Λοιπόν σας έχω νέα. Μίλησα με το Γεν και μου είπαν πίνακες δεν θα δούμε ακόμα, ελέγχουν κάποιες ενστάσεις. Ωστόσο... Μου είπε το έξεις... Ότι όλοι είναι επιτυχόντες και θα πάνε κατευθείαν για αθλήματα. Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να κοιτάμε στο (taxisnet) Γιατί εκεί θα γράφει πότε ακριβώς θα γίνουν τα ψυχομετρικα και τα αθλήματα και πού...Takis9s έγραψε:Θα βγούν σήμερα λέτε;
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
- Chris B.
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
- Επάγγελμα: Προγραμματιστής
Τι εννοείς όλοι είναι επιτυχόντες ; Θα το παίξουμε τζόκερ δηλαδή αν είμαστε μέσα η όχι ; Έχω μπερδευτείNikoseuamcs έγραψε:Λοιπόν σας έχω νέα. Μίλησα με το Γεν και μου είπαν πίνακες δεν θα δούμε ακόμα, ελέγχουν κάποιες ενστάσεις. Ωστόσο... Μου είπε το έξεις... Ότι όλοι είναι επιτυχόντες και θα πάνε κατευθείαν για αθλήματα. Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να κοιτάμε στο (taxisnet) Γιατί εκεί θα γράφει πότε ακριβώς θα γίνουν τα ψυχομετρικα και τα αθλήματα και πού...Takis9s έγραψε:Θα βγούν σήμερα λέτε;
Nikoseuamcs έγραψε:Λοιπόν σας έχω νέα. Μίλησα με το Γεν και μου είπαν πίνακες δεν θα δούμε ακόμα, ελέγχουν κάποιες ενστάσεις. Ωστόσο... Μου είπε το έξεις... Ότι όλοι είναι επιτυχόντες και θα πάνε κατευθείαν για αθλήματα. Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να κοιτάμε στο (taxisnet) Γιατί εκεί θα γράφει πότε ακριβώς θα γίνουν τα ψυχομετρικα και τα αθλήματα και πού...Takis9s έγραψε:Θα βγούν σήμερα λέτε;
Καλημέρα!
Πως γίνεται να είναι όλοι επιτυχόντες με 6.500 χιλιάδες αιτήσεις το λιγότερο;
Δεν ξέρω που φαίνεται παράλογο, πάντως σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, να είσαι καλά!
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
Παιδιά αυτό μου είπαν αυτό σας λέω... Εγώ πήρα και σξ και ΠΝ και μου είπαν και οι δύο το ίδιο τώρα δεν ξέρω. Για πν μου φαίνεται λογικό Τώρα για σξ ... ;Mar96 έγραψε:Nikoseuamcs έγραψε:Λοιπόν σας έχω νέα. Μίλησα με το Γεν και μου είπαν πίνακες δεν θα δούμε ακόμα, ελέγχουν κάποιες ενστάσεις. Ωστόσο... Μου είπε το έξεις... Ότι όλοι είναι επιτυχόντες και θα πάνε κατευθείαν για αθλήματα. Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να κοιτάμε στο (taxisnet) Γιατί εκεί θα γράφει πότε ακριβώς θα γίνουν τα ψυχομετρικα και τα αθλήματα και πού...Takis9s έγραψε:Θα βγούν σήμερα λέτε;
Καλημέρα!
Δεν ξέρω που φαίνεται παράλογο, πάντως σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, να είσαι καλά!
Nikoseuamcs έγραψε:Παιδιά αυτό μου είπαν αυτό σας λέω... Εγώ πήρα και σξ και ΠΝ και μου είπαν και οι δύο το ίδιο τώρα δεν ξέρω. Για πν μου φαίνεται λογικό Τώρα για σξ ... ;Mar96 έγραψε:Nikoseuamcs έγραψε:Λοιπόν σας έχω νέα. Μίλησα με το Γεν και μου είπαν πίνακες δεν θα δούμε ακόμα, ελέγχουν κάποιες ενστάσεις. Ωστόσο... Μου είπε το έξεις... Ότι όλοι είναι επιτυχόντες και θα πάνε κατευθείαν για αθλήματα. Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να κοιτάμε στο (taxisnet) Γιατί εκεί θα γράφει πότε ακριβώς θα γίνουν τα ψυχομετρικα και τα αθλήματα και πού...Takis9s έγραψε:Θα βγούν σήμερα λέτε;
Καλημέρα!
Βρε λέτε γιαυτο να έβγαζε πράσινο τικ στο ΠΝ και στο ΣΞ καταλληλος;
Άρα παιδιά όπως είπε και το παιδί, φέτος θα ισχύσει ότι έγινε και στους Νοσηλευτές του ΠΝ.Στους υποψήφιους Β/ΠΝ είχε γίνει ακριβώς το ίδιο. Στο τέλος Βγήκαν οι οριστικοί πίνακες με επιτυχόντες και επιλαχόντες. Μετα τις ενστάσεις δλδ, τους κάλεσαν μέσω τους ταξις, στους κατά τόπους τέλεσης των ΠΚΕ. Θα δείξει.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Παιδιά ξεχαστε το αυτό δεν υπάρχει περίπτωση. Στον στρατό ξηράς εγιναν κάπου στις 10000 αιτήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να καλέσει τόσα άτομα. Επισης αν εγώ είμαι σε μια ειδικότητα που ζητά 10 άτομα και εγώ είμαι στην θέση 30 δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πάω
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
- Chris B.
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αυτό σκέφτομαι και εγώ είναι πολύ περίεργο γενικά.giorgos2419 έγραψε:Παιδιά ξεχαστε το αυτό δεν υπάρχει περίπτωση. Στον στρατό ξηράς εγιναν κάπου στις 10000 αιτήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να καλέσει τόσα άτομα. Επισης αν εγώ είμαι σε μια ειδικότητα που ζητά 10 άτομα και εγώ είμαι στην θέση 30 δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πάω
- Chris B.
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αν είπαν αυτό στο παιδί καλά κάνει και το λέει αλλά μάλλον εννοούσαν ότι θα περάσουμε όλοι ΠΚΕ;Giwtobol22 έγραψε:Πάτε καλά ρε παιδιά ; Χαχαχα τι λέτε ;
Παίδες το παιδί μπήκε στον κόπο να μας ενημερώσει γιαυτο που έμαθε.Μην είμαστε κακοπροαίρετοι, ότι γίνει!
Αυτό του είπαν, αυτό είπε.
Θα χάσουμε και τα λογικά μας στο τέλος με αυτούς εκεί στο ΓΕΣ.
Αυτό του είπαν, αυτό είπε.
Θα χάσουμε και τα λογικά μας στο τέλος με αυτούς εκεί στο ΓΕΣ.
Μπορεί όντως να μη βγει πίνακας και να λέει μέσα το taxis ατομικά στον καθένα σε ποια σειρά είναι και αν σε καλούν για πκε τώρα αν έχεις 100 μόρια σε ειδικότητά που ζητάει 2 άτομα προφανώς και δεν θα σε καλέσουν μπορεί να λέει 20/2 και δεν θα σου έχει ημερομηνίες για πκε πάντως μέχρι Παρασκευή θα έχουν ενημέρωση
Όσοι έχουν γνωστό μπορούν να πάρουν τηλεφωνο και να μάθουν. Συνάδελφος μου με πήρε μόλις τηλ και τον ενημέρωσαν πως είναι 16ος στη σειρά για νοσηλευτής
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
Επίσης έμαθα ότι στο ΠΝ έγινε το ίδιο και με την άλλη προκήρυξη β/νοσηλευτών
ξερεις ποιο νήμα είναι εδώ; ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ! Αν θέλεις να γράψεις για ΠΝ μπες στο ΠΝ και γράψεNikoseuamcs έγραψε:Επίσης έμαθα ότι στο ΠΝ έγινε το ίδιο και με την άλλη προκήρυξη β/νοσηλευτών
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες