ναιSTR DB έγραψε:Σε περίπτωση που πάρουν κάποιον ΟΒΑ του χορηγείται φύλο πορείας για να δώσει αθλήματα αν είναι σε άλλη πόλη;
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Θα βγει τπτ σημερα ξερει κανενας;
- Tanto
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 41
Όλοι ελπίζουμε.
Καλησπερα και καλη επιτυχια. Ξερει κανεις ποσα μορια πιανουν η συνεντευξη και τα αθληματα;
τι λέει ρε παιδιά; Γιατί εγώ δε την πιάνωΣε άλλη προκήρυξη συμμετέχεις κοπέλα μου; Εδώ για Εποπ είναιaria21 έγραψε:Καλησπερα και καλη επιτυχια. Ξερει κανεις ποσα μορια πιανουν η συνεντευξη και τα αθληματα;
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Επιτελουυυυυς βγήκαν. Ένα όνειρο ζωής εκπληρώνεται! Αρτοποιός 💪
Ζ'ΜΑΚ
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 34
Βγηκανε τα αποτελεσματα; Εμενα δεν μ εμφανιζει κατι!
ΟΒΑ17 έγραψε:Επιτελουυυυυς βγήκαν. Ένα όνειρο ζωής εκπληρώνεται! Αρτοποιός 💪
Που βγηκαν φιλος να το δουμε και μεις
Δύσκολο για σήμερα παιδιά μόλις μίλησα εξετάζουν ακόμα τις ενστάσεις που εγιναν!Μου είπε προσωπική του εκτίμηση από Παρασκευή θα ήταν πιο λογικό να αναρτηθούν αλλιώς πάμε για Τρίτη 16!
Καλο θα ηταν να μην ειρωνευεσαι και να εισαι πιο ενημερωμενος. Βγαινουν σημερα οι προσωρινοι πινακες. Αφοτου δωσεις πκε, θα παρεις καποια μορια εξτρα απο την συνεντευξη και τα αθληματα. Για αυτο λεγονται και προσωρινοι πινακες. Μετα απο αυτο θα βγουν οι τελικοι πινακες. Οποτε αν καποιος γνωριζει ας μου απαντησει. Δεν χρειαζομαι ειρωνειες.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 19
Διάβασε την προκήρυξη τα αθλήματα έχουν κάποια όρια αν δεν τα πιάσεις απλά κοβεσαι... Δεν έχει να κάνει με τα μόρια. Οι πίνακες είναι προσωρινοί για όσους κοπούν να πάρουν τους επόμενους
Υπάρχει πιθανότητα να βγουν σημερα; Τι λετε;
καλο θα ήταν λοιπόν να διαβάσεις και καμία προκήρυξη γιατί με αυτά που λες θα μας τρελάνεις τελείωςΤα αθλήματα δεν είναι βαθμολογούμενα και ούτε μόρια παίρνεις από συνεντεύξεις επίσης προσωρινοί πίνακες λέγονται γιατί εγώ μπορεί να είμαι επιτυχών και εσυ να είσαι επιλαχών να δώσουμε και οι 2 αθλήματα να κοπώ εγώ και εσυ να περάσεις για αυτό το λόγο βγαίνουν προσωρινοί πίνακεςaria21 έγραψε:Καλο θα ηταν να μην ειρωνευεσαι και να εισαι πιο ενημερωμενος. Βγαινουν σημερα οι προσωρινοι πινακες. Αφοτου δωσεις πκε, θα παρεις καποια μορια εξτρα απο την συνεντευξη και τα αθληματα. Για αυτο λεγονται και προσωρινοι πινακες. Μετα απο αυτο θα βγουν οι τελικοι πινακες. Οποτε αν καποιος γνωριζει ας μου απαντησει. Δεν χρειαζομαι ειρωνειες.
Επίσης αν κάποιος περνάει για πλάκα τα αθλήματα και είναι και επιτυχών στους προσωρινούς πίνακες δεν έχει να φοβάσαι κάτι θεωρείται ήδη Εποπ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες