δες το μήνυμα που έγραψα το πρωί φίλεGreekGod έγραψε:33ΜΚ ελπιζω να μην πεσεις εξω και να βγουν αυριο οι πινακες.
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Μολις το διαβασα. Οποτε αναμενουμε.
The only easy day was yesterday.
Μια υποσημείωση πάντως σε αυτό το κομμάτι όσοι έχουν κάποιο βύσμα και δε λέω ο φίλος του ξαδέρφου του θείου μου αλλά άμεσο βύσμα μπορεί να ρωτήσει και να τους ενημερώσει τι θέση είναι και αν είναι μέσα για τις ΠΚΕ ούτως ή άλλως δε θα αλλάξουν κατά πολύ τα μόρια οι περισσότεροι που έκαναν ένσταση δεν ήξεραν προφανως να μετράνε τα μόρια τους.Οποτε διαμορφώθηκε η εικόνα με τα μόρια κάπως και ξαναλέω οποιος εχει καλό κονε μπορεί να μάθει αν είναι μέσα για ΠΚΕ
OTI NA NE έγραψε:Θα περιμενεις... Και πολυ μαλιστα! Εκτος και αν ξαφνικα! Η ειδικοτητα (ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ) ειναι κατι αλλο... Που εμεις δεν ξεραμε... Εως τωρα! Ειναι ας πουμε διασωστης! Η ναυαγοσωστης! Επειδη ας πουμε εχει σχεση με την θαλασσα... !Εσυ (ρε πατε καλα) οπως και γω (οτι να νε) οπως και το αλλο παλικαρι ο ΜΚ33 δεν τα λεμε καλα... Δεν τους αρεσουν αυτα που ακουνε την (την αληθεια δλδ αυτο που ισχυει)
Εχουμε δλδ τη καλη διαθεση να βοηθεισουμε με οσα ξερουμε (δεν τα ξερουμε βεβαια και ολα... !)
Αλλα τουλαχιστον το εχουμε ψαξει λιγο παραπανω... Απο καποια αλλα παιδια
Αυτο τελικα σε καποιους δεν αρεσει... ! Ας τους αφησουμε στο βαθυ υπνο τους και ας τους ξυπνησουν οι καμπανες... Με τα μορια...
Εδω δεν ηξερε την ειδικοτητα του (ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ) και τωρα φταιει και η επιτροπη μετα μορια γιατι λεει οτι εχει ασαφειες!
Εγω απλα θα ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ... Να περασει παρακαλω
Ας μας πει τη διπλωμα εχει; Τη προυπηρεσια εχει και που; Και τη πτυχιο εχει;
να δουμε για ποιο λογο δεν του μετρησαν τα μορια η επιτροπη!
Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχει Καμια σχεση με την ειδικοτητα του (ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 09, 2022 7:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Ο σεβασμός είναι παιδεία που μάλλον δεν έχεις μάθει... Τράβα στο στρατό να δούμε πόσα φέσια θα έχεις... Και εάν δεν με πιστεύεις θα δεις στα μόριαOTI NA NE έγραψε:Θα περιμενεις... Και πολυ μαλιστα! Εκτος και αν ξαφνικα! Η ειδικοτητα (ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ) ειναι κατι αλλο... Που εμεις δεν ξεραμε... Εως τωρα! Ειναι ας πουμε διασωστης! Η ναυαγοσωστης! Επειδη ας πουμε εχει σχεση με την θαλασσα... !Εσυ (ρε πατε καλα) οπως και γω (οτι να νε) οπως και το αλλο παλικαρι ο ΜΚ33 δεν τα λεμε καλα... Δεν τους αρεσουν αυτα που ακουνε την (την αληθεια δλδ αυτο που ισχυει)
Εχουμε δλδ τη καλη διαθεση να βοηθεισουμε με οσα ξερουμε (δεν τα ξερουμε βεβαια και ολα... !)
Αλλα τουλαχιστον το εχουμε ψαξει λιγο παραπανω... Απο καποια αλλα παιδια
Αυτο τελικα σε καποιους δεν αρεσει... ! Ας τους αφησουμε στο βαθυ υπνο τους και ας τους ξυπνησουν οι καμπανες... Με τα μορια...
Εδω δεν ηξερε την ειδικοτητα του (ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ) και τωρα φταιει και η επιτροπη μετα μορια γιατι λεει οτι εχει ασαφειες!
Εγω απλα θα ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ... Να περασει παρακαλω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 09, 2022 7:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τι ξέρεις από στρατό εσυ βρε κοπέλα μου; Ειλικρινά τι ξέρεις;Έχω υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις, είμαι οβα και όσα έχω δει από μέσα δε ξέρεις ούτε το 1/4Nikoseuamcs έγραψε:Ο σεβασμός είναι παιδεία που μάλλον δεν έχεις μάθει... Τράβα στο στρατό να δούμε πόσα φέσια θα έχεις... Και εάν δεν με πιστεύεις θα δεις στα μόρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 09, 2022 7:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nikoseuamcs έγραψε:Ο σεβασμός είναι παιδεία που μάλλον δεν έχεις μάθει... Τράβα στο στρατό να δούμε πόσα φέσια θα έχεις... Και εάν δεν με πιστεύεις θα δεις στα μόρια
Ημουν σιγουρος οτι κατι τετοιο θα εγραφες...
Ευτυχως που υπαρχουν καποιοι σαν σενα... Για να μπουμε ποιο ευκολα σαν ΕΠΟΠ εκει που αγαπαμε και μας αρεσει
OTI NA NE έγραψε:Ημουν σιγουρος οτι κατι τετοιο θα εγραφες... Ευτυχως που υπαρχουν καποιοι σαν σενα... Για να μπουμε ποιο ευκολα σαν ΕΠΟΠ εκει που αγαπαμε και μας αρεσει
Οσο για το σεβασμο θα πρεπει να τον κερδισεις απο τους αλλους
Κατι που εσυ δεν το καταφερες με τον τροπο σου και την (παιδεια σου... ) οποτε δεν εχω κανεναν λογο να σεβαστο εσενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 09, 2022 7:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι θέμα επιτροπής παιδιά. Βάση κανόνα ναι πρέπει να περνάει. Εσείς πάτε προετοιμασμένοι για το δυσκολότερο σενάριο
- prokopis23
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Nikoseuamcs έγραψε:Η οβα δεν είναι προσόν. Προσόν είναι μετάλλια, γλώσσες πτυχία
Είμαι κάμποσα χρόνια ΟΒΑ. Έχω δίπλωμα για όλα τα οχήματα. Ξέρω πολύ καλά το άρμα. Έχω πάει σε αμέτρητες ασκήσεις και βολές αρμάτων. Έχω συμμετάσχει στον Παρμενίων. Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Έχω καταλάβει σε μεγάλο βαθμό πως δουλεύει μια μονάδα (Βασικό). Ο στρατός μέσα πλέον θέλει νέα "χέρια". Τι να τον κάνουν τον άλλον αμα δε ξέρει τι σχήμα έχει το κατσαβίδι; Δε πα να είναι αστροφυσικός με μάστερ. Μιλάω για τα όπλα. Και ναι είναι προσόν το να είσαι ΟΒΑ γιατί αποκτάς εμπειρία που δεν την αποκτάς ούτε στο 1/20 σαν φαντάρος. Κάποιοι νομίζουν πως έχοντας κάνει το φανταριλίκι ξέρουν πολλά. Έτσι νόμιζα και γω στην αρχή. Αλλά μαθαίνεις άπειρα πράγματα για το πως λειτουργεί μια μονάδα. Τι πρέπει και τι δε πρέπει. Τι είναι σωστό και τι λάθος. Οι συνάδελφοι εδώ οι ΟΒΑ ξέρουν τι εννοώ. Άμα δεν ήταν προσόν δε θα το μοριοδοτούσαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 09, 2022 9:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Συναντήθηκε ο 33ΜΚ με τον OTI NA NE και τα έχουν κάνει όλα με στυλ μπομπ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Οπα καρκαλετσι ρε ΟΤΙ ΝΑ ΝΕ
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Χαλαρώστε λίγο 33ΜΚ και ΟΤΙ ΝΑ ΝΕ city center for the win
χαχα εσυ ρε φίλε ειρωνεύεσαι αλλά εδώ εμάς ρωτάς για το ποτε θα γίνουν αθλήματα ποτε θα βγουν πίνακες κτλπ είσαι ξερολας μάλλον και εσυ Γεια σου Σωτο ταβερνιάρηSwto έγραψε:Χαλαρώστε λίγο 33ΜΚ και ΟΤΙ ΝΑ ΝΕ city center for the win
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Και αφού σου αρέσει και λες ότι είναι ωραία... Γιατί δε μένεις εκεί και θες να έρθεις ΕΠΟΠ; 🤣prokopis23 έγραψε:Είμαι κάμποσα χρόνια ΟΒΑ. Έχω δίπλωμα για όλα τα οχήματα. Ξέρω πολύ καλά το άρμα. Έχω πάει σε αμέτρητες ασκήσεις και βολές αρμάτων. Έχω συμμετάσχει στον Παρμενίων. Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Έχω καταλάβει σε μεγάλο βαθμό πως δουλεύει μια μονάδα (Βασικό). Ο στρατός μέσα πλέον θέλει νέα "χέρια". Τι να τον κάνουν τον άλλον αμα δε ξέρει τι σχήμα έχει το κατσαβίδι; Δε πα να είναι αστροφυσικός με μάστερ. Μιλάω για τα όπλα. Και ναι είναι προσόν το να είσαι ΟΒΑ γιατί αποκτάς εμπειρία που δεν την αποκτάς ούτε στο 1/20 σαν φαντάρος. Κάποιοι νομίζουν πως έχοντας κάνει το φανταριλίκι ξέρουν πολλά. Έτσι νόμιζα και γω στην αρχή. Αλλά μαθαίνεις άπειρα πράγματα για το πως λειτουργεί μια μονάδα. Τι πρέπει και τι δε πρέπει. Τι είναι σωστό και τι λάθος. Οι συνάδελφοι εδώ οι ΟΒΑ ξέρουν τι εννοώ. Άμα δεν ήταν προσόν δε θα το μοριοδοτούσαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 09, 2022 9:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες