Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Basilissss
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Basilissss »

Charlie Harper 13 έγραψε:Σίγουρα έχουμε καλύτερες πιθανότητες από πέρσι με βάση τα στατιστικά. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πόσες αιτήσεις και με πόσα μόρια έχουν γίνει στην ειδικότητα που έχουμε δηλώσει.

Πάντως αν είναι οι βάσεις σαν αυτές των συνοριοφυλάκων φέτος κλαφτα χαραλαμπε. Εγώ από Έβρο με 2880 και δεν πέρασα... Τώρα περιμένω και δω αλλά χλωμό το βλέπω...

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Basilissss έγραψε:
Charlie Harper 13 έγραψε:Σίγουρα έχουμε καλύτερες πιθανότητες από πέρσι με βάση τα στατιστικά. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πόσες αιτήσεις και με πόσα μόρια έχουν γίνει στην ειδικότητα που έχουμε δηλώσει.

Πάντως αν είναι οι βάσεις σαν αυτές των συνοριοφυλάκων φέτος κλαφτα χαραλαμπε. Εγώ από Έβρο με 2880 και δεν πέρασα... Τώρα περιμένω και δω αλλά χλωμό το βλέπω...

Κοίτα μην το βλέπεις έτσι ας πιάσουμε το Νο 39 της λίστας ο οποίος έχει 3390μόρια αν βάλεις κάτω αυτά που έχει σε ειδικότητες λυκείου για εποπ βγάζει 520 μόρια

zoikasa
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από zoikasa »

Ναι αλλά υπάρχουν και οι ΟΒΑ.Οπότε τα μόρια ανεβαίνουν Εικόνα

Να τα λέμε κι αυτά!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoikasa την Κυρ Ιουν 12, 2022 7:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

zoikasa έγραψε:Ναι αλλά υπάρχουν και οι ΟΒΑ.Οπότε τα μόρια ανεβαίνουν Εικόνα

Να τα λέμε κι αυτά!

Άλλο λέω άλλο κατάλαβες, με αυτό που έγραψα εξηγώ στο παιδί απο πάνω οτι η μία προκήρυξη με Την άλλη δεν έχουν καμία σχέση και να μην συγκρίνει τα μόρια της μίας με την άλλη και απογοητεύεται τζάμπα, γιατί όπως έδειξα με παράδειγμα, υποψήφιος που είναι μέσα σαν ΣΦ, σαν εποπ δεν έχει και τόσες ελπίδες, γιατί Λόγο Της διαφορετικής μοριοδότησης τόσο σε μόρια όσο και σε ποια προσόντα μοριοδοτούνται, στην μία βγάζει αρκετα μόρια 3390 στην άλλη βγάζει 520

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 12, 2022 7:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
zoikasa
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από zoikasa »

re pate kala re έγραψε:
zoikasa έγραψε:Ναι αλλά υπάρχουν και οι ΟΒΑ.Οπότε τα μόρια ανεβαίνουν Εικόνα

Να τα λέμε κι αυτά!

Άλλο λέω άλλο κατάλαβες, με αυτό που έγραψα εξηγώ στο παιδί απο πάνω οτι η μία προκήρυξη με Την άλλη δεν έχουν καμία σχέση και να μην συγκρίνει τα μόρια της μίας με την άλλη και απογοητεύεται τζάμπα, γιατί όπως έδειξα με παράδειγμα, υποψήφιος που είναι μέσα σαν ΣΦ, σαν εποπ δεν έχει και τόσες ελπίδες, γιατί Λόγο Της διαφορετικής μοριοδότησης τόσο σε μόρια όσο και σε ποια προσόντα μοριοδοτούνται, στην μία βγάζει αρκετα μόρια 3390 στην άλλη βγάζει 520

Ναι ναι έτσι είναι. Αυτό το κατάλαβα! Εικόνα

Απλά είπα ότι μπορούν τα μόρια να διαμορφωθούν παραπάνω από 520 για ειδικότητες Λυκείου εξαιτίας των ΟΒΑ.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Η προκήρυξη της αστυνομίας έχει διαφορετική μοριοδότηση απο την προκήρυξη εποπ. Έτσι όπως τα γράφει ο re pate kala re είναι τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

re pate kala re έγραψε:Κοίτα μην το βλέπεις έτσι ας πιάσουμε το Νο 39 της λίστας ο οποίος έχει 3390μόρια αν βάλεις κάτω αυτά που έχει σε ειδικότητες λυκείου για εποπ βγάζει 520 μόρια
Αρχικα οι προκηρυξεις ειναι τελειως διαφορετικες αφου οι μοριοδοτησεις ειναι και αυτες τελειως διαφορετικες. Αλλα απο περιεργια πως το υπολογισες αυτο με τα 520 μορια;

Ο συγκεκριμενος για εποπ θα ειχε :

απολυτηριο 13,9*12=167

Γ2 150

Δεα που σημαινει 250 προυπηρεσια και 140 θητεια

Διπλωμα Γ 100

Τριτεκνια 50

Αρα συνολο θα ειχε 857

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιουν 12, 2022 8:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

anonymous19970 έγραψε:Αρχικα οι προκηρυξεις ειναι τελειως διαφορετικες αφου οι μοριοδοτησεις ειναι και αυτες τελειως διαφορετικες. Αλλα απο περιεργια πως το υπολογισες αυτο με τα 520 μορια;Ο συγκεκριμενος για εποπ θα ειχε :

απολυτηριο 13,9*12=167

Γ2 150

Δεα που σημαινει 250 προυπηρεσια και 140 θητεια

Διπλωμα Γ 100

Τριτεκνια 50

Αρα συνολο θα ειχε 857

Σωστά εκ παραδρομής υπολόγισα λαθος την Θητεία και την προϋπηρεσία και την τριτεκνία το σκεπτικό ώμος παραμένει και επίσης μην ξεχνάτε το όριο ηλικίας Στους ΣΦ είναι άλλο και οι γυναίκες που έχουν Υψηλά μόρια στους ΣΦ στους εποπ δεν εχουν θητεία και προ προϋπηρεσία, Διαφορετικές προκήρυξεις δεν υπάρχει νόημα να Συγκρίνετε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 12, 2022 8:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Basilissss
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Basilissss »

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά οποίος γνωρίζει ας μου πει... Εγώ έκανα δόκιμος υλικού πολέμου... Στο απολυτήριο μου γράφει διαχείριστης... Οι δύο ειδικότητες που υπάρχουν στου υλικού είναι τεχνικός γραφέας και αποθηκαριος όπλων και τέτοια... Εγώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου με είχαν σε ένα γραφείο χωρίς να κάνω κάτι και όταν είχα υπηρεσία με πήγαιναν εκεί που είναι οι αποθήκες... Που στο καλό έχω προϋπηρεσία
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Basilissss έγραψε:Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά οποίος γνωρίζει ας μου πει... Εγώ έκανα δόκιμος υλικού πολέμου... Στο απολυτήριο μου γράφει διαχείριστης... Οι δύο ειδικότητες που υπάρχουν στου υλικού είναι τεχνικός γραφέας και αποθηκαριος όπλων και τέτοια... Εγώ κατά τη διάρκεια της θητείας μου με είχαν σε ένα γραφείο χωρίς να κάνω κάτι και όταν είχα υπηρεσία με πήγαιναν εκεί που είναι οι αποθήκες... Που στο καλό έχω προϋπηρεσία

Διαχειριστής έχει προϋπηρεσία Στρατό ίσως Σου μετρήσουν σαν Αποθηκάριο αλλά σίγουρα παίρνεις μόρια για διαχειριστής στην Π. Α Και στο Π. Ν

Tactical Nick
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Tactical Nick »

Anonymous19970 μετράει η τριτεκνια στο στρατό;

Ακούστε τώρα το εξής παραδοξο μιας και το έφερε η κουβέντα. Στην αστυνομία μετράνε την τριτεκνια ανεξάρτητου ηλικίας υποψηφίου ενώ στην πυροσβεστική όχι αν είσαι άνω των 25

Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Έχει πει ότι θα βγάζει κάθε χρόνο για ΕΠΟΠ τα επόμενα πέντε χρόνια είναι στον προϋπολογισμό του κράτους αν δεν κάνω λάθος.
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Green-Dragon99 έγραψε:Έχει πει ότι θα βγάζει κάθε χρόνο για ΕΠΟΠ τα επόμενα πέντε χρόνια είναι στον προϋπολογισμό του κράτους αν δεν κάνω λάθος.
ας ελπίσουμε ότι δεν θα τα βάλουν στις πανελλήνιες όπως έγραφε ένα παραπλανητικό σάιτ.
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Epson89 »

Καλημέρα σε όλους! Υπάρχει η πληροφορία ότι περίπου στις 30 Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση για τα αποτελέσματα. Επίσης το παράδοξο είναι ότι πιθανόν να υπάρξει νέα παράταση λόγω των εκλογών που έρχονται... Είναι σε δίλημμα γενικά, οπότε μην σας φανεί περίεργη νέα παράταση.
eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από eirini k »

Ρambo No8 έγραψε:
Green-Dragon99 έγραψε:Έχει πει ότι θα βγάζει κάθε χρόνο για ΕΠΟΠ τα επόμενα πέντε χρόνια είναι στον προϋπολογισμό του κράτους αν δεν κάνω λάθος.
ας ελπίσουμε ότι δεν θα τα βάλουν στις πανελλήνιες όπως έγραφε ένα παραπλανητικό σάιτ.
δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες