Αυτό εννοώ φίλε μου λογικά τρέχουν παράλληλα και οποίοι/ες έχουν αλλαγές στις αιτήσεις τους γίνονται οι προσθήκες στους ήδη υπάρχοντες πίνακες κατάλληλων. Πιστεύω εφόσον μπήκε σε μια σειρά και ξεκίνησε θα κυλήσει σύντομα
33ΜΚ έγραψε: Σε περίπτωση που είσαι επιτυχών σε 2 σώματα πχ ναυτικό και ξηρά διαλέγεις που θέλεις να καταταγείς ; Γνωρίζει κάποιος σχετικά ;
Ειχα ρωτησει μια κοπελα που περασε περυσι και μου ειπε πως οταν δινεις τα αθληματα και τα περασεις βαζεις με σειρα προτιμησης εκει που θες να περασεις.
33ΜΚ έγραψε:Σε περίπτωση που είσαι επιτυχών σε 2 σώματα πχ ναυτικό και ξηρά διαλέγεις που θέλεις να καταταγείς ; Γνωρίζει κάποιος σχετικά ;
Αποκλειστικά δικιά σου επιλογή 33ΜΚ, δεν υπάρχει κάποιο κόλλημα ούτε χρειάζεται να κάνεις κάποια επιπλέον κίνηση εσύ πέραν του να παρουσιαστείς στο σώμα που επιθυμείς/επιλέχθηκες.
Καλημέρα επειδή γίνεται ένας ψιλοχαμος στο νήμα του ναυτικού θα τα γράψω εδώΜόλις μίλησα με δικό μου άτομο που είναι μέσα και μου είπε κατάλληλοι/ακατάλληλοι έως την Παρασκευή θα ανακοινωθούν τώρα σήμερα αύριο μεθαύριο, έως την Παρασκευή πάντως θα έχουν ανακοινωθεί
Προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης θα βγουν πρώτη βδομάδα του Αυγούστου όπου και εκεί θα έχει το δικαίωμα κάποιος να κάνει προσφυγή
Και τέλος ΠΚΕ θα γίνουν μετά τις 19 Αυγούστου αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι θα ξεκινήσουν 22 Αυγούστου ακριβώς
Τέλος, η κατάταξη αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβρη! Αυτά από μένα από άτομο που έχω μέσα στην επιτροπή.
Το κατάλληλος γενικά δε λέει κάτι από μόνο του ο καθένας μπορεί να είναι αν έχει βάλει την ταυτότητα του και το απολυτήριο λυκείου σε ειδικότητες που ζητάει μόνο αυτά