Εάν είσαι τυχερός, το νοήμων που θα πρέπει να γίνει είναι τα εξής: Α) να αργήσει να γίνει η βασική εκπαίδευση των 40-45 ημερών των Επ. Οπ. Εάν αργήσει, κ κληθούν οι επιτυχόντες πχ. Οκτώβρη, θα πρέπει Σεπτέμβρη να βγουν οι προκηρύξεις το αργότερο, διότι θα έχουν κ προθεσμίες, οι υποβολές των υποψηφίων.
Αν και πιστεύω ότι τότε θα βγουν, διότι έχουν εκδοθεί πάνω κάτω τα ΦΕΚ.
Β) να μην σε καθυστερήσουν οι προκηρύξεις εντός των 45 ημερών, που θα είσαι (εάν το επιθυμείς), για να συνεχίσεις στις άλλες 2 (μια από αυτές) διότι άπαξ και ορκιστείς, μετά δε θα μπορείς να δηλώσεις παραίτηση.
Πολύ σωστά, όπως προανάφερε ένα παιδί, θα πληρώσεις «πρόστιμο» επιστρέφοντας χρήματα.
Όμως..
Δε θα πρέπει να σου διαφεύγει από το πλάνο σου, το γεγονός οτι φέτος θα είναι φουλ τα Τ. Δ/Α παντού! Λόγω συνοριοφυλάκων, ΟΠ. ΠΙ &Πανελληνίων. Άρα, ίσως τις καθυστερήσουν να γίνουν &Πάνε μετά καλά Χριστούγεννα.
Για τα αγωνίσματα μην είστε τόσο σίγουροι παιδιά. Οι 4/10 περνάνε. Αν δεν είστε ήδη αθλητές και προπονημενοι κατάλληλα. Καλύτερα να σκέφτεστε πως θα βγάλετε τα αγωνίσματα πάρα το άγχος σας για τα μόρια.
Tanto έγραψε:Καλώς. Υπολογίστε παίδες είμαι 115 σείρα Υπηρέτης Όλμων ΠΖ με 524 μόρια. Δεν νομίζω καν να πάω για ΠΚΕ. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους.
Θα συμφωνήσω με τον fnFAL. Γιατί να μην πας ΠΚΕ; Όπως είπε και ο ότι να νε, είπε ότι μπορεί παιδιά που δεν πίστευαν ότι θα μπουν να μπουν. Γνώμη μου να πας
Tanto Εσυ που ξερεις οτι εισαι 115 σειρα! Ακομα επισημα δεν εχουν ανεβασει κατι! Εκτος και αν στο ειπε κανενας δικος σου;
Το εχω πει για το ΠΝ γιατι δεν εχουν γινει πολλες αιτησεις
Για το ΣΞ ειπα οτι σε καποιες ειδικοτητες θα εχουν πολλες ελπιδες να μπουν πολλα παιδια με λιγα μορια γιατι δεν εχουν γινει πολλες αιτησεις οπως ειχαν γινει περυσι. Οποτε τα μορια θα κυμανθουν χαμηλα σε καποιες ειδικοτητες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OTI NA NE την Πέμ Αύγ 11, 2022 5:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά συγγνώμη, θέλω να κάνω μια ερώτηση παρόμοια με κάποιο παιδί νωρίτερα... Αν μπει κάποιος φέτος εποπ ΣΞ και ορκιστεί, σε περίπτωση που του χρόνου ξανά βγουν προκήρυξης θα μπορεί να κάνει αίτηση για ΠΑ ;
Εμεις που εχουμε 420μορια πχ και εχουμε δηλωσει καποια ειδικοτητα με λιγες θεσεις πχ 5ατομα.. Υπαρχει περιπτωσει να μας συμπληροσουνε σε αλλη ειδικοτητα που παιρνει 60ατομα πχ αν υπαρχει ελλειψη;
Καλησπερα. Εχω καποιες ερωτήσεις Εχω δηλώσει πληρωμα αρματων μπορει καποιος να δωσει πληροφορίες για την ειδικότητα;
Επισης ξερω οτι πας αυλωνα... Αλλα για ποσο καιρο; Και μετα απο εκει οταν τελειώσει η εκπαίδευση τι γίνεται που πας; Μπορεις να επιλέξειςπου θα πας; Τι ισχύει για τις μεταθεσεις;
Συγνώμη για τις πολλες ερωτησεις ... Αλλα. Ειμαι κοπελα και δε γνωρίζω
Giveth έγραψε:Καλησπερα. Εχω καποιες ερωτήσεις Εχω δηλώσει πληρωμα αρματων μπορει καποιος να δωσει πληροφορίες για την ειδικότητα;
Επισης ξερω οτι πας αυλωνα... Αλλα για ποσο καιρο; Και μετα απο εκει οταν τελειώσει η εκπαίδευση τι γίνεται που πας; Μπορεις να επιλέξειςπου θα πας; Τι ισχύει για τις μεταθεσεις;
Συγνώμη για τις πολλες ερωτησεις ... Αλλα. Ειμαι κοπελα και δε γνωρίζω