Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Rafale122 »

Αυτό που δείχνεις με αυτά που λες ρε κολλητέ δεν στέκουν όταν θέλεις μια δουλειά και κάνεις αμάν να μπεις και σου λένε μπαίνεις αλλά όχι στην ειδικότητά που θέλεις δεν νομίζω εκεί να κάνεις πίσω τόσο εύκολα όσο και σίγουρος να είσαι ότι θα βγει ξανά μπορεί να σου συμβούν διάφορα μέσα σε ένα χρόνο και να μην μπορείς να πας καν η να γίνει κάτι και να μην μπορείς να παραβρεθείς στα αθλήματα...
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Rafale122 έγραψε:Εκεί που ήθελες δλδ να μπεις σαν τρελός είπες τελικά να μην πας για να βγάλεις το πτυχίο σου και να μπεις στην επόμενη που τελευταία στιγμή μπορεί να τα ακυρώσουν όλα και να μην έβγαινε καν... Επίσης αν ο γνωστός σου στο γες ήξερε από πριν και της ειδικότητες θα ήξερες και από τώρα σε σειρά κατάταξης είσαι...

Ήθελα Και θέλω σαν τρελός να μπω, και ναι το ρίσκαρα Για Να πάω σε καλύτερη ειδικότητα που στο μέλλον θα μπορέσω πιο εύκολα να Κάνω μετάταξη σαν Μ. ΥΠΑξ, ο συγγενής μου είπε ότι την ειδικότητα που ήθελα θα την έχει και βασίστηκα Σε αυτό γιατί ότι μου έχει πει έχει βγει και με Έχει βοηθήσει και όχι μόνο στο θέμα Στρατού, Και στο ξαναλέω το αν αυτή η απόφαση που πήρα Θα μου Βγει σε καλό Θα το μάθω σε λίγες μέρες και ελπίζω να μου Βγει

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Rafale122 έγραψε:Αυτό που δείχνεις με αυτά που λες ρε κολλητέ δεν στέκουν όταν θέλεις μια δουλειά και κάνεις αμάν να μπεις και σου λένε μπαίνεις αλλά όχι στην ειδικότητά που θέλεις δεν νομίζω εκεί να κάνεις πίσω τόσο εύκολα όσο και σίγουρος να είσαι ότι θα βγει ξανά μπορεί να σου συμβούν διάφορα μέσα σε ένα χρόνο και να μην μπορείς να πας καν η να γίνει κάτι και να μην μπορείς να παραβρεθείς στα αθλήματα...

Κοίτα Φυσικά και τα σκέφτηκα όλα αυτά που Λες και δεν αποφάσισα τόσο ευκολά όσο ακούγεται σε κάποιους, ήταν δύσκολή απόφαση Και όπως είπα πριν, αν το μετάνιωσα μέχρι την στιγμή της παράτασης όχι δεν το είχα μετανιώσει, το αν θα μου βγει σε καλό ή το αν έκανα Μλκια Θα το δω στα αποτελέσματα

Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Σε παλαιότερες αναρτήσεις σου έγραφες ότι είσαι δεα και ότι έχεις αυτά τα μόρια 1.000 έλεγες 900 έλεγες διάφορα και τώρα αποφάσισες να κάνεις σε άλλη ειδικότητα όχι σε αυτήν που ήσουνα σε αυτήν που έχεις στο πτυχίο και τυχαίνει να μην έχεις πάρει το πτυχίο σου αλλά να εργάζεσαι πάνω στο αντίστοιχο κλάδο που βγάζεις το πτυχίο σου και να παίρνεις και την προϋπηρεσία κάπου μας μπερδεύεις
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Rafale122 έγραψε:Σε παλαιότερες αναρτήσεις σου έγραφες ότι είσαι δεα και ότι έχεις αυτά τα μόρια 1.000 έλεγες 900 έλεγες διάφορα και τώρα αποφάσισες να κάνεις σε άλλη ειδικότητα όχι σε αυτήν που ήσουνα σε αυτήν που έχεις στο πτυχίο και τυχαίνει να μην έχεις πάρει το πτυχίο σου αλλά να εργάζεσαι πάνω στο αντίστοιχο κλάδο που βγάζεις το πτυχίο σου και να παίρνεις και την προϋπηρεσία κάπου μας μπερδεύεις

Έχω δύο πτυχία εργάζομαι με το πρώτο σε ΟΤΑ, έκανα φέτος Χαρτιά με Το 2ο πτυχίο μου το οποίο Το πήρα τον Ιούλιο του 21 τελευταίο μάθημα, υπηρέτησα ως ΔΕΑ το 2014-2015 εποχή capital, τα μόρια που έχω φέτος αν μου μετρήσουν Την πρακτική σαν προϋπηρεσία είναι

πτυχίο 450

C2 150

Δ 100

θητεία 140

προϋπηρεσία απο πρακτική 100

σύνολο 940

Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Τα 100 καλύτερα να τα αφαιρέσεις γιατί πέρσι δια έπιασαν τν πρακτική και ήθελαν να εργάζεσαι κανονικά...
bampoleiro
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από bampoleiro »

Καλα τι καθεστε και σκατε; Μην ακουτε κανενανε. Και αλλοι λενε για αθληματα οτι τα βγαζουν και καθε ετος στις πκε ολοι ειμαστε πεθαμενοι. Και μην ακουτε τον ρεπατεκαλα... Εκεινος λεει οτι δεν παιζουνε βυσματα, οτι δεν χαριζονται στα αθληματα και αλλα... Επεισης τα μορια ολοι τα μετρανε λαθος. Υπομονη...
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

bampoleiro έγραψε:Καλα τι καθεστε και σκατε; Μην ακουτε κανενανε. Και αλλοι λενε για αθληματα οτι τα βγαζουν και καθε ετος στις πκε ολοι ειμαστε πεθαμενοι. Και μην ακουτε τον ρεπατεκαλα... Εκεινος λεει οτι δεν παιζουνε βυσματα, οτι δεν χαριζονται στα αθληματα και αλλα... Επεισης τα μορια ολοι τα μετρανε λαθος. Υπομονη...

Στην επιτροπή την δικιά μου για τις Τρείς Πρώτες σειρές και κόψανε και άτομο που έπεσε 1 μέτρο πριν το Τερματισμό Και στην 1η επιτροπή της στην ΣΣΕ ξέρω με βεβαιότητα ότι 7,31 Μίλι κόβανε, στην καβάλα απο την άλλη άκουσα Φήμη ότι Υπουργός έσπρωξε Αρκετά ορισμένους

Toniav99
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από Toniav99 »

Re pate kala δεν έσπρωξε μόνο από Καβάλα υπάρχουν αρκετά άτομα που πέρασαν πέρυσι τα αθλήματα χωρίς να κάνουν ούτε μια προπόνηση και εκτός από αυτό είναι και ανάλογα και τις επιτροπές. Υπάρχουν αρκετές που πέρυσι βοήθησαν πολλούς για να μπουν
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

re pate kala re έγραψε:Στην επιτροπή την δικιά μου για τις Τρείς Πρώτες σειρές και κόψανε και άτομο που έπεσε 1 μέτρο πριν το Τερματισμό Και στην 1η επιτροπή της στην ΣΣΕ ξέρω με βεβαιότητα ότι 7,31 Μίλι κόβανε, στην καβάλα απο την άλλη άκουσα Φήμη ότι Υπουργός έσπρωξε Αρκετά ορισμένους
εγω σσε πηγα περυσι για τα αθληματα σε 2 ομαδες που ειδα (γιατι 2 μερες καθεσαι στο γηπεδο) περασαν και με 7:45

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιουν 22, 2022 9:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
bampoleiro
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από bampoleiro »

Και εμας περσι το ιδιο! Και στο 8 περασαν ατομα... Και αν θες την αποψη μου δεν το θεωρω αδικο. Αναλογα φυσικα την ιδιοτητα. Αλλα τωρα ο αλλος που παει για κουρεας ε ναι ειναι μ*** να τον κοψεις επειδη εκανε το μιλι 7.31. Και 11 να το κανει δεν σου τρωει τη σειρα. Και ο κουρεας με 700 μορια εχει διαλυθει να βγαζει πτυχια διπλωμα κ. Α. Δε θεωρω αδικο να τον περασουν ενω ο δευτερος κουρεας εχει 200 μορια... Δεν εχουμε ολοι τις ιδιες ανεσεις αλλα φιλε μου και στο ασεπ ετσι ειναι. Οπως τα εχουν κανει καλυτερα να κοψεις το τσιγαρο και τον καφε και να βγαλεις ενα ecdl πχ παρα να μην το εχεις και να χανεις μορια...
Toniav99
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από Toniav99 »

Γνωρίζει κανείς πόσες είναι οι αιτήσεις για ξηρά?
zoikasa
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από zoikasa »

Toniav99 έγραψε:Γνωρίζει κανείς πόσες είναι οι αιτήσεις για ξηρά;

Χθες βράδυ ήταν 9575 αιτήσεις ΣΞ Εικόνα

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375