Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Έχω 690 μόρια ΣΞ κ τα ίδια ΠΑ πολλά μόρια πείρα από την προϋπηρεσία μου Από ότι έχω καταλάβει για αθλήματα θα πάρουν τριπλάσιο αριθμό ατόμων σωστά;
Baba95 έγραψε:Έχω 690 μόρια ΣΞ κ τα ίδια ΠΑ πολλά μόρια πείρα από την προϋπηρεσία μου Από ότι έχω καταλάβει για αθλήματα θα πάρουν τριπλάσιο αριθμό ατόμων σωστά;
Για της ΠΚΕ ναι
Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την προσφυγή κατά της προσωρινής μοριοδότησης. Απαιτείται η προσφυγή να γίνει από δικηγόρο ή μπορώ να διατυπώσω μόνος τις αντιρρήσεις μου?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Ειναι κανενας εδω τεχνικος οπλισμου στο πζ;
Συγγνώμη που πριζω Οι ΠΚΕ είναι τα αθλήματα;
Πκε είναι οι ψυχομετρικες, οι υγειονομικές εξετάσεις και τα αθλήματα!
Μάγκες είναι απίστευτοι στο ΓΕΣ ένας συνάδελφος μου προσπαθεί να δει τα μόρια του και δε του τα βγάζει ακόμα με τίποτα μόνο αριθμό αίτησης και λέει από κάτω εκτύπωση αίτησης. Προσπαθήσαμε από το τηλ μου, από pc τίποτα γενικά. Προσπαθεί να πάρει και στα τηλ που δώσανε στο Help Desk δε το σηκώνει κανεις.Και λέω τώρα εγώ, αύριο τελειώνουν οι ενστάσεις και δει εν τέλη πως του έχουν κόψει μόρια τι γίνεται; ΚΛΑΦΤΑΑΑ
- konna
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
Τόσος καιρός πέρασε μια δουλειά σωστή δεν έκαναν!
33ΜΚ έγραψε:Μάγκες είναι απίστευτοι στο ΓΕΣ ένας συνάδελφος μου προσπαθεί να δει τα μόρια του και δε του τα βγάζει ακόμα με τίποτα μόνο αριθμό αίτησης και λέει από κάτω εκτύπωση αίτησης. Προσπαθήσαμε από το τηλ μου, από pc τίποτα γενικά. Προσπαθεί να πάρει και στα τηλ που δώσανε στο Help Desk δε το σηκώνει κανεις.Και λέω τώρα εγώ, αύριο τελειώνουν οι ενστάσεις και δει εν τέλη πως του έχουν κόψει μόρια τι γίνεται; ΚΛΑΦΤΑΑΑ
Ρε δεν είναι ωραίο αυτό που θα πω, αλλά μπορεί να το κάνουν και επίτηδες για να κόψουν κόσμο.
Τι να πω, μακάρι να βγάλει άκρη το παιδί!
Ας στείλει μειλ στο μειλ των ενστάσεων και να τους εξηγήσει την κατάσταση. Έτσι θα είναι καλυμμένος σε περίπτωση που δεν έχουν μετρήσει σωστά τα μόρια του. Αποκλείεται να μην του απαντήσουν, είναι υποχρεωμένοι !
Απίστευτα πράγματα. Εντομεταξυ καλεί ο άνθρωπος στο ΓΕΣ στο κέντρο και ο ένας τον στέλνει στον άλλο! Να σας δώσω ένα παράδειγμα παίρνει κέντρο τον συνδέουν με το Β4 και το Β4 του λέει εμείς βγάλαμε απλά την προκήρυξη το Β1 είναι αρμόδιο για τους Εποπ. Τον συνδέουν εκεί και λενε εμείς δεν είμαστε επιτροπή καλέστε στην επιτροπή. Του δίνουν τα γνωστα τηλέφωνα που είχαν αναρτήσει του Help Desk (πλέον δεν υπάρχουν στο σάιτ) καλεί ο άνθρωπος από την Τρίτη και δε το έχει σηκώσει κανεις ποτε, φαντάζομαι σίγουρα δε θα είναι ο μόνος που έχει το ίδιο θέμα.Απίστευτα πράγματα, αυτό έχω να πω μια προκήρυξη που ξεκίνησε Μάρτιο και θα τελειώσει στην καλύτερη Οκτώβρη την τρεναρουν όσο μπορούν με τις τόσες ενστάσεις και την αναβολή 2 μηνών!
Ελλάδα και πάλι Ελλάδα αδέρφια! Καλημέρα!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
akaluptos έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την προσφυγή κατά της προσωρινής μοριοδότησης. Απαιτείται η προσφυγή να γίνει από δικηγόρο ή μπορώ να διατυπώσω μόνος τις αντιρρήσεις μου;
Οχι ρε τι δικηγόρο. Απλα την κανεις μόνος σου. Στην ουσία ένσταση ειναι
33ΜΚ έγραψε:Απίστευτα πράγματα. Εντομεταξυ καλεί ο άνθρωπος στο ΓΕΣ στο κέντρο και ο ένας τον στέλνει στον άλλο! Να σας δώσω ένα παράδειγμα παίρνει κέντρο τον συνδέουν με το Β4 και το Β4 του λέει εμείς βγάλαμε απλά την προκήρυξη το Β1 είναι αρμόδιο για τους Εποπ. Τον συνδέουν εκεί και λενε εμείς δεν είμαστε επιτροπή καλέστε στην επιτροπή. Του δίνουν τα γνωστα τηλέφωνα που είχαν αναρτήσει του Help Desk (πλέον δεν υπάρχουν στο σάιτ) καλεί ο άνθρωπος από την Τρίτη και δε το έχει σηκώσει κανεις ποτε, φαντάζομαι σίγουρα δε θα είναι ο μόνος που έχει το ίδιο θέμα.Απίστευτα πράγματα, αυτό έχω να πω μια προκήρυξη που ξεκίνησε Μάρτιο και θα τελειώσει στην καλύτερη Οκτώβρη την τρεναρουν όσο μπορούν με τις τόσες ενστάσεις και την αναβολή 2 μηνών!
Μα πείτε μου ρε παιδιά, ποιοι οι λόγοι που την καθυστερούν τοοοοσο πολύ;
Τόσοι λίγοι είχαν κάνει τα χαρτιά τους;
Και πέρσι οι αριθμοί των αιτήσεων, εκτός ΠΝ όπως προαναφέραμε και χθες, πάνω -κάτω δεν ήταν παρόμοιοι;
Τι να πω, μακάρι το παλικάρι να έχει αρκετά μόρια και να είναι στους επιτυχόντες!
Ίσα ίσα το αντίθετο οι αιτήσεις από πέρυσι φέτος ήταν οι μισές, με αυτή τη λογική θα έπρεπε να τρέξουν όλα πιο γρήγορα.Αλλά δημόσιο είσαι μη το ξεχνάς
33ΜΚ έγραψε:Ίσα ίσα το αντίθετο οι αιτήσεις από πέρυσι φέτος ήταν οι μισές, με αυτή τη λογική θα έπρεπε να τρέξουν όλα πιο γρήγορα.Αλλά δημόσιο είσαι μη το ξεχνάς
Εδώ πηγα στα ΚΕΠ για ένα γνήσιο υπογραφής κ ο άλλος μόνο που δε με έβρισε που τον ξεσήκωσα από τη θέση του κάτω από το air-condition, παντού σχεδόν έτσι είναι παιδιά, κακά τα ψέματα. Έτσι έχουν μάθει, η νοοτροπία αυτη Δυστυχώς, θα υπάρχει εις αει. Λίγα τα άτομα με ποιον και κοινωνική συνείδηση. Κάτι τέτοια βλέπω και δε θέλω να τους μοιάσω, ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες