Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 30
Για πκε πότε θα έχουμε νέα; Μαζί με τους πίνακες;
Ναι φίλε
Καλημέρα στην παρέα. Μετά από ψάξιμο και δυο ενστάσεις (στη μια μου απάντησαν ότι είναι αβάσιμη) κατάλαβα ότι μου έχουν φάει μόρια (επίτηδες ή μη δεν ξέρω).
Υπάρχει κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα και αν ναι πρόκειται να κάνει κάποιες άλλες κινήσεις ;
Υπάρχει κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα και αν ναι πρόκειται να κάνει κάποιες άλλες κινήσεις ;
panic2 έγραψε:Καλημέρα στην παρέα.Μετά από ψάξιμο και δυο ενστάσεις (στη μια μου απάντησαν ότι είναι αβάσιμη) κατάλαβα ότι μου έχουν φάει μόρια (επίτηδες ή μη δεν ξέρω).
Καλημερα κομαντο Πες μας πιο συγκεκριμενα για να σε βοηθησουμε αν θελεις!
Έχω 420 μόρια (απολυτήριο 12,5*12=150 ΕΛΔΥΚ 8μηνες *15=120 και προϋπηρεσία 8 μήνες 150 μόρια) Αν λέω κάτι λάθος πείτε μου.
Για κάποιο λόγο μου έχουν βάλει 255 (;)
Αξίζει να κινηθώ νομικά γιατί από την ένσταση δεν βρήκα άκρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panic2 την Κυρ Αύγ 07, 2022 11:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φιλε δυστυχώς δε μπορείς να κανεις κάτι πλέον! Εφοσον παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων ακόμα και με δικηγόρο δε θα μπορέσεις να κανεις ούτε ένσταση γιατί πολύ απλά οι ενστάσεις ήταν έως ΠαρασκευήΌσο για την ένσταση που την έκριναν αβάσιμη ακόμη και αβάσιμη να μην ήταν δε πρόκειται να βγάλεις άκρη ποτεpanic2 έγραψε:Καλημέρα στην παρέα.Μετά από ψάξιμο και δυο ενστάσεις (στη μια μου απάντησαν ότι είναι αβάσιμη) κατάλαβα ότι μου έχουν φάει μόρια (επίτηδες ή μη δεν ξέρω).
Αλλά πες μας αν θέλεις γιατί στην έβγαλαν αβάσιμη να σε βοηθήσουμε αν μπορούμε
33ΜΚ έγραψε:φιλε δυστυχώς δε μπορείς να κανεις κάτι πλέον! Εφοσον παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων ακόμα και με δικηγόρο δε θα μπορέσεις να κανεις ούτε ένσταση γιατί πολύ απλά οι ενστάσεις ήταν έως ΠαρασκευήΌσο για την ένσταση που την έκριναν αβάσιμη ακόμη και αβάσιμη να μην ήταν δε πρόκειται να βγάλεις άκρη ποτεpanic2 έγραψε:Καλημέρα στην παρέα.Μετά από ψάξιμο και δυο ενστάσεις (στη μια μου απάντησαν ότι είναι αβάσιμη) κατάλαβα ότι μου έχουν φάει μόρια (επίτηδες ή μη δεν ξέρω).
Αλλά πες μας αν θέλεις γιατί στην έβγαλαν αβάσιμη να σε βοηθήσουμε αν μπορούμε
Δεν μου το αιτιολόγησαν απλά έγραψαν ότι κρίνεται αβάσιμη.
Τους έκανα ξανά ένσταση να μου το εξηγήσουν αλλά τίποτα.
Δεν γίνεται όμως να σου κόβουν μόρια και να μην σου λένε το γιατί και να περνάει στο ντούκου.
Ναι σου ξαναλέω θέλεις να μας πεις γιατί πιστεύεις πως σου έκοψαν μόρια; Για να σε βοηθήσουμε κάπως!panic2 έγραψε:Δεν μου το αιτιολόγησαν απλά έγραψαν ότι κρίνεται αβάσιμη.Τους έκανα ξανά ένσταση να μου το εξηγήσουν αλλά τίποτα.
Δεν γίνεται όμως να σου κόβουν μόρια και να μην σου λένε το γιατί και να περνάει στο ντούκου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Αύγ 07, 2022 1:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
panic2 έγραψε:Έχω 420 μόρια (απολυτήριο 12,5*12=150 ΕΛΔΥΚ 8μηνες *15=120 και προϋπηρεσία 8 μήνες 150 μόρια) Αν λέω κάτι λάθος πείτε μου.
Τα έχω αναλύσει ποιο πάνω.
Αν θες δες τα να μου πεις και εσύ αν κάνω κάπου λάθος.
33ΜΚ έχει γράψει πιο πάνω την μοριοδοτηση του τα χαρτια που έχει αν δεν το είδες ρίξε μια ματιά !Panic2 μήπως δεν σου έπιασαν την προϋπηρεσία; Η ειδικότητα που έβαλες είναι ίδια με την προϋπηρεσία που έχεις?
Τι ειδικότητα είχες ως στρατευσιμος; Και τι ειδικότητα δήλωσες ;Σορρυ παιδιά απλά δε μπορώ να βλέπω προηγούμενα μηνύματα συνέχεια είναι πολλά! Δε ξέρω αν το έχεις αναφέρει για αυτό το λέωpanic2 έγραψε:Τα έχω αναλύσει ποιο πάνω.Αν θες δες τα να μου πεις και εσύ αν κάνω κάπου λάθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Αύγ 07, 2022 1:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Toniav99 έγραψε:33ΜΚ έχει γράψει πιο πάνω την μοριοδοτηση του τα χαρτια που έχει αν δεν το είδες ρίξε μια ματιά !Panic2 μήπως δεν σου έπιασαν την προϋπηρεσία; Η ειδικότητα που έβαλες είναι ίδια με την προϋπηρεσία που έχεις;
Η ειδικότητα που έχω είναι ΤΥΦΕΚΙΟΦΟΡΟΣ - ΟΔΗΓΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ και έχω κάνει αίτηση για Οδηγός οχημάτων ΕΜ (I1). Είναι στην ειδικότητα μου. Αλλά και πάλι με ΕΛΔΥΚ και απολυτήριο είμαι 270 μόρια δεν εξηγείτε τα 255 που μου έχουν βγάλει.
Toniav99 έγραψε:33ΜΚ έχει γράψει πιο πάνω την μοριοδοτηση του τα χαρτια που έχει αν δεν το είδες ρίξε μια ματιά !Panic2 μήπως δεν σου έπιασαν την προϋπηρεσία; Η ειδικότητα που έβαλες είναι ίδια με την προϋπηρεσία που έχεις;
Η ειδικότητα που έχω είναι ΤΥΦΕΚΙΟΦΟΡΟΣ - ΟΔΗΓΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ και έχω κάνει αίτηση για Οδηγός οχημάτων ΕΜ (I1). Είναι στην ειδικότητα μου. Αλλά και πάλι με ΕΛΔΥΚ και απολυτήριο είμαι 270 μόρια δεν εξηγείτε τα 255 που μου έχουν βγάλει.
Οντως τα μορια σου ειναι αυτα. Ειναι αδικια αυτο που εγινε το θεμα ειναι οτι τελειωσαν οι ενστασεις δυστυχως και δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι νομικα .
προφανως δε σου μέτρησαν 1 μήνα ΕΛΔΥΚ ρε φίλε δε θέλει πολύ μυαλό να το σκεφτείς! Ένας μήνας ελδυκ δίνει 15 μόρια και είσαι -15 προφανως τον πρώτο μήνα πρωτου ορκιστείς και φύγεις δε στον μέτρησαν ή του επαναπατρισμού όπως και να χει για αυτό είσαι -15.Όσο αναφορά την ειδικότητα τώρα οδηγός οχήματος όταν λες μήπως ήσουν δικυκλιστής; Νομίζω το πεζικό έχει αυτή την ειδικότητα για οδηγούς! Αν ναι τότε λογικό να μην είναι μη συναφείς η ειδικότητα σου με αυτή που έβαλες και για αυτό δε πήρες τα μόριαpanic2 έγραψε:Toniav99 έγραψε:33ΜΚ έχει γράψει πιο πάνω την μοριοδοτηση του τα χαρτια που έχει αν δεν το είδες ρίξε μια ματιά !Panic2 μήπως δεν σου έπιασαν την προϋπηρεσία; Η ειδικότητα που έβαλες είναι ίδια με την προϋπηρεσία που έχεις;
Όχι οδηγός τροχοφόρου ήμουν. Όπως και να έχει μάλλον την πάτησα δεν πρόκειται να γίνει κάτι.Απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως έχει και άλλος παρόμοιο πρόβλημα. Την πέμπτη τους έστειλα και δεύτερο mail περιμένω να μου απαντήσουν να μου λυθεί και η απορία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης