Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Λέτε να βγάλουν προσωρινούς πίνακες μετά από αυτό που έκαναν και το κράξιμο?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Eqwert έγραψε:Λέτε να βγάλουν προσωρινούς πίνακες μετά από αυτό που έκαναν και το κράξιμο;
Εμένα μου εμφανίζει μια λευκή εικόνα μονο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Λέτε να βγάλουν θεσεις;
Οχι φίλε δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα αρκεί να μην περιέχει υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Είμαι οβα έχω τατου στο χέρι έχω συναδέλφους με μανίκι και αν πάρεις τηλ και ρωτήσεις στο Help Desk θα σου πουν ότι δεν έχεις κανένα θέμα απολύτωςgiorgosoba17 έγραψε:Παιδιά καλημέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω οποίος ξέρει σχετικάΥπάρχει περίπτωση να μου κόψουν για το τατουάζ; Ξέρω ότι λέει δε πρέπει να φαίνεται με θερινή στολή κτλπ αλλά ούτε προσβάλει το κράτος ούτε τίποτα ένα απλό τατουάζ έχω και όχι μανίκι είναι βέβαια από τον καρπό του χεριού έως και πριν το μπράτσο, πάντως πέρυσι πέρασαν άτομα με τατου μανίκι και έχω συναδέλφους που έχουν τατουάζ και είναι ΟΒΑ
Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει ευχαριστώ
33 ΜΚ δώσε μας τα φώτα σου ... Γιατί έχει πέσει η σελίδα ΕΠΟΠ 22

Πόσες μέρες θα διαρκέσουν τα ΠΚΕ ; Ξέρει κανείς;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Πλήρωμα καμπίνας
Η 4 ή 5 ημέρες
Το πολύ 5 εργάσιμες!Strpv98 έγραψε:Πόσες μέρες θα διαρκέσουν τα ΠΚΕ ; Ξέρει κανείς;
Δε ξέρω αδερφέ δεν είμαι στην επιτροπή .αλλά δε νομίζω να ανέβουν πίνακες από ότι ξέρω αυτό θα γίνει μετά τις ΠΚΕCrow95 έγραψε:33 ΜΚ δώσε μας τα φώτα σου ... Γιατί έχει πέσει η σελίδα ΕΠΟΠ 22
Μηπως καλεσουν και αλλους;
Καλο είναι γενικά όσοι δεν έχουν κληθεί να παρακολουθούν τη σελίδα γενικότεραfnFAL έγραψε:Μηπως καλεσουν και αλλους;
Επίσης ξέρεις κανεις τι γίνεται σε περίπτωση παραίτησης πριν τα 3 χρονια που γράφει η προκήρυξη; Εχει κάποιο πρόστιμο;
Παντως στη σελ της πολεμικής αεροπορίας στο φβ καποια ατομα καλεσαν στο χελπ ντεσκ τα οποια δεν έχουν κληθεί για πκε και ειπαν να παρακολουθούν το σαιτ μηπως κατι αλλαξει... Οποτε οπως ειπε ο 33μκ εχετε το νου σας
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 13
Ισως να κανουν καμια συντηρηση στα συστηματα τους για τα αποτελεσματα που θα ακολουθησουν μετα την ολοκρηρωση των πκε ή μπορεί οπως λετε να καλουνται κι αλλοι υποψηφιοι αφου, μπορει να ειδοποιουν καποιοι υποψηφιοι πως δεν θα συμμετεχουν στις πκε γτ θελουν αστυνομια και ετσι να καλουν κι αλλους για να συμπληρωθει ο και καλα 3πλασιος αριθμος.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 13
Πινακες επιτυχοντων και επιλαχοντων ή σειρες επιτυχιας δεν νομιζω ουτε και εγω να εχουμε πριν τις πκε. Μακαρι να εχουμε για να ξερουμε τι κανουμε... Θα υπαρξει ανταγωνισμος ειναι δεδομενο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες