Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
espapadaki
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από espapadaki »

Καλα κατσε γιατι εδω μας εχουν φυγει τα γόνατα και ειμαστε με κρεμες και σπρει και χρονο ακομη δεν εχουμε πιασει.Εικόνα Ας ελπίσουμε ότι θα εχουν νοσηλευτή ή ότι έστω θα κανουν τα στραβα ματια στον χρονο...
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

33ΜΚ έγραψε:Στα αθλήματα το πρώτο από όλα είναι το μίλι έπειτα πηγαίνεις μήκος μετά κανεις ύψος μετά κάνιστρα και τέλος κανεις 100αρι.και τελειώνει η πρώτη μέρα Στη δεύτερη μέρα πηγαίνεις πρώτα για σφαίρα έπειτα μπαίνεις μέσα σε ένα κλειστό χώρο και κανεις με οποία σειρά θέλεις το μονόζυγο καμσεις κοιλιακούς και τέλος πηγαίνεις για κολύμπι και τελειωνεις

Όλα αυτά στη Θεσσαλονίκη πέρυσι

Ανάλογα Την επιτροπή δεν είναι κανονισμένα Αυτά εμείς κάναμε

1η μέρα:100 - μήκος - ύψος - σφαίρα - μίλι

2η μέρα: Έλξεις - κάμψεις - κοιλιακούς - κάνιστρα - κολύμπι

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

espapadaki έγραψε:Καλα κατσε γιατι εδω μας εχουν φυγει τα γόνατα και ειμαστε με κρεμες και σπρει και χρονο ακομη δεν εχουμε πιασει.Εικόνα Ας ελπίσουμε ότι θα εχουν νοσηλευτή ή ότι έστω θα κανουν τα στραβα ματια στον χρονο...
μη πας με αυτό το σκεπτικό γιατί θα κοπεις.τα στραβά μάτια δε τα κάνουν να ξέρεις πέρυσι κόπηκαν για δευτερόλεπτα πολλοί στο μίλι. Το γρουπ μου ήταν 10 άτομα και το βγάλαμε οι 4. Επίσης κόπηκαν και στις έλξεις κυρίως κορίτσια
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από D.Y.K »

Tenia έγραψε:Οι αιτήσεις λήγουν 26/6

Σας γνωρίζουμε ότι παρατείνεται έως 24 Ιουνίου 2022 η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για την πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ. ΟΠ.) στους τρείς Κλάδους και στο Κοινό Νομικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

espapadaki έγραψε:Καλα κατσε γιατι εδω μας εχουν φυγει τα γόνατα και ειμαστε με κρεμες και σπρει και χρονο ακομη δεν εχουμε πιασει.Εικόνα Ας ελπίσουμε ότι θα εχουν νοσηλευτή ή ότι έστω θα κανουν τα στραβα ματια στον χρονο...

Υπάρχει κανονικά γιατρός και ασθενοφόρο ελπίζω να μην κάνουν τα στραβά μάτια σε κανέναν για έτσι κάποιος θα αδικηθεί και μπορεί να χάσει θέση η επιτυχία στην προκήρυξη συνεπάγετε μόρια και επιτυχία στις ΠΚΕ, αν έχεις μόρια και αποτύχεις στα αθλήματα έχασες την ευκαιρία σου του χρόνου πάλι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 19, 2022 4:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

33ΜΚ έγραψε:
μη πας με αυτό το σκεπτικό γιατί θα κοπεις.τα στραβά μάτια δε τα κάνουν να ξέρεις πέρυσι κόπηκαν για δευτερόλεπτα πολλοί στο μίλι. Το γρουπ μου ήταν 10 άτομα και το βγάλαμε οι 4. Επίσης κόπηκαν και στις έλξεις κυρίως κορίτσια

όπως τα λέει πέρσι κόπηκαν άτομα με Χρόνο 7.31 οι έλξεις υπήρχαν απλά αυξήθηκαν αλλά πέρα απο τις Γυναίκες κόπηκαν και πολύ άντρες Και στις έλξεις αλλά και απο τις @ερογαμίες που είχαν μάθει για κάμψεις

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Έτσι ακριβώς τουλάχιστον στην δικη μας επιτροπή υπήρχε αξιοκρατία .Όσο αναφορά τώρα για την μοριοδότηση των ΟΒΑ είναι σίγουρα ότι τα παίρνουμε τα 100 εφόσον έχουμε καταθέσει σαν οβα τα χαρτιά; Σε περίπτωση παραίτησης πάντα

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

33ΜΚ έγραψε:Έτσι ακριβώς τουλάχιστον στην δικη μας επιτροπή υπήρχε αξιοκρατία .Όσο αναφορά τώρα για την μοριοδότηση των ΟΒΑ είναι σίγουρα ότι τα παίρνουμε τα 100 εφόσον έχουμε καταθέσει σαν οβα τα χαρτιά; Σε περίπτωση παραίτησης πάντα

Ναι εφόσον ήσουν ΟΒΑ την ημέρα κατάθεσης των δικαιολογητικών

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 19, 2022 5:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

re pate kala re έγραψε:
33ΜΚ έγραψε:Έτσι ακριβώς τουλάχιστον στην δικη μας επιτροπή υπήρχε αξιοκρατία .Όσο αναφορά τώρα για την μοριοδότηση των ΟΒΑ είναι σίγουρα ότι τα παίρνουμε τα 100 εφόσον έχουμε καταθέσει σαν οβα τα χαρτιά; Σε περίπτωση παραίτησης πάντα

Ναι

Εγινε φίλε μου σε ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

re pate kala re έγραψε:
33ΜΚ έγραψε:Αρχικά της αεροπορίας και του ναυτικού τα λεφτά δεν είναι 836 αλλά λιγότερα.Κατά δεύτερον τα λεφτά που σου μένουν είναι 200-300 το μήνα στην καλύτερη και αυτό αν δε καπνίζεις κτλπ.

Θεωρείς εσυ πως είναι καλά να σου μένουν 300 ευρώ ή 200; Ας πούμε ότι μενεις Θεσσαλονίκη δε θα μπορούσες να βρεις μια δουλειά στον τόπο σου να σου μένουν και αυτά τα λεφτά; Θα χρειαζόταν να πας οβα και στη παραμεθόριο; Τέλος πάντων εγώ σας είπα πως έχουν τα πράγματα το μόνο που αξίζει είναι τα 100 μόρια και για αυτό μπήκα και εγώ .σκέψου ένα μήνα πρωτου βγουν τα αποτελέσματα εγώ προσωπικά σκέφτομαι τη παραίτηση σαν οβα, για αυτό ρώτησα κιόλας αν παίρνουμε τα μόρια για την προκήρυξη των Εποπ.

Αφού είναι τόσο δύσκολα παραιτηθείτε μην κάνετε σαν κάτι επαγγελματίες που λένε μαυρίλα το ένα κακο το άλλο κακό, όταν καθόμαστε κάπου που δεν είναι καλά τότε δύο πράγματα συμβαίνουν ή είμαστε μαζόχες και γουστάρουμε να ζούμε σε δυσκολίες ή ότι δεν είναι και τόσο άσχημα όσο Περιγράφουν κάποιοι, απο ην στιγμή που υπάρχει ένα Κέρδος είτε αυτό είναι τα 100 είτε 100 τον μήνα είτε η Αποζημίωση δεν είναι και τόσο μαυρίλα να Μπει κάποιος ΟΒΑ

Και εγω που μπηκα οβα τωρα το δεκεμβριο μπορω να πω οτι τα πραγματα ειναι 10 φορες καλυτερα αποσο περιμενα. Αρχικα με βολευει αφου σαν κατοικος παραμεθωριου η μοναδα ειναι 10 λεπτα απο το σπιτι μου. Οπως ανεφερα εχθες οι υπηρεσιες που κανουμε ειναι ιδιες με τους νεους εποπ και σε αριθμο και σε ειδος, οπως και η αντιπετωπιση απο τα υπολοιπα στελεχη. Απο χωσιματα ναι εισαι η πρωτη επιλογη οπως ειναι και οι κανουργιοι εποπ. Στα πολυ καλα θα βαλω τις αδειες που φτανουν τις 60 μερες ετησιως (30 κανονικη 10 μικρας και 20 γκρουπ) που δεν νομιζω αλλο επαγγελμα να εχει περισσοτερες και χωρις να βαλω αναρρωτικες ευ αργιες σαββατοκυριακα απαλλαγες. Ειλικρινα εχει ηρεμησει το κεφαλι μου που καθε 2 μηνες εχω και 10ημερη αδεια. Αυτο που με χαλαει εμενα σαν οβα ειναι οτι ουσιαστικα δεν δικαιουσαι πολλα αποσα παιρνουν οι αλλοι στρατιωτικοι, δεν παιρνεις επιδομα παραμεθωριου ενω εισαι στη παραμεθωριο, βγηκανε ποσα σχολεια που ενδιαφερομουν και δεν μπορουσα να δηλωσω συμμετοχη γιατι πηγαιναν απο εποπ στρατιωτες και πανω.

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Πολύ ωραία τα είπες αλλά είδες τι ανέφερες πρώτο πρώτο ; Ως κάτοικος παραμεθορίουΘα ήσουν το ίδιο εντάξει αν από Έβρο για παράδειγμα που μπορεί να μενεις τώρα ήσουν σε κάποιο νησί τύπου Σάμο;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

anonymous19970 έγραψε:
re pate kala re έγραψε:
33ΜΚ έγραψε:Αρχικά της αεροπορίας και του ναυτικού τα λεφτά δεν είναι 836 αλλά λιγότερα.Κατά δεύτερον τα λεφτά που σου μένουν είναι 200-300 το μήνα στην καλύτερη και αυτό αν δε καπνίζεις κτλπ.

Θεωρείς εσυ πως είναι καλά να σου μένουν 300 ευρώ ή 200; Ας πούμε ότι μενεις Θεσσαλονίκη δε θα μπορούσες να βρεις μια δουλειά στον τόπο σου να σου μένουν και αυτά τα λεφτά; Θα χρειαζόταν να πας οβα και στη παραμεθόριο; Τέλος πάντων εγώ σας είπα πως έχουν τα πράγματα το μόνο που αξίζει είναι τα 100 μόρια και για αυτό μπήκα και εγώ .σκέψου ένα μήνα πρωτου βγουν τα αποτελέσματα εγώ προσωπικά σκέφτομαι τη παραίτηση σαν οβα, για αυτό ρώτησα κιόλας αν παίρνουμε τα μόρια για την προκήρυξη των Εποπ.

Αφού είναι τόσο δύσκολα παραιτηθείτε μην κάνετε σαν κάτι επαγγελματίες που λένε μαυρίλα το ένα κακο το άλλο κακό, όταν καθόμαστε κάπου που δεν είναι καλά τότε δύο πράγματα συμβαίνουν ή είμαστε μαζόχες και γουστάρουμε να ζούμε σε δυσκολίες ή ότι δεν είναι και τόσο άσχημα όσο Περιγράφουν κάποιοι, απο ην στιγμή που υπάρχει ένα Κέρδος είτε αυτό είναι τα 100 είτε 100 τον μήνα είτε η Αποζημίωση δεν είναι και τόσο μαυρίλα να Μπει κάποιος ΟΒΑ

Και εγω που μπηκα οβα τωρα το δεκεμβριο μπορω να πω οτι τα πραγματα ειναι 10 φορες καλυτερα αποσο περιμενα. Αρχικα με βολευει αφου σαν κατοικος παραμεθωριου η μοναδα ειναι 10 λεπτα απο το σπιτι μου. Οπως ανεφερα εχθες οι υπηρεσιες που κανουμε ειναι ιδιες με τους νεους εποπ και σε αριθμο και σε ειδος, οπως και η αντιπετωπιση απο τα υπολοιπα στελεχη. Απο χωσιματα ναι εισαι η πρωτη επιλογη οπως ειναι και οι κανουργιοι εποπ. Στα πολυ καλα θα βαλω τις αδειες που φτανουν τις 60 μερες ετησιως (30 κανονικη 10 μικρας και 20 γκρουπ) που δεν νομιζω αλλο επαγγελμα να εχει περισσοτερες και χωρις να βαλω αναρρωτικες ευ αργιες σαββατοκυριακα απαλλαγες. Ειλικρινα εχει ηρεμησει το κεφαλι μου που καθε 2 μηνες εχω και 10ημερη αδεια. Αυτο που με χαλαει εμενα σαν οβα ειναι οτι ουσιαστικα δεν δικαιουσαι πολλα αποσα παιρνουν οι αλλοι στρατιωτικοι, δεν παιρνεις επιδομα παραμεθωριου ενω εισαι στη παραμεθωριο, βγηκανε ποσα σχολεια που ενδιαφερομουν και δεν μπορουσα να δηλωσω συμμετοχη γιατι πηγαιναν απο εποπ στρατιωτες και πανω.

Όλα καλά αλλά επίδομά παραμεθορίου γιατί να πάρει ένας που μένει στον τόπο συμφερόντων του αν είσαι πχ Σαμιώτης που υπηρετείς Στην Χίο πάρτο αλλά γιατί να δικαιούσαι επίδομα παραμεθορίου στην Σάμο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 19, 2022 6:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

33ΜΚ έγραψε:Πολύ ωραία τα είπες αλλά είδες τι ανέφερες πρώτο πρώτο ; Ως κάτοικος παραμεθορίουΘα ήσουν το ίδιο εντάξει αν από Έβρο για παράδειγμα που μπορεί να μενεις τώρα ήσουν σε κάποιο νησί τύπου Σάμο;

Nαι τοτε δεν το συζηταω καν δεν θα πηγαινα οβα

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

re pate kala re έγραψε:
anonymous19970 έγραψε:
re pate kala re έγραψε:

Όλα καλά αλλά επίδομά παραμεθορίου γιατί να πάρει ένας που μένει στον τόπο συμφερόντων του αν είσαι πχ Σαμιώτης που υπηρετείς Στην Χίο πάρτο αλλά γιατί να δικαιούσαι επίδομα παραμεθορίου στην Σάμο

Μα το επιδομα παραμεθωριου δεν εχει να κανει με την καταγωγη αλλα με τον τοπο υπηρεσιας. Δηλαδη εγω τωρα αν μπω εποπ και μετα τοποθετηθω στην ιδια μοναδα που ειμαι και τωρα θα παιρνω και το επιδομα παραμεθωριου

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

anonymous19970 έγραψε:
33ΜΚ έγραψε:Πολύ ωραία τα είπες αλλά είδες τι ανέφερες πρώτο πρώτο ; Ως κάτοικος παραμεθορίουΘα ήσουν το ίδιο εντάξει αν από Έβρο για παράδειγμα που μπορεί να μενεις τώρα ήσουν σε κάποιο νησί τύπου Σάμο;

Nαι τοτε δεν το συζηταω καν δεν θα πηγαινα οβα

Ρε μάγκες τι συζητάμε Οι περισσότεροι ΟΒΑ είναι απο Έβρο και νησιά και όσοι πόσοι ακόμα από αττική σε ΣΧΑΛ και Αυλώνα και πόσοι απο Βόλο στους πεζοναύτες και Λαρισαίοι στο Μπουγά ελάχιστοι δεν είναι απο παραμεθόριο επίσης μεταξύ μας ναι οκ δεν είναι τα Λεφτά πολλά αλλά εγώ ρε μάγκες με 524 σαν ΔΕΑ σε ακριβό νησί μέσα σε βαριά κρίση και ανταπεξήλθα μια χαρά δεν έκανα την έξαλλή ζωή εννοείτε δεν ήμουν κάθε ΣΚ έξω να ανοίγω μπουκάλια αλλά πέρασα κομπλέ και την γυναίκα είχα και τις βόλτες μου πήγα και αυτοκίνητο νοίκιαζα όποτε ήθελα να πάω μια εκδρομή και τα ποτάκια μου τα ήπια και την παραλία μου την πήγα, μιλάω πάντα για εργένη με εγκράτεια μια χαρά περνάς με 800 $ τώρα όπως έχω ξαναπεί αν έχεις μάθει να τρως συνέχεια έξω αστακό κατεβάζεις 3 πακέτα τσιγάρα την μέρα να Παραγγέλνεις 2-3 φρέντο ημερησίως Να οδηγείς 2000 κυβικά βενζίνη και κάθε σκ μπουκαλάκι πελβε ναι οκ συμφωνώ δεν βγαίνεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 19, 2022 6:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες