Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Ακριβως κατω απο το πρωτο μηνυμα μου ενας ακυρος εγραψε:
τι λέει ρε παιδιά; Γιατί εγώ δε την πιάνωΣε άλλη προκήρυξη συμμετέχεις κοπέλα μου; Εδώ για Εποπ είναι
Απο κατω ενας αλλος ακυρος γραφει: Χαχαχαχα
Αρα ποιος ειρωνευεται και ποιος ειναι αγενεις; Μετα απο 3 μηνυματα που πεσαν ολοι να με φανε, εννοειται και ειρωνευτηκα
τι λέει ρε παιδιά; Γιατί εγώ δε την πιάνωΣε άλλη προκήρυξη συμμετέχεις κοπέλα μου; Εδώ για Εποπ είναι
Αρα ποιος ειρωνευεται και ποιος ειναι αγενεις; Μετα απο 3 μηνυματα που πεσαν ολοι να με φανε, εννοειται και ειρωνευτηκα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Βγήκαν προσωρινά αποτελέσματα;
Ρε παιδιά μήπως μπερδεύτηκε η κοπέλα με την προκήρυξη των ΟΒΑ όπου εκεί δίνουν μόρια στα αθλήματα; Πιθανόν κάνω λάθος απλά το λέω γιατί κάποια στιγμή πρίν διαβάσω καλύτερα την προκήρυξη σαν χαζός είχα πιστέψει πως ίσχυε το ίδιο.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μόνο ειδικές δυνάμεις δίνουν μόρια τα αθλήματα.
εμενα λες άκυρο; ΧαχαχαΆκου να σ πω πάνε εκεί μέσα στην επιτροπή για τα ψυχομετρικά και πες τους τώρα απ την συνέντευξη ποσα μόρια θα πάρω;aria21 έγραψε:Ακριβως κατω απο το πρωτο μηνυμα μου ενας ακυρος εγραψε:
Θα σε ειδοποιήσουν μην αγχώνεσαι
Παλιοτερα στις προκυρηξεις η συνεντευξη μετρουσε 200 μορια αν δε κανω λαθος. Αυτο ειναι δεδομενο μεχρι και την τελευταια σειρα εποπ που μπηκε. Δεν μιλαω για οβα. Γυναικα ειμαι, δεν εχω καμια σχεση με οβα. Το απολυτηριο λυκειου που λετε παλι δεν το καταλαβαινω, εφοσον εγω για παραδειγμα δεν το εχω δηλωσει γιατι ειχα αλλα πτυχια.
προκηρυξη με προκήρυξη διαφέρει ξέρεις παλαιότερα όπως λες με έναν τενεκέ λάδι μπαίνανε ποια μόρια ;aria21 έγραψε:Παλιοτερα στις προκυρηξεις η συνεντευξη μετρουσε 200 μορια αν δε κανω λαθος. Αυτο ειναι δεδομενο μεχρι και την τελευταια σειρα εποπ που μπηκε. Δεν μιλαω για οβα. Γυναικα ειμαι, δεν εχω καμια σχεση με οβα. Το απολυτηριο λυκειου που λετε παλι δεν το καταλαβαινω, εφοσον εγω για παραδειγμα δεν το εχω δηλωσει γιατι ειχα αλλα πτυχια.
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Όλα ατάκα μεγάλε... Ήρεμα λίγο... Τα μόρια που κατέθεσε είναι και το ΟΒΑ ; Γιατί δεν θυμάμαι σε κάποια ειδικότητα να λέει σαν δικαιολογητικό τη θητεία σου στο Οβα... Άκου, φιλικά τι λέω... Η προκήρυξη έχει πολλές ασάφειες και αν κάτσεις με ένα δικηγόρο να τα διαβάσεις ολα τα άρθρα και τις παραγράφους θα δεις ότι κι εσύ είσαι λάθος σε κάποια όπως και ο (πάτε καλά ρε) ... Για αυτό ήρεμα και θα δούμε τι θα γίνει σε λίγες ώρες - μέρες - εβδομάδες.2α Μαλ έγραψε:Χωρίς να είσαι σίγουρη για αυτά που λες Ξεκίνησες και έλεγες εξυπνουλιδες και εξυπνουλιδες πως ήθελες να σου συμπεριφερθούν ; Διάβασε την προκήρυξη και σου ξαναλέω ότι δεν παίρνεις αλλά μόρια ούτε από συνέντευξη ούτε από αθλήματα. Τα μόρια τα παίρνεις ανάλογα με τα κριτήρια όπου ήδη έχεις κατάθεσει τα οποία έχουν ήδη αναρτηθεί και τα ξέρεις. Τώρα περιμένουμε τον πίνακα όπου μας δείχνει με την σειρά ποιοι πέρασαν στο επόμενο βήμα
Φιλουρια
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Nikoseuamcs έγραψε:Όλα ατάκα μεγάλε... Ήρεμα λίγο... Τα μόρια που κατέθεσε είναι και το ΟΒΑ ; Γιατί δεν θυμάμαι σε κάποια ειδικότητα να λέει σαν δικαιολογητικό τη θητεία σου στο Οβα... Άκου, φιλικά τι λέω... Η προκήρυξη έχει πολλές ασάφειες και αν κάτσεις με ένα δικηγόρο να τα διαβάσεις ολα τα άρθρα και τις παραγράφους θα δεις ότι κι εσύ είσαι λάθος σε κάποια όπως και ο (πάτε καλά ρε) ... Για αυτό ήρεμα και θα δούμε τι θα γίνει σε λίγες ώρες - μέρες - εβδομάδες.2α Μαλ έγραψε:Χωρίς να είσαι σίγουρη για αυτά που λες Ξεκίνησες και έλεγες εξυπνουλιδες και εξυπνουλιδες πως ήθελες να σου συμπεριφερθούν ; Διάβασε την προκήρυξη και σου ξαναλέω ότι δεν παίρνεις αλλά μόρια ούτε από συνέντευξη ούτε από αθλήματα. Τα μόρια τα παίρνεις ανάλογα με τα κριτήρια όπου ήδη έχεις κατάθεσει τα οποία έχουν ήδη αναρτηθεί και τα ξέρεις. Τώρα περιμένουμε τον πίνακα όπου μας δείχνει με την σειρά ποιοι πέρασαν στο επόμενο βήμα
Φιλουρια
Ας πούμε Ότι κάνω Λάθος, Εγώ σε ρωτάω έκανες ένσταση Για το πτυχίο και σου απάντησαν ότι στην ειδικότητα αρμενιστής Μετράει οποιοδήποτε πτυχίο;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
aria21 έγραψε:Παλιοτερα στις προκυρηξεις η συνεντευξη μετρουσε 200 μορια αν δε κανω λαθος. Αυτο ειναι δεδομενο μεχρι και την τελευταια σειρα εποπ που μπηκε. Δεν μιλαω για οβα. Γυναικα ειμαι, δεν εχω καμια σχεση με οβα. Το απολυτηριο λυκειου που λετε παλι δεν το καταλαβαινω, εφοσον εγω για παραδειγμα δεν το εχω δηλωσει γιατι ειχα αλλα πτυχια.
