Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
angeloslamp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από angeloslamp »

Με απολυτήριο λυκείου 17,8 για την ειδικότητα τεχνικός γραφέας έχω ελπίδες; Επίσης το πτυχίο που έχω προσμετράται στα μόρια

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Μια παράκληση μετρήστε σωστά τα μόρια σας γιατί πάλι θα έχουμε τα περσινά και θα λέτε ότι δε σας τα μέτρησαν Επίσης δεν είμαι στο ΓΕΣ ούτε στη επιτροπή δικαιολογητικών να ξέρω πράγματα τύπου που θα κυμανθούν οι βάσεις, έχω κάποιες γνώσεις αλλά ως εκεί

Από όσο γνωρίζω προσωρινά αποτελέσματα που θα καλούν για ΠΚΕ και θα λένε σαν πρώτη εκτίμηση τι θέση είμαστε θα έχουμε εντός Ιουλίου προς τα τέλη

Υπομονή λοιπόν να περάσει ο Ιούνιος ένας μήνας είναι μετά θα μπούμε σε τροχιά αποτελεσμάτων και αν είστε επιτυχών θα υπάρχει και άλλη ψυχολογία

Όσοι αποτύχουν ο στρατός δεν είναι για όλους και πολλοί που είναι μέσα θέλουν να φύγουν μη το βλέπετε σαν λύση ζωής γιατί δεν είναι έτσι, υπάρχουν θετικά πράγματα (κάθε 26 του μήνα πληρωμή) άδειες πολλές κτλπ αλλά υπάρχουν αλλα τόσα άσχημα που θα τα φατε μπροστά σας ειδικά σαν νέοι Εποπ κιόλας.

Μόνιμο τρέξιμο χωρίς λόγο, πρώτοι σε κάθε χώσιμο, διαταγές από ανώτερους που έχουν βγει από σχολή μόλις ηλικίας 22 ετών πολλές μεταθέσεις, πολύ Έβρο και πολύ νησί όσοι είστε από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και γενικότερα μεγαλουπόλεις ξεχάστε τες απλά στα 40+ πίσω πέρα από μερικές εξαιρέσεις που πάντα υπρχουν βύσματα και γενικά θέλει πολύ υπομονή και γερό στομάχι

Σας τα λέω και ειδικά στις γυναίκες που δεν έχετε πάει στρατό γιατί το βλέπετε σαν μια δουλειά δημόσιο 6-14:30 αλλα δεν είναι καθόλου έτσι αυτά με αγάπη!

Άβαταρ μέλους
prokopis23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από prokopis23 »

Ποια χρονική περίοδο πιστεύετε θα ξεκινήσουν τα αθλήματα; Ιούλιο έχω γάμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prokopis23 την Δευ Μάιος 30, 2022 9:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από eirini k »

Να ρωτησω εχουν στειλει φετος αν καποιος ας πουμε εχει λαθος τα χαρτια του η οχι; Γενικα εχουν στειλει κατι;
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

eirini k έγραψε:Να ρωτησω εχουν στειλει φετος αν καποιος ας πουμε εχει λαθος τα χαρτια του η οχι; Γενικα εχουν στειλει κατι;
Ναι εχουν στειλει και σε μενα και σε πολλους γνωστους μου

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

33ΜΚ έγραψε:Μια παράκληση μετρήστε σωστά τα μόρια σας γιατί πάλι θα έχουμε τα περσινά και θα λέτε ότι δε σας τα μέτρησαν Επίσης δεν είμαι στο ΓΕΣ ούτε στη επιτροπή δικαιολογητικών να ξέρω πράγματα τύπου που θα κυμανθούν οι βάσεις, έχω κάποιες γνώσεις αλλά ως εκεί

Από όσο γνωρίζω προσωρινά αποτελέσματα που θα καλούν για ΠΚΕ και θα λένε σαν πρώτη εκτίμηση τι θέση είμαστε θα έχουμε εντός Ιουλίου προς τα τέλη

Υπομονή λοιπόν να περάσει ο Ιούνιος ένας μήνας είναι μετά θα μπούμε σε τροχιά αποτελεσμάτων και αν είστε επιτυχών θα υπάρχει και άλλη ψυχολογία

Όσοι αποτύχουν ο στρατός δεν είναι για όλους και πολλοί που είναι μέσα θέλουν να φύγουν μη το βλέπετε σαν λύση ζωής γιατί δεν είναι έτσι, υπάρχουν θετικά πράγματα (κάθε 26 του μήνα πληρωμή) άδειες πολλές κτλπ αλλά υπάρχουν αλλα τόσα άσχημα που θα τα φατε μπροστά σας ειδικά σαν νέοι Εποπ κιόλας.

Μόνιμο τρέξιμο χωρίς λόγο, πρώτοι σε κάθε χώσιμο, διαταγές από ανώτερους που έχουν βγει από σχολή μόλις ηλικίας 22 ετών πολλές μεταθέσεις, πολύ Έβρο και πολύ νησί όσοι είστε από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και γενικότερα μεγαλουπόλεις ξεχάστε τες απλά στα 40+ πίσω πέρα από μερικές εξαιρέσεις που πάντα υπρχουν βύσματα και γενικά θέλει πολύ υπομονή και γερό στομάχι

Σας τα λέω και ειδικά στις γυναίκες που δεν έχετε πάει στρατό γιατί το βλέπετε σαν μια δουλειά δημόσιο 6-14:30 αλλα δεν είναι καθόλου έτσι αυτά με αγάπη!

Εδω θα διαφωνησω στη μοναδα μου το να εισαι γυναικα και εποπ ειναι πιο γελοιο και απο δημοσιο. Δεν συμμετεχουν ποτε σε καμια ασκηση ειναι ευνοημενες στις υπηρεσιες και μονιμως χωμμενες σε ενα γραφειο χωρις να κανουν κατι σημαντικο εμας που ημαστε καινουργιοι μας την λενε αν ημαστε μιση μερα αξυριστοι και εκεινες μπαινουν με κραγιον νυχια ανταβγιες και βλεφαριδες.

tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από tethoras355 »

Εγώ πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα βγουν γρήγορα,3 μήνες έχουν να ελέγξουν τις αιτήσεις και σίγουρα οι περισσότερες έγιναν τον πρώτο μήνα. Άντε να γίνουν άλλες 1000 και πολλές λέω. Αθλήματα αρχές αυγούστου πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

angeloslamp έγραψε:Με απολυτήριο λυκείου 17,8 για την ειδικότητα τεχνικός γραφέας έχω ελπίδες;Επίσης το πτυχίο που έχω προσμετράται στα μόρια

Όχι το πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ δεν μετράει

eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από eirini k »

angeloslamp έγραψε:Με απολυτήριο λυκείου 17,8 για την ειδικότητα τεχνικός γραφέας έχω ελπίδες;Επίσης το πτυχίο που έχω προσμετράται στα μόρια

μετραει εαν το ζηταει
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

tethoras355 έγραψε:Εγώ πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα βγουν γρήγορα,3 μήνες έχουν να ελέγξουν τις αιτήσεις και σίγουρα οι περισσότερες έγιναν τον πρώτο μήνα. Άντε να γίνουν άλλες 1000 και πολλές λέω. Αθλήματα αρχές αυγούστου πιστεύω.

Τρεις εβδομάδες το λιγότερο

24-5 λήγουν οι αιτήσεις ακόμα και ετσι όπως το λες να γίνει

1η εβδομάδα 1 Ιουλίου πίνακας ελλείπων διορία μέχρι 6 Ιουλίου για αποστολή δικαιολογητικών

2η εβδομάδα 13 Ιουλίου έκδοση προσωρινών πριν τις ενστάσεις και διορία τριών ημερών για ενστάσεις μέχρι 16 Ιουλίου

3η Εβδομάδα 20 Ιουλίου έκδοση προσωρινών μετα τις ενστάσεις αν και λογικά η Εξέταση των ενστάσεων θα αργήσει γιατί θα κάνει ο κάθε πικραμένος οπότε στην καλύτερη να μας φωνάξουν για αθλήματα 27 Ιουλίου

angeloslamp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από angeloslamp »

ΕυχαριστώΕπίσης το πιστοποιητικό γνώσης αγγλικών μετράει;

HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Καλο Σεπτεμβρη για καταταξη και προς το τελος
Papaki22
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Papaki22 »

Κι εγώ πιστεύω Σεπτεμβρίο για αθλήματα παιδιά ... Σιγά μην φωνάξουν τον Αύγουστο που όλοι λείπουν διακοπές...
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Τι σημασία έχει αν έχουν άδειες ; Τελείως άτοπη η απάντηση σου.Επιτροπές ορίζονται άδειες επίσης υπάρχουν όλο τον χρόνο όχι τον Αύγουστο μόνο
Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από chrusa »

Μα ήδη στέλνουν mail για ελλιπή χαρτιά. γιατί να υπάρξουν και τότε ; Ποιοι θα έχουν μείνει που δεν θα έχουν στείλει κάποιο χαρτί σωστό από την στιγμή που ήδη ενημερώνονται και στέλνουν τα σωστά; 😅
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες