Από ότι καταλαβαίνω προφανώς όχι (με βάση τον αριθμό εξεταζόμενων στην Αλεξανδρούπολη[600]). Λογικά θα γίνονται και Θεσσαλονίκη και Αθήνα.Str vpv έγραψε:Για ολους θα γίνουν Αλεξανδρουπολη;
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
- Chris B.
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
- Επάγγελμα: Προγραμματιστής
AΚριβως οι ημερομηνίες είναι παράλληλες σχεδόν Σε όλα τα εξεταστικα κέντρα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε αποτελέσματα από 16 Αυγούστου και μετά
Green-Dragon99 έγραψε:Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε αποτελέσματα από 16 Αυγούστου και μετά
Ακριβώς! Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ.
Οπότε παίδες καλή Παναγιά να έχουμε και εύχομαι καλά αποτελέσματα!
- Nikoseuamcs
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Και από που το βγάλατε αυτό το συμπέρασμα; Επειδή θα γίνουν τα αθλήματα 29 ; Λοιπόν ... Εμένα μου είπαν ότι από αύριο μέχρι και Παρασκευή 12 του μήνα θα βγουν οι πίνακες. Μετά θα έχουν ένα χρονικό διάστημα που θα ετοιμαστούν και μετά 18 με 22 βαριά 29 θα γίνουν τα ψυχοτεχνικά. Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν...Mar96 έγραψε:Green-Dragon99 έγραψε:Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε αποτελέσματα από 16 Αυγούστου και μετά
Και εγώ για αυτή τη βδομάδα ξέρω για πίνακες! Τώρα θα φανεί, βέβαια παιδιά αυτή ή την άλλη βδομάδα τουλάχιστον φτάσαμε στο τέλος 1 βδομάδα δεν είναι τίποτα μπροστά στη τόση καθυστέρηση που περάσαμε!
Καλά αποτελέσματα σε όλους
Nikoseuamcs έγραψε:Και από που το βγάλατε αυτό το συμπέρασμα; Επειδή θα γίνουν τα αθλήματα 29 ; Λοιπόν ... Εμένα μου είπαν ότι από αύριο μέχρι και Παρασκευή 12 του μήνα θα βγουν οι πίνακες. Μετά θα έχουν ένα χρονικό διάστημα που θα ετοιμαστούν και μετά 18 με 22 βαριά 29 θα γίνουν τα ψυχοτεχνικά. Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν...Mar96 έγραψε:Green-Dragon99 έγραψε:Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε αποτελέσματα από 16 Αυγούστου και μετά
Θεού θέλοντος κ καιρού επιτρέποντος, τότε!
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Chris B. έγραψε:Από ότι καταλαβαίνω προφανώς όχι (με βάση τον αριθμό εξεταζόμενων στην Αλεξανδρούπολη[600]). Λογικά θα γίνονται και Θεσσαλονίκη και Αθήνα.Str vpv έγραψε:Για ολους θα γίνουν Αλεξανδρουπολη;
Αθήνα (ΣΣΕ-ΣΙ-ΣΝΔ)
Λάρισα
Θεσσαλονίκη
Καβάλα
Αλεξανδρούπολη
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
33ΜΚ έγραψε:Και εγώ για αυτή τη βδομάδα ξέρω για πίνακες!Τώρα θα φανεί, βέβαια παιδιά αυτή ή την άλλη βδομάδα τουλάχιστον φτάσαμε στο τέλος 1 βδομάδα δεν είναι τίποτα μπροστά στη τόση καθυστέρηση που περάσαμε!
Τα αποτελέσματα σ μέχρι τις 12/8 θα είναι έτοιμα και στην διάθεση των επιτελείων προς δημοσίευση απο εκεί και πέρα το θέμα είναι πότε θα τα ανακοινώσουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Αύγ 08, 2022 6:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Αναμένουμε λοιπόν.
Το 50αρι στη πισινα ειναι μια διαδρομή; Ξερει κανεις που εχει δωσει;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
ναι μια διαδρομη ειναι και οπως μας ειχαν πει και περυσι θελουν να δουν αν καποιος ξερει κολυμπι αφου με το οριο αυτο που εχει και πλατσουριζοντας το βγαζειςfnFAL έγραψε:Το 50αρι στη πισινα ειναι μια διαδρομή; Ξερει κανεις που εχει δωσει;
Ισχύει... Ευχαριστω
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Παντως μην πιστευετε οτι αρθρο διαβαζετε. Το να ξεκινησουν 29 και να τελειωσουν 12 μου φαινεται απιθανο. Μιλαμε για 5 χιλιαδες υποψηφιους απο τους οποιους ποσοι θα κολλησουν κοβιντ ποσοι θα σταλθουν για ιατρικη επανεξεταση και ποσοι θα τραυματιστουν στα αθληματα. Πραγματα που θα πανε ολη την διαδικασια πισω
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης