Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Είμαι από Αθήνα ήμουν οβα ήρθα Αθήνα έκανα τα χαρτιά μου για ΕΠΟΠ μπήκα και ήρθα πάλι Αθήνα γιατι η ειδικότητα μου είναι εδώ τριγύρω συνεχίζω και την δουλειά που έκανα έξω έχω και σπίτι οπότε κάτι γίνεται...
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Rafale122 έγραψε:Το ποσό δεν είναι μεγάλο άλλο ήταν άλλες εποχές υπήρχε γενικά χρήμα και όλα ήτανε φθηνά σούπερ ενοίκια βενζίνες ρεύμα τσιγάρα καφέδες κλπ τώρα με 1200 εύρο οικογένεια με 4 άτομα και ενοίκιο δεν ξέρω πως θα βγαίνουν αλήθεια...
2013 επι κρίσης Δεν ήταν ευκολά καθόλου οι βενζίνη ανέβηκε τους τελευταίους μήνες και στα 30 χρόνια όχι 25 έκανα λάθος δεν μπήκε ούτε μία μέρα σε ΣΟΑ
Αν δεν δούλευα και έξω να παίρνω αλλά 600 θα ήτανε πιο δύσκολα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Rafale122 έγραψε:Είμαι από Αθήνα ήμουν οβα ήρθα Αθήνα έκανα τα χαρτιά μου για ΕΠΟΠ μπήκα και ήρθα πάλι Αθήνα γιατι η ειδικότητα μου είναι εδώ τριγύρω συνεχίζω και την δουλειά που έκανα έξω έχω και σπίτι οπότε κάτι γίνεται...
Απο ότι καταλαβαίνω εργάζεσαι 55-60ώρες Την εβδομάδα και πριν έλεγες για μένα που Δούλευα 20 ΄ώρες εχτρα τν μήνα, Εσύ οκ που βγαίνεις οι υπόλοιποί γιατί μένουνε Για 100 ευρώ αναρωτήθηκες, φίλε μου μην τα κάνουμε τραγικά τα πράγματα το ξαναλέω με τον Μισθό του Εποπ Αμα είσαι μετρημένος είσαι μια χαρά ζεις Με Αξιοπρέπεια αλλά όχι με Λούσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Ιουν 20, 2022 2:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι δεν δουλεύω και τόσο στην υπηρεσία κάνω βάρδιες με το μήνα και δε. Ξανά μπαίνω και δουλεύω σε μπουζούκια Παρασκευή Σάββατο...
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Rafale122 έγραψε:Όχι δεν δουλεύω και τόσο στην υπηρεσία κάνω βάρδιες με το μήνα και δε. Ξανά μπαίνω και δουλεύω σε μπουζούκια Παρασκευή Σάββατο...
Ρε φίλε σε ξαναρωτάω 1000 άτομα Μπήκαν πέρσι θες να μου πεις ότι δεν βγαίνουν, τότε Γιατί μένουν ας μην τα βλέπουμε Όλα μαύρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Ιουν 20, 2022 2:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι μισοί έχουν παραιτηθεί και οι υπόλοιποι μπορεί να ήταν πολύ δύσκολα έξω να μην είχαν τπτ ούτε από γονείς ούτε από δουλειά οπότε τους ήρθε μια χαρά και με αυτά τα λίγα τα βγάζουν πέρα...
Κάποιοι δεν φεύγουν γιατί αντί για 800 θα παίρνουν 500 έξω. Και ας είναι δίπλα στο σπίτι τους, ξέρουν ότι δεν θα βγαίνουν. Επειδή το ζω εδώ και κάποιους μήνες με 800 ευρώ μάγκα μου, δεν βγαίνεις. Δικά μου λεφτά βάζω. Όλοι βάζετε στα έξοδα μόνο ενοίκιο ρεύματα και νερό. Ξεχνάτε το βασικό. ΤΡΟΦΗ. Έναν μήνα δεν έβαλα δικά μου έξτρα λεφτά και ΠΕΙΝΑΣΑ.300 ενοίκιο,250 ρεύμα,40 το νερό,30 κοινόχρηστα =620. Τουλάχιστον 100 ευρώ για ταξί πέρα δώθε κάθε φορά που είχα υπηρεσία γιατί δεν υπήρχε κάποιος να με γυρίσει, πάμε μίνιμουμ στα 720 και μου έμειναν 110 ευρώ για να αγοράσω φαγητό να φάω για τον επόμενο μήνα. Μάγκες πείνασα, επίτηδες δεν έβαλα δικά μου λεφτά και όντως συνέβη αυτό. Και τα έξοδα που σας λέω αυτά είναι το μίνιμουμ. Γι αυτό σας λέω, τα πράγματα έχουν αλλάξει, μεγάλες αυξήσεις παντου. Μην μου συγκρίνεται ούτε την περσινή χρονιά με την φετινή. Αυτά από έναν οβα από Αθήνα που είναι σχεδόν παραμεθόριο.
Ρε πάτε καλά ρε. Περίπου 800 μπήκαν, μιλήσαμε με στελέχη από μέσα και μας το είπαν.250 παραιτήθηκα την πρώτη μέρα της κατάταξης και από τότε μέχρι τώρα ξαναλέω ότι ξέρω πολλά άτομα και έχω μιλήσει με πολλά άτομα που παραιτήθηκαν. Ακόμα και κάποιοι που ήταν από γύρω περιοχές. Δεν μιλάμε για αεροπορία αλλά για στρατό ξηράς, πεζικό. Το πεζικό είναι το χειρότερο. Είσαι η... Να ολων, σε όλα είσαι μέσα, σε όλα πρώτος εσύ αλλά σε άλλα τελευταίος. Μπορεί να λέμε για ειδικές δυνάμεις, αλλά υπάρχουν κάτι στρατόπεδα πεζικού που είναι πολύ πολύ χειρότερα, πιστέψτε με έχω μιλήσει με ειδικό δυναμίτες οβα φίλους μου...
Epson89 εσύ λες την πραγματική αλήθεια πως είναι τα πράγματα τώρα μόλις περάσουν κάποιο από εδώ με το καλό θα τα δούμε όλα μπροστά τους... Και θα ζουν αξιοπρεπώς
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Ραφαλ είσαι στις ειδικές Δυνάμεις?
Όχι φίλε μου πολεμική αεροπορία είμαι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 66
Δεν τα λες σωστά η σε έχουν βρει θύμα... Σαν σερβιτόρος θα σου πω τι πληρώνω... Ενοίκιο 250 ευρώ... Ρεύμα 80 το δίμηνο άρα 40 τον μήνα...15 ευρώ νερό ...20 ευρώ ίντερνετ 400 ευρώ σουπερμάρκετ...725 ευρώ συνολικά...75 ευρώ βάλε καφέδες και ρούχα που εγώ έχω να πάρω και 5 χρόνια... Ρούχα παπούτσια δεν ψωνίζεις κάθε μήνα...800 ευρώ μια χαρά φτάνουν και αυτά που είπα τα δίνω στην Αθήνα... Επαρχία θα είναι πιο φθηνάEpson89 έγραψε:Κάποιοι δεν φεύγουν γιατί αντί για 800 θα παίρνουν 500 έξω. Και ας είναι δίπλα στο σπίτι τους, ξέρουν ότι δεν θα βγαίνουν. Επειδή το ζω εδώ και κάποιους μήνες με 800 ευρώ μάγκα μου, δεν βγαίνεις. Δικά μου λεφτά βάζω. Όλοι βάζετε στα έξοδα μόνο ενοίκιο ρεύματα και νερό. Ξεχνάτε το βασικό. ΤΡΟΦΗ. Έναν μήνα δεν έβαλα δικά μου έξτρα λεφτά και ΠΕΙΝΑΣΑ.300 ενοίκιο,250 ρεύμα,40 το νερό,30 κοινόχρηστα =620. Τουλάχιστον 100 ευρώ για ταξί πέρα δώθε κάθε φορά που είχα υπηρεσία γιατί δεν υπήρχε κάποιος να με γυρίσει, πάμε μίνιμουμ στα 720 και μου έμειναν 110 ευρώ για να αγοράσω φαγητό να φάω για τον επόμενο μήνα. Μάγκες πείνασα, επίτηδες δεν έβαλα δικά μου λεφτά και όντως συνέβη αυτό. Και τα έξοδα που σας λέω αυτά είναι το μίνιμουμ. Γι αυτό σας λέω, τα πράγματα έχουν αλλάξει, μεγάλες αυξήσεις παντου. Μην μου συγκρίνεται ούτε την περσινή χρονιά με την φετινή. Αυτά από έναν οβα από Αθήνα που είναι σχεδόν παραμεθόριο.
Καλημέρα συμφωνώ απολύτως με όσα λένε τα 2 παιδιά Rafale-epsonΓενικότερα ο θεσμός των ΟΒΑ είναι περισσότερο για τα άτομα που είναι απ την παραμεθόριο και δεν έχουν πάγια έξοδα
Τα προσωπικά μου έξοδα είναι τα εξής χωρίς να κάνω και καμία τρελή ζωή
836 μισθός βγάζουμε νοίκι 200 ευρώ που θεωρητικά έχω και ενα νοίκι μεσαίας τάξεως μένουν 636. Βγάζουμε ένα μέσο όρο μηνιαίου ρεύματος στα 80 ευρώ μένουν 556.βγάζουμε και σουπερ μάρκετ όλου του μήνα ένα 100αρικο μένουν 456 βγάζουμε και 20 ευρώ ιντερνετ 436.τα πετρέλαια μου όλου του μήνα είναι ένα 100αρικο μένουν 336.και μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει καν έξοδα τύπου φαγητού να φας σαν άνθρωπος μια μεραα έξω, να πιεις τον καφέ σου, να βάλεις μια κάρτα στο τηλ σου.να βγάλουμε και για όλα αυτά στην καλύτερη ένα 100αρικο; Άντε πήγαμε στα 236 ευρώ τον μήνα που μένουν. Ένα γυμναστήριο δε θα πας να γεμίζεις λίγο τη μέρα σου ; Βγάλε αυτά τα 36 και σου μένουν 200 ευρώ τόσο απλά.και να σημειώσω ότι δε καπνίζω δε πίνω αλλιώς δε θα είχα και τίποτα
Επίσης λέτε για άδειες κτλπ ότι έχουμε αρκετές, ξέρετε ποσα έξοδα είναι το πάνε έλα μόνο με αυτοκίνητο; Προσωπικά δίνω από Έβρο προς Θεσσαλονίκη 60 ευρώ πετρέλαιο και 10 ευρώ διόδια 140 ευρώ παιδιά για να γυρίσω με άδεια λοιπόν! Φανταστείτε να έχετε και έξοδα τύπου σέρβις αυτοκινήτου, στην χειρότερη να σας τύχει μια στραβή με το αυτοκίνητο και να πρέπει να το φτιάξετε
Οποτε μη τα βλέπετε όλα ρόδινα και πιστεύεται πως πιάσαμε τον παπά από τα .. Επειδή μπήκαμε ΟΒΑ.Αν δεν είναι έτσι όπως τα λέω τα πράγματα ας βγει ένας ΟΒΑ ή ένας νέος ΕΠΟΠ να με διαψεύσει
Και ξαναλέω πρωτου προλάβουν να μου πουν γιατί κάθομαι κτλπ, ο μόνος λόγος που κάθομαι είναι γιατί μπήκα να πάρω τα 100 μόρια ώστε εκεί που δήλωσα να μπω πιο εύκολα
Τα προσωπικά μου έξοδα είναι τα εξής χωρίς να κάνω και καμία τρελή ζωή
836 μισθός βγάζουμε νοίκι 200 ευρώ που θεωρητικά έχω και ενα νοίκι μεσαίας τάξεως μένουν 636. Βγάζουμε ένα μέσο όρο μηνιαίου ρεύματος στα 80 ευρώ μένουν 556.βγάζουμε και σουπερ μάρκετ όλου του μήνα ένα 100αρικο μένουν 456 βγάζουμε και 20 ευρώ ιντερνετ 436.τα πετρέλαια μου όλου του μήνα είναι ένα 100αρικο μένουν 336.και μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει καν έξοδα τύπου φαγητού να φας σαν άνθρωπος μια μεραα έξω, να πιεις τον καφέ σου, να βάλεις μια κάρτα στο τηλ σου.να βγάλουμε και για όλα αυτά στην καλύτερη ένα 100αρικο; Άντε πήγαμε στα 236 ευρώ τον μήνα που μένουν. Ένα γυμναστήριο δε θα πας να γεμίζεις λίγο τη μέρα σου ; Βγάλε αυτά τα 36 και σου μένουν 200 ευρώ τόσο απλά.και να σημειώσω ότι δε καπνίζω δε πίνω αλλιώς δε θα είχα και τίποτα
Επίσης λέτε για άδειες κτλπ ότι έχουμε αρκετές, ξέρετε ποσα έξοδα είναι το πάνε έλα μόνο με αυτοκίνητο; Προσωπικά δίνω από Έβρο προς Θεσσαλονίκη 60 ευρώ πετρέλαιο και 10 ευρώ διόδια 140 ευρώ παιδιά για να γυρίσω με άδεια λοιπόν! Φανταστείτε να έχετε και έξοδα τύπου σέρβις αυτοκινήτου, στην χειρότερη να σας τύχει μια στραβή με το αυτοκίνητο και να πρέπει να το φτιάξετε
Οποτε μη τα βλέπετε όλα ρόδινα και πιστεύεται πως πιάσαμε τον παπά από τα .. Επειδή μπήκαμε ΟΒΑ.Αν δεν είναι έτσι όπως τα λέω τα πράγματα ας βγει ένας ΟΒΑ ή ένας νέος ΕΠΟΠ να με διαψεύσει
Και ξαναλέω πρωτου προλάβουν να μου πουν γιατί κάθομαι κτλπ, ο μόνος λόγος που κάθομαι είναι γιατί μπήκα να πάρω τα 100 μόρια ώστε εκεί που δήλωσα να μπω πιο εύκολα
Καλησπέρα, θα ήθελα να προσθέσω και εγώ κάτι εδώ και πόσες μέρες συζητάτε για το οικονομικό, μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι εδώ και πιστεύω είμαστε συνειδητοποιημένοι για το πού πάμε. Κάποιοι δουλεύουμε ήδη έξω με πολύ λιγότερα από 800 και έχουμε τα ίδια έξοδα οβα/ΕΠΟΠ. Οπότε για κάποιον που ξέρει να διαχειρίζεται τα λεφτά του αυτό δεν είναι πρόβλημα. Θα παρακαλούσα αν γίνεται να μην λέτε τα ίδια και τα ίδια ξανά γιατί δεν έχουμε όλοι την πολυτέλεια του χρόνου να μπαίνουμε στο φόρουμ 10 φορές την μέρα. Το φορούμ είναι για να ενημερωνόμαστε. Καλά κάνετε και τα συζητάτε αλλά με κάποιο όριο, είναι κουραστικό να διαβάζεις για δύο ώρες τα ίδια πράγματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης