγες οτι είσαι στην 500κατι θέση στον στρατό ξηράς και οτι δεν σε κάλεσαν;
Αμα δεν σε κάλεσαν δεν είσαι Επιλαχών
Το ίδιο και μς το Ναυτικό το οτι σε κάλεσαν δεν σημαίνει οτι είσαι επιτυχών
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλο πιο πάνω. Αρχικά πως ξέρει ότι είναι 500 θέση και στη συνέχεια τον επέλεξαν ΠΚΕ αφού ακόμα δεν έχουν καλέσει τους έξτρα επιλαχόντες. Δεύτερον (και άμα θέλει να απαντήσει) πόσα μόρια έχει και τον κάλεσαν γιατί έχω 500 μόρια και δεν με κάλεσαν ακόμα...Str vpv έγραψε:YDNEAS DSG έγραψε:Ειμαι επιτυχον στο πολεμικο ναυτικο και κληθηκα για ΠΚΕ ! Στρατο ξηρας και Αεροπορια επιλαχων! Η αιτηση του Πολεμικου ναυτικου ειναι κοινη για στρατο ξηρας και Αεροπορια! Αν παω να δωσω τα αθληματα μπορω να πω στην επιτροπη αν γινεται να με βαλουν αεροπορια ή στρατο ξηρας γιατι δεν θελω να παω στο Ναυτικο!
Εσύ δεν ελεγες οτι είσαι στην 500κατι θέση στον στρατό ξηράς και οτι δεν σε κάλεσαν;
Εάν θέλει ένας μου στείλει και προσωπικό.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
Για τι θέση που βρίσκεσαι μπορείς να το μάθεις μόνο από βύσμα κατά τ αλλά Οκτώβρη θα ανακοινωθούν επίσημα.ΝικοςAk έγραψε:Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τον φίλο πιο πάνω. Αρχικά πως ξέρει ότι είναι 500 θέση και στη συνέχεια τον επέλεξαν ΠΚΕ αφού ακόμα δεν έχουν καλέσει τους έξτρα επιλαχόντες. Δεύτερον (και άμα θέλει να απαντήσει) πόσα μόρια έχει και τον κάλεσαν γιατί έχω 500 μόρια και δεν με κάλεσαν ακόμα...Str vpv έγραψε:YDNEAS DSG έγραψε:Ειμαι επιτυχον στο πολεμικο ναυτικο και κληθηκα για ΠΚΕ ! Στρατο ξηρας και Αεροπορια επιλαχων! Η αιτηση του Πολεμικου ναυτικου ειναι κοινη για στρατο ξηρας και Αεροπορια! Αν παω να δωσω τα αθληματα μπορω να πω στην επιτροπη αν γινεται να με βαλουν αεροπορια ή στρατο ξηρας γιατι δεν θελω να παω στο Ναυτικο!
Εάν θέλει ένας μου στείλει και προσωπικό.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 4 επισκέπτες