Η συνέντευξη έχει σταματήσει να μετράει απο το 2010 μετα απο προσφυγή του δικηγόρου Αγγελάκη
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Nikoseuamcs έγραψε:Όλα ατάκα μεγάλε... Ήρεμα λίγο... Τα μόρια που κατέθεσε είναι και το ΟΒΑ ; Γιατί δεν θυμάμαι σε κάποια ειδικότητα να λέει σαν δικαιολογητικό τη θητεία σου στο Οβα... Άκου, φιλικά τι λέω... Η προκήρυξη έχει πολλές ασάφειες και αν κάτσεις με ένα δικηγόρο να τα διαβάσεις ολα τα άρθρα και τις παραγράφους θα δεις ότι κι εσύ είσαι λάθος σε κάποια όπως και ο (πάτε καλά ρε) ... Για αυτό ήρεμα και θα δούμε τι θα γίνει σε λίγες ώρες - μέρες - εβδομάδες.2α Μαλ έγραψε:Χωρίς να είσαι σίγουρη για αυτά που λες Ξεκίνησες και έλεγες εξυπνουλιδες και εξυπνουλιδες πως ήθελες να σου συμπεριφερθούν ; Διάβασε την προκήρυξη και σου ξαναλέω ότι δεν παίρνεις αλλά μόρια ούτε από συνέντευξη ούτε από αθλήματα. Τα μόρια τα παίρνεις ανάλογα με τα κριτήρια όπου ήδη έχεις κατάθεσει τα οποία έχουν ήδη αναρτηθεί και τα ξέρεις. Τώρα περιμένουμε τον πίνακα όπου μας δείχνει με την σειρά ποιοι πέρασαν στο επόμενο βήμα
Φιλουρια
Η θητεία του ΔΕΑ ΟΒΑ ΣΤΡ στην Ελλάδα η την Κύπρο μοριοδοτήτε σαν εχτά προσόν Δεν χεριάζετε να Αναφέρετε σε κάποια ειδικότητα όπως Οι ξένες Γλώσσες Τα Διπλώματα Η πολυτεκνία το μετάλλιο Εξόχου Πράξεων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Αύγ 09, 2022 2:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Η οβα δεν είναι προσόν. Προσόν είναι μετάλλια, γλώσσες πτυχίαre pate kala re έγραψε:Η θητεία του ΔΕΑ ΟΒΑ ΣΤΡ στην Ελλάδα η την Κύπρο μοριοδοτήτε σαν εχτά προσόν Δεν χεριάζετε να Αναφέρετε σε κάποια ειδικότητα όπως Οι ξένες Γλώσσες Τα Διπλώματα Η πολυτεκνία το μετάλλιο Εξόχου Πράξεων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 09, 2022 7:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Nikoseuamcs έγραψε:Οι οβα δεν είναι προσόν. Προσόν είναι μετάλλια, γλώσσες πτυχία
Οταν ενας Οβα έχει 1-2-3 χρόνια στο στράτευμα είναι απόφοιτος ΣΧΑΛ Και ΚΕΑΠ 'ίσως Και ΚΕΟΑΧ ή ΟΥΚ ένας ΔΕΑ έχει 14 μήνες και έχει βγάλει μια Σχολή έχει βγάλει μπορεί να έχει και αυτός ΚΕΑΠ και ΣΧΑΛ και ένας ΣΤΡ έχει 9-12 μήνες και έχει βγάλει ειδικές και Κάποιο σχολείο πχ ΣΧΑΛ ναι Σε σχέση με έναν αστράτευτό νέο Ή μια γυναίκα είναι προσόν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Αύγ 09, 2022 7:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Nikoseuamcs έγραψε:Οι οβα δεν είναι προσόν. Προσόν είναι μετάλλια, γλώσσες πτυχία
Πάντος περιμένω Να Βγάλεις λάθος και εμένα και τον δικηγόρο Μου Σχετικά με τα πτυχία στην ειδικότητα Αρμενιστή
Καλησπερα σε ολα τα παιδιαΗ καλυτερη απαντηση σε καποιους ειναι ο πινακας μοριων με το ποιοι ειναι επιτυχων και επιλαχων
Εκει καποιοι θα καταλαβουν τη βλακειες... Ελεγαν
Μην απαντατε σε αυτους που κανουν οτι ξερουν... Και εχουν διαβασει αλλη προκηρυξη για (ΟΒΑ)
ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ
Τωρα οσο για τους πινακες θα βγουν μεσα στην εβδομαδα αλλιως Το προγραμμα των ΠΚΕ δεν θα βγει στις ημερομηνιες που λενε.
Εκει καποιοι θα καταλαβουν τη βλακειες... Ελεγαν
Μην απαντατε σε αυτους που κανουν οτι ξερουν... Και εχουν διαβασει αλλη προκηρυξη για (ΟΒΑ)
ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ
Τωρα οσο για τους πινακες θα βγουν μεσα στην εβδομαδα αλλιως Το προγραμμα των ΠΚΕ δεν θα βγει στις ημερομηνιες που λενε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: GZ1 και 2 επισκέπτες