τι τα θέλεις ρε αγάπη μου αυτά; Αυτά είναι για βαρβάρους ανθρώπους... Πήγαινε για νοσηλεύτρια η κάτι πιο λάιτ να ξενοιάσειςPoca έγραψε:Θα δηλώσει καμία κοπέλα ΕΔ Ειδικές αποστολές;
Ελεύθερος Σκοπευτής;
Ξέρετε τι εκπαίδευση περνάνε αυτα τα 2;
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 66
Ειχα σκεφτεί να δηλώσω ε. Δ. αλλα για διάφορους λογους δεν δήλωσα
Και εγω κοπελα
Παρακαλώ πολύ όσοι και όσες δεν έχετε διαβάσει προσεκτικά ή δεν έχετε κατανοήσει πως και ποια είναι τα κριτήρια μοριοδότησης της προκήρυξης, ψάξτε, ρωτήστε, διαβάστε ξανά και ξανά, μέχρι να κατανοήσετε τι και αν πρέπει να το επιλέξετε. Όσοι - ες παίζουν ΚΙΝΟ με τέτοια θέματα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η τύχη σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι με το μέρος του πρωτάρη.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Δεν μπαίνει γυναικα στις ειδικές δυνάμεις. Τα μορια είναι στον ουρανό! Ουτε απ'εξω θα δεν θα περάσετε!Ας μπείτε πρώτα ΔΒ-ΠΖ κ. Λ. Π. Και μετα δείτε τι θα κανετε
Μια ειναι η λεξη για την εκπεδευση που ρωτας (ΠΟΝΟΣ)Poca έγραψε:Θα δηλώσει καμία κοπέλα ΕΔ Ειδικές αποστολές;
Ελεύθερος Σκοπευτής;
Ξέρετε τι εκπαίδευση περνάνε αυτα τα 2;
Ελπιζω να σε καλυψα

Το έγραψα και σε άλλο νήμα αλλά προσωπικά δήλωσα υπηρετης α/τ πεζικού. Με 32 θέσεις όμως σε αντίθεση με τις 60 που είχε πέρυσι, χλωμό το βλέπω. Το έβαλα διότι ήταν η αγαπημένη μου απο όλες τις επιλογές. Κάτι τελευταίο που θέλω να ρωτήσω. Έχουν πει αν θα βγεί σύντομα προκήρυξη για ΟΒΑ; Τουλάχιστον να πάω εκει αν δεν με πάρουν ΕΠ. ΟΠ
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
Μακριά από ΟΒΑ στο δίνω σαν συμβουλή σαν να είσαι ο αδερφος μουΘα σε φάει το χόρτο το καλοκαίρι να κόβεις όλη μέρα οι 6-7 υπηρεσίες το μήνα και όπου υπάρχει χώσιμο να είσαι η πρώτη επιλογή
Εκτός αυτό οβα αν πας κατά 95% είσαι Έβρο και πίστεψε με είναι ότι χειρότερο
Βρες μια δουλειά και άραξε στον τόπο σου ή στην κοντινότερη μεγαλούπολη της περιοχής σου και μακριά από ΟΒΑ προσπάθησε για ΕΠΟΠ αν δε όλα καλά δε χάνεις και πολλά
Εκτός αυτό οβα αν πας κατά 95% είσαι Έβρο και πίστεψε με είναι ότι χειρότερο
Βρες μια δουλειά και άραξε στον τόπο σου ή στην κοντινότερη μεγαλούπολη της περιοχής σου και μακριά από ΟΒΑ προσπάθησε για ΕΠΟΠ αν δε όλα καλά δε χάνεις και πολλά
Ξέρω πως είναι, ο παππούς μου ήταν στέλεχος και εδω και μια 20ετια είναι στελέχη ο θείος μου και ο πατριός μου. Εχω γνωρίσει πολλούς ΟΒΑ και ξέρω πως είναι και μου έχουν πει τα ίδια. Θα έμπαινα απλα για τα μόρια ώστε να αν δεν περάσω με την φετινή προκήρυξη ΕΠ. ΟΠ, να δοκιμάσω με την επόμενη αν υπάρξει
Παρεπιπτόντως επειδή μου ζητήθηκε σήμερα το πρωί έκανα την αίτηση και ο αριθμός αιτήσεων έως τρ είναι 8448
Peter2002 έγραψε:Παρεπιπτόντως επειδή μου ζητήθηκε σήμερα το πρωί έκανα την αίτηση και ο αριθμός αιτήσεων έως τρ είναι 8448
Ευχαριστούμε Peter

Giwtobol22 έγραψε:Λεβεντιές, με 730 ΑΤ λέτε;
Έχεις καλές πιθανότητες γιωτόμπαλο. Ο τελευταίος επιτυχών στα προσωρινά το 2021 στην ειδικότητα αυτή είχε 717.
Κάποιος ή κάποια ρώτησε για να δηλώσει ελεύθερος σκοπευτής. Προσωπικά εγώ είμαι οβα με ειδικότητα ελεύθερος σκοπευτής και έχω περάσει το σχολείο του πεζικου που είναι Ελεύθερος Σκοπευτής - σκοπευτής ακριβείας. Φυσικά δεν συγκρίνεται με το σχολείο των ελεύθερων σκοπευτων ειδικών δυνάμεων αλλά σε ότι αφορά τα όπλα, αποστάσεις και πολλά ακόμα είναι τα ίδια. Η εκπαίδευση μάλιστα μας έγινε από ελεύθερους σκοπευτές οι οποίοι πηγαίνουν να εκπροαωπησουν την Ελλάδα σε διάφορους διαγωνισμός στην Ευρώπη που διοργανώνει το ΝΑΤΟ. Γενικά να ξέρεις είναι πολύ δύσκολη η εκπαίδευση και σου εύχομαι να καταφέρεις και να σε πάρουν, αλλά δύσκολο γιατί αν δεν έχεις τελειώσει ειδικές δυνάμεις δεν σε παίρνουν. Τώρα όσον αφορά τους οβα, παρόλο την ειδικότητα που έχω, είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που κάναμε βολές και αυτές για το θεαθήναι... Μόνο στα χαρτιά διαφερω μς τους υπόλοιπους...
Ξέρουμε εαν και πότε θα βγεί προκήρυξη για ΟΒΑ μεσα στη χρονιά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